Deze beroemdheden gingen samen naar het schoolbal

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden gingen samen naar het schoolbal
Deze beroemdheden gingen samen naar het schoolbal
Anonim

Het is altijd leuk om te zien hoe het leven van een beroemdheid was voordat ze beroemd werden. Je zult er misschien versteld van staan de banen die ze hadden, en zelfs de mensen met wie ze uitgingen. Het lijkt zo onwaarschijnlijk dat twee beroemdheden dateerden voordat ze allebei beroemd waren, maar het komt eigenlijk vaker voor dan je denkt. Dat gezegd hebbende, we kijken graag terug op de relaties die deze sterren hadden voordat ze beroemd werden.

Foto's van het bal zijn altijd leuk om naar te kijken, vooral als ze nogal oud zijn. Als je terugkijkt naar de foto's van beroemdheden die naar het bal zijn gegaan, zul je misschien verbaasd zijn om te zien dat sommige van hun dates ook bekende gezichten zijn. Er zijn nogal wat beroemdheden geweest die elkaar kenden voordat ze beroemd werden en samen naar het bal gingen.

8 Kobe Bryant & Brandy

kobe bryant en cognac
kobe bryant en cognac

Hoewel ze misschien het onwaarschijnlijke duo lijken, gingen Kobe Bryant en zanger Brandy samen op de middelbare school naar het bal. Kobe was destijds ouder dan Brandy, omdat het zijn laatste schoolbal was, waar hij naar de Lower Merion High School ging, in Ardmore, een buitenwijk van Philadelphia. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst bij de Essence Awards en hij was vanaf het begin enthousiast.

Geloof het of niet, Kobe was eigenlijk te verlegen om Brandy te vragen om zichzelf te balsemen, en hij vroeg zelfs iemand anders om namens hem contact met haar op te nemen. Hij bleef iedereen vertellen dat hij haar mee zou nemen naar het bal. Uiteindelijk lukte het van Kobe's kant, want Brandy zei ja tegen zijn aanzoek voor het bal, en de twee gingen samen naar het dansfeest.

7 Jon Hamm & Sarah Clarke

Jon Hamm ging ooit naar het bal met Sarah Clarke en had wat concurrentie van een andere beroemdheid. Jon en collega-acteur Paul Rudd waren allebei enorm verliefd op Sarah. Het nog niet bekende trio had een soort liefdesdriehoek gevormd. Sarah en Paul leerden elkaar kennen aan de Universiteit van Kansas, waar Paul bij Sarah's broer woonde. Jon was bevriend met Sarah's andere broer, en de twee eindigden in een poging om te strijden om Sarah's genegenheid. Jon won uiteindelijk, op een bepaalde manier, toen hij Sarah naar het bal mocht brengen.

6 Lance Bass & Danielle Fishel

Vroeger ging NSYNC-ster Lance Bass ooit naar het bal met Boy Meets World-ster Danielle Fishel. Ten tijde van Danielle's schoolbal, had ze een relatie met Lance. De dingen waren een beetje ingewikkeld, omdat ze allebei waanzinnig drukke schema's hadden terwijl hun carrière van de grond kwam, en Lance kon aanvankelijk niet aanwezig zijn omdat hij op dat moment in Japan zou zijn.

Danielle was natuurlijk verdrietig, maar Lance slaagde erin om door te zetten toen dingen in zijn schema veranderden. Hij stuurde haar drie dozijn rozen per post samen met een kaart met de tekst: "plannen zijn gewijzigd, ik ben in de stad. Mag ik je meenemen naar het bal? Vink ja of nee aan." Er waren twee vakjes voor Danielle om haar antwoord te controleren, waar ze duidelijk ja zei.

5 Candace Cameron Bure & Scott Weinger

candace cameron bure en scott weinger
candace cameron bure en scott weinger

Full House-actrice Candace Cameron Bure ging naar haar bal met een bekend gezicht - Scott Weinger. Scott komt misschien bekend voor omdat hij haar vriend op het scherm, Steve, speelde. We zijn er meer dan zeker van dat de twee super close waren op de set toen ze elkaars liefdesbelang speelden in de show, en daarom gingen ze samen naar het bal. Candace deelde de schattige foto van het throwback-prom terwijl ze de Nextflix-revival, Fuller House, aan het filmen waren, waardoor fans opgewonden waren om te zien dat DJ en Steve misschien buiten het scherm hadden bestaan, zelfs als het maar voor een korte tijd was.

4 Jaden Smith & Amanda Stenberg

jaden smith en amandla stenberg
jaden smith en amandla stenberg

Jaden Smith en The Hunger Games-ster Amandla Stenberg gingen ook samen naar het bal. Hoewel de twee een onwaarschijnlijk duo lijken, lijkt het alsof ze een geweldige tijd hadden samen op het schoolbal. De twee deelden destijds foto's van hun grote avond, waar Jaden, die altijd bereid is om grenzen te verleggen, zelfs een rok droeg naar de grote avond. We houden echt van dit duo samen, en we hopen in de toekomst meer te zien, of het nu platonisch, romantisch of gewoon ouderwets is.

3 Scarlett Johansson & Jack Antonoff

scarlett johansson en jack antonoff
scarlett johansson en jack antonoff

Veel mensen realiseren zich niet dat Scarlett Johansson en Jack Antonoff ooit een date hebben gehad en zelfs samen naar het bal gingen. We zien graag onwaarschijnlijke koppels van beroemdheden, zelfs voordat ze allebei beroemd waren. De twee gingen in 2002 samen naar het bal en gingen zelfs een korte tijd uit. Jack was absoluut verliefd op Scarlett en was er kapot van en diepbedroefd toen ze het niet lang na haar afstuderen met hem uitmaakte om haar carrière in Hollywood voort te zetten. Desalniettemin hadden ze allebei hun eigen succesvolle carrière en hebben ze nu superleuke foto's van het schoolbal om op terug te kijken.

2 Kim Kardashian & TJ Jackson

kim kardashian en tj jackson
kim kardashian en tj jackson

Lang geleden voordat ze beroemd was, ging Kim Kardashian naar het bal met de neef van Michael Jackson, TJ Jackson. Kim wreef over ellebogen met enkele van de beroemdste en meest elite, zelfs voordat ze zelf een van hen was. TJ is de zoon van Tito Jackson, en hoewel we niet helemaal zeker weten hoe we elkaar hebben ontmoet en begonnen te daten, houden we van dit vreemde duo. Ze gingen samen naar het schoolbal in 1998, en naar verluidt hadden ze ook meer dan een jaar een relatie. Er zijn niet veel mensen die kunnen zeggen dat ze met iemand van de familie Jackson naar het bal gingen, dat is zeker.

1 Demi Lovato & Selena Gomez

Geloof het of niet, voormalige beste vrienden Demi Lovato en Selena Gomez gingen ooit samen naar het bal. Het beste was dat het niet eens hun eigen bal was. De twee hadden samen een echt bal neergestort. Ze promootten hun film Princess Protection Program in Toronto, waar in hetzelfde gebouw een schoolfeest aan de gang was. Demi en Selena besloten dat ze het bal samen wilden verpesten, en ze mochten naar hun eigen bal gaan en hun eigen ervaring hebben met andere middelbare schoolkinderen, ondanks het feit dat het niet hun eigen bal was.

Aanbevolen: