RHOBH: 8 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu

Inhoudsopgave:

RHOBH: 8 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu
RHOBH: 8 foto's van de cast die seizoen 1 vergelijkt met nu
Anonim

Vier jaar na het succes van Real Housewives of Orange County liet Bravo een andere stad vallen in zijn groeiende franchise: Beverly Hills. Orange County was niet genoeg om de staat Californië te dekken; Beverly Hills werd aan de franchise toegevoegd om de verschillende levensstijlen en gemeenschappen in Zuid-Californië te laten zien.

Toen seizoen één in 2010 uitkwam, maakten fans kennis met Taylor Armstrong, Lisa Vanderpump, Kim en Kyle Richards, Adrienne Maloof en Camille Gramer. Nu RHOBH in seizoen 10 is, is Kyle Richards de enige overgebleven huisvrouw uit het eerste seizoen. Om terug te blikken op RHOBH's eerste aflevering, kijk hieronder!

8 Taylor Armstrong

Toen ze Taylor Armstrong ontmoetten, ontdekten kijkers dat ze een meisje uit een klein stadje is dat in deze levensstijl in Beverly Hills leeft. Nadat ze van Oklahoma naar Beverly Hills was verhuisd, ontmoette ze haar man Russel Amstrong en sindsdien leeft ze weelderig. Kijkers zagen Taylor een extravagant verjaardagsfeestje geven voor haar dochter Kennedy en verzekerden kijkers dat Beverly Hills verjaardagsfeestjes op die manier organiseert. En hoe prachtig alles in haar leven ook was, haar relatie leek gespannen. Taylor gaf toe dat de romance hun relatie zou verlaten en ze concentreerden zich voornamelijk op zaken.

Taylor ging drie seizoenen door met filmen en vroeg de echtscheiding aan van haar man nadat beschuldigingen van misbruik begonnen te wervelen. En tragisch genoeg na het misbruikschandaal en problemen met werk, nam Russel zijn eigen leven. Taylor ging verder met dat vreselijke incident met haar echtscheidingsadvocaat, John Bluher.

7 Camille Grammer

Afbeelding
Afbeelding

Camille Grammer was een intrigerend castlid voor fans omdat ze getrouwd was met acteur Kelsey Grammer. Het echtpaar woonde met hun twee kinderen in dit geweldige huis in Beverly Hills. Maar zoals we op de camera zagen, was Kelsey veel in New York voor werk, waardoor Camille lange tijd alleen met de kinderen was.

Camille botste met een paar van de castmates, voornamelijk Kyle Richards, maar bleef twee seizoenen in de show voordat ze af en toe terugkwam als een vriend. Ze verschijnt vandaag nog steeds in de show en is verder gegaan van haar man Kelsey met advocaat David Meyer

6 Adrienne Maloof

Afbeelding
Afbeelding

RHOBH-fans kwamen er snel achter dat Adrienne Maloof een grote pruik was in Beverly Hills en daarbuiten. Ze woonde niet alleen aan de overkant van de straat van Lisa Vanderpump, maar ze maakte deel uit van meerdere bedrijven, waaronder een belang in het Palms Casino Resort in Las Vegas!

In seizoen één stelde Adrienne de wereld voor aan haar echtgenoot voor plastische chirurgie Paul Nassif en hun drie zonen. De familie had alle rijkdom die ze zich maar konden wensen, maar Paul en Adrienne konden het niet laten werken. De twee scheidden en Adrienne verliet de show na drie seizoenen. Vandaag de dag leidt Maloof nog steeds de show als zakenvrouw en alleenstaande moeder.

5 Paul Nassif

Afbeelding
Afbeelding

Over Paul Nassif gesproken… In het eerste seizoen hadden enkele van de meer kleurrijke echtgenoten een grotere rol in de serie. Adrienne's ex-man Paul was hilarisch op tv en hun gekibbel werd gezien als herkenbaar voor de kijkers.

Toen de twee scheidden, kreeg Paul zijn eigen show met collega RHOC-echtgenoot, Terry Dubrow, genaamd Botched. De twee plastisch chirurgen nemen verschillende gevallen aan die onmogelijk lijken op te lossen, maar deze twee doen het met gemak. Sinds kort is Nassif hertrouwd en verwacht hij een baby met zijn nieuwe vrouw Bretagne.

4 Kim Richards

Afbeelding
Afbeelding

Veel RHOBH-fans herkenden Kim Richards als een voormalig kindsterretje en de tante van de Hilton-zussen. In de show was Kim een alleenstaande moeder van vier kinderen die verslavingsproblemen had. Fans hadden echter pas later in het seizoen een idee hoe erg het was.

Kim en haar zus Kyle stootten elkaar tijdens het filmen herhaaldelijk tegen elkaar, voornamelijk omdat ze elkaars ruggengraat niet hadden bij verschillende meningsverschillen met de meisjes. Nu Kim niet meer op RHOBH is, treedt ze nog steeds op als gastoptreden en geniet ze van haar tijd als oma.

3 Kyle Richards

Afbeelding
Afbeelding

Net als haar zus Kim was Kyle ook een kindsterretje dat vandaag de dag nog steeds acteert. In seizoen één ontmoeten we haar oude echtgenoot Mauricio Umansky en hun vier kinderen. Gedurende het seizoen draagt Kyle veel hoeden als werkende moeder en liefhebbende echtgenote. Ze is ook de enige huisvrouw op deze lijst die na 10 seizoenen nog steeds in RHOBH speelt! In feite is er niet veel veranderd in Kyle's leven, behalve een paar vriendschappen en vijanden.

2 Lisa Vanderpomp

Afbeelding
Afbeelding

Lisa Vanderpump was een buitengewone vondst voor The Real Housewives of Beverly Hills. De Engelse schoonheid verhuisde vanuit Londen naar Beverly Hills om zich te concentreren op de restaurants en bars die ze samen met haar man Ken runde. Het paar had twee kinderen, Pandora en Max, en had ook een vriend genaamd Cedrick die bij hen woonde. In seizoen één roerde Cedrick nogal wat met Lisa en Ken totdat het paar genoeg van hem had en hem eruit schopte. Evenzo had Lisa soortgelijke fall-outs met een paar van de dames.

Lisa is niet langer op RHOBH, maar richt haar reality-tv-inspanningen op Vanderpump Rules en haar nieuwste spin-off, Vanderpump Dogs.

1 Ken Todd

Afbeelding
Afbeelding

Lisa's echtgenoot Ken Todd verdient zijn eigen inzending omdat hij net zo invloedrijk is geweest op RHOBH als de andere dames. Tijdens alle ups en downs die Lisa voor de camera doormaakte, stond Ken altijd aan haar zijde om haar te ondersteunen. Ze runden hun bedrijf ook samen als een paar, waardoor hij een gelijkwaardige partner was in hun succes.

Fans vonden het geweldig om te zien dat Ken Lisa volgde met hun hond Jiggy en haar hielp inpakken voor haar lange reizen met de meisjes. Tegenwoordig runt Ken nog steeds restaurants met Lisa en verschijnt hij ook in haar spin-offs van de realityshow.

Aanbevolen: