Kourtney Kardashian negeert Scott Disick op vaderdag

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian negeert Scott Disick op vaderdag
Kourtney Kardashian negeert Scott Disick op vaderdag
Anonim

Van Kim Kardashian tot Kylie Jenner, fans zagen op 20 juni meerdere Vaderdag-eerbetoonfoto's van de Kardashian-Jenner-clan.

Kourtney Kardashian, die heeft genoten van een geliefd weekend met haar beau Travis Barker, deelde ook foto's met haar overleden vader Robert Kardashian om de dag te vieren. De media-persoonlijkheid erkende echter niet haar voormalige partner Scott Disick, met wie ze drie kinderen deelt.

Negeert Kourtney Scott vanwege Travis?

Zou Kourtney's drummer-vriendje hier iets mee te maken kunnen hebben?

Het stel heeft de laatste tijd sociale media gebruikt om de ernst van hun relatie weer te geven. Na het delen van verschillende romantische foto's en bizarre uitingen van liefde, begonnen geruchten over de verloving van Kourtney en Travis de ronde te gaan. Ze heeft het duidelijk gemaakt: ze gaat verder en leeft haar leven, en Scott er weer in terugbrengen is waarschijnlijk geen goed idee.

Kourtney Kardashian Via IG
Kourtney Kardashian Via IG

Kourtney plaatste oude herinneringen aan de Kardashian-zussen opnieuw met hun overleden vader, advocaat en zakenman Robert Kardashian.

De KUWTK-ster voegde een hartje toe aan het Instagram-verhaal, voordat ze het met haar 128 miljoen volgers deelde. Scott ontbrak op alle foto's, maar Kim Kardashian lijkt het te hebben opgemerkt en wenste Disick op haar profiel.

Kim plaatste een reeks foto's van haar na Robert, samen met een foto van Kanye met de kinderen van het stel, Caitlyn Jenner, en de Kardashian-Jenner-clan. Ze voegde ook een foto toe van Scott en zijn drie kinderen met Kourtney, en Tristan Thompson en zijn dochter met Khloé.

"Fijne Vaderdag aan alle geweldige vaders in ons leven! Ik hou onvoorwaardelijk van je!!!" Kim schreef in haar bijschrift.

Disick, die momenteel aan het daten is met de 20-jarige Amelia Hamlin, heeft nog niet op de post gereageerd.

Onlangs vertelde Kourtney over de dealbreaker in haar tien jaar durende relatie met Scott.

"Ik denk dat het middelenmisbruik de deal-breaker was", zei Kourtney, verwijzend naar Scott's eerdere worsteling met alcohol. In 2015 en 2020 liet Scott zich opnemen in een afkickkliniek om daar behandeling voor te zoeken.

"Ik was behoorlijk onverantwoordelijk", bekende Disick.

Kourtney en Scott hadden tussen 2006 en 2015 een knipperlichtrelatie en gingen kort daarna uit elkaar. Ze delen drie kinderen, de 11-jarige Mason, de 8-jarige Penelope en de 6-jarige Reign, en zijn goede vrienden gebleven sinds ze uit elkaar gingen. Ze zijn er trots op dat ze hun relatie als co-ouders kunnen laten werken!

Aanbevolen: