Wat fans zeggen over beroemdheden die Disney aanklagen

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over beroemdheden die Disney aanklagen
Wat fans zeggen over beroemdheden die Disney aanklagen
Anonim

Disney ligt de laatste tijd onder vuur. Scarlett Johansson onthulde dat Disney haar contract voor Black Widow heeft geschonden en wil een rechtszaak aanspannen. Het W alt Disney-bedrijf bracht de film uit op Disney Plus op hetzelfde moment dat deze in de bioscoop werd uitgebracht, waardoor haar aandeel in de box office-inkomsten drastisch daalde.

Nadat Johansson zich uitgesproken had, realiseerden andere actrices zich dat hen hetzelfde was overkomen. Emma Stone, die speelde in Cruella, overweegt ook het bedrijf aan te klagen. Tegelijkertijd brachten ze de film ook uit in de bioscoop en op het streamingplatform voor $ 29,99. De kassanummers waren hierdoor niet erg indrukwekkend.

De betaalde releases, zoals Mulan en Raya And The Last Dragon, ontstonden toen de pandemie voor het eerst begon en bioscopen werden gesloten. Nu theaters weer open gaan, proberen acteurs te vechten voor het geld dat ze ermee moeten verdienen.

Disney klapte terug naar Johansson. “Deze aanvraag heeft geen enkele meerwaarde. De rechtszaak is vooral triest en verontrustend door de harteloze minachting voor de gruwelijke en langdurige wereldwijde effecten van de COVID-19-pandemie.”

Denken fans dat de miljonairs gelijk hebben of denken ze dat ze overdreven reageren? Dit is wat fans zeggen over beroemdheden die Disney aanklagen.

10 Ik zou ook behoorlijk gek zijn

Sommige fans staan volledig aan de kant van de beroemdheden. Een Twitter-gebruiker zei dat ze "ook behoorlijk pissig zou zijn als Disney hun contract zou schenden", wat zou resulteren in het floppen van de film. Scarlett Johansson wachtte tien jaar op een film van het personage waaraan ze ook het meest gehecht is, en ze zou boos moeten zijn dat ze er misschien niet alle inkomsten uit ha alt. Vrouwen moeten harder vechten in de wereld om gelijkheid te bereiken, en dit is gewoon weer een voorbeeld van vrouwen die terugvechten.

9 Marvel-fans staan achter Johansson

Maak je geen zorgen Scarlett, Marvel fans staan achter je als het erom gaat je geld te verdienen voor de film. Eén Twitter-gebruiker is zelfs zo aan boord met haar aanklagen dat hij hoopt dat de actrice Disney van al hun geld afvoert. Dat zou veel geld zijn, maar we begrijpen hun punt. Disney is een miljardenbedrijf, en als ze dit al hun acteurs aandoen, zullen ze steeds rijker worden, terwijl de acteurs dat niet doen.

8 Zaken zijn zaken

Sommige mensen hebben ervoor gezorgd dat Johansson en Stone Disney aanklagen tot iets groots. Anderen, zoals Twitter-gebruiker @TheCraggus, vinden het niet erg. "Soms is formele juridische actie gewoon een vereiste van een proces voor contractgeschillen en/of een middel om risico-overdrachtsmechanismen in te schakelen," zeiden ze.

7 Disney heeft een ijzeren greep op de entertainmentindustrie

Nadat sommigen erop hadden gewezen dat ScarJo de minste van twee kwaden is in dit gevecht, uitte een Twitter-gebruiker hun mening."Wij als samenleving zouden VEEL meer bezorgd moeten zijn over Disney's ijzeren greep op de entertainmentindustrie dan over het feit dat Scarlett Johansson hen aanklaagt", zei ze. Disney is moeilijk te vervolgen omdat ze geweldige advocaten hebben en geen slechte reputatie willen, dus voor reguliere actrices die met het bedrijf werken, is het erg moedig om achter hen aan te komen.

6 Stel je voor wat ze met kleinere makers doen

Als ze dit doen met grote Hollywood-acteurs, zoals Johansson en Stone, stel je dan voor wat ze doen met kleinere makers en acteurs. Ze krijgen waarschijnlijk geen geld. De Twitter-gebruiker @ScaredBisexual wees erop dat, ja, de actrices zijn rijk, maar Disney verbrak nog steeds het contract. Ze zijn moe van de antwoorden die praten over "hebzuchtige rijke mensen", terwijl Disney het rijkste bedrijf is dat er is. Deze acteurs die een platform en voet tussen de deur hebben, doen het voor degenen die dat niet kunnen.

5 Ik kan gewoon geen medelijden hebben met multimiljonairs

Aan de andere kant kiezen sommige mensen de kant van Disney. Tumblr-gebruiker @infinitecrime heeft gewoon geen medelijden met multi-miljonair, Scarlett Johansson, omdat ze misschien $ 10 miljoen verliest. Ze zeiden verder dat "Disney erkende dat grote delen van de wereld vanwege de pandemie niet naar bioscopen kunnen gaan en het zowel op streaming als in theaters heeft uitgebracht." Toen zeiden ze tegelijkertijd dat ze iedereen steunen die Disney om welke reden dan ook aanklaagt. Je kunt de discussie vanaf daar zien escaleren.

4 Ik hoop dat ze allemaal slagen

Nadat een Twitter-gebruiker had getweet dat ze enthousiast zijn dat actrices Disney dwingen hun sterren correct te betalen, stemde een andere in. @guilherme1mari1 zei dat ze hoopt dat Johansson, Stone en alle anderen die aanklagen slagen. Veel mensen lijken aan de kant van de actrices te staan en willen dat Disney verliest. Hopelijk krijgen de fans wat ze willen, maar het zal een harde strijd worden.

3 Reddit ondersteunt de actrices

Commentaar uit discussie TheRealClose's opmerking uit discussie "Scarlett Johansson klaagt Disney aan wegens release 'Black Widow' streaming".

Zodra het nieuws bekend werd dat Johansson Disney aanklaagde, ontplofte Reddit. De meeste opmerkingen daar waren voor de actrices die aanklaagden. Deze ene specifieke gebruiker zei: "Lol brutaal van je om aan te nemen dat Disney er alles aan zou doen om opnieuw te onderhandelen over een contract waarmee ze minder geld zouden verdienen." Als je ooit in de Disney-parken bent geweest, weet je dat Disney dol is op geld en toeslagen voor alles.

2 Er grappen over maken

Omdat er is gezegd dat Disney moeilijk te bestrijden is, grapte een Twitter-gebruiker dat het plot van Legally Blonde 3, dat eigendom is van Disney, Elle Woods zou moeten zijn die Disney namens die actrices aanklaagt. Knoei niet met Elle Woods. Ze is een van de beste advocaten die er zijn, vooral als het gaat om girlpower. Dat zien we graag! Er zijn nog veel meer grappen gemaakt, met clips, gifs en memes uit Disney-films.

1 Emily Blunt zou het voorbeeld kunnen volgen

Emily Blunt, die met Disney heeft gewerkt aan Mary Poppins Returns en nu Jungle Cruise, zou dit voorbeeld kunnen volgen en Disney kunnen aanklagen. Haar film debuteerde op 30 juli in de bioscoop, maar kreeg ook toegang tot première op Disney+. Ze zit dus in dezelfde situatie. Blunt heeft zich nog niet uitgesproken over haar standpunt over de kwestie en is nog niet aangeklaagd. Ze lijkt blij te zijn met de hybride release van de film.

Aanbevolen: