Kanye West onthult zijn tekortkomingen met Kim Kardashian in 'Hurricane

Inhoudsopgave:

Kanye West onthult zijn tekortkomingen met Kim Kardashian in 'Hurricane
Kanye West onthult zijn tekortkomingen met Kim Kardashian in 'Hurricane
Anonim

Kanye West is overal op sociale media en grijpt de krantenkoppen nadat zijn langverwachte en langverwachte Donda-album eindelijk het daglicht zag. Ondanks het feit dat hij beweert dat Universal Studios het album heeft uitgebracht zonder zijn uitdrukkelijke toestemming, is de muziek nu 'daarbuiten' en fans genieten ervan.

De derde installatie van de Donda Listening Party zag Kim Kardashian een trouwjurk sieren terwijl zij en Kanye West hun trouwdag nabootsten, en schokkende fans in het proces. Te midden van de verwarring of dit een teken was van het nieuw leven inblazen van Kanye's huwelijk met Kim Kardashian, hebben fans enkele teksten uit zijn lied, Hurricane, uitgekozen en beschouwen het als een eerlijke onthulling van zijn tekortkomingen in hun relatie.

De teksten suggereren dat Kanye West tijdens hun tijd uit elkaar, veel tijd heeft gestoken in het verbeteren van zichzelf en om eerlijk te zijn over zijn rol in zijn uiteenvallende huwelijk.

Kanye West's orkaan

Kanye West lijkt zijn hart uit te storten in zijn nieuwe nummer, Hurricane, dat uitkwam toen zijn nieuwe Donda-album uitkwam.

Fans verscheurden de tekst en het was op het eerste gezicht duidelijk dat dit nummer, dat een samenwerking was met Lil Baby en The Weeknd, een eerlijke weergave was van de donkerste dagen van de zangers.

Om de beurt vertellen ze over diepe wonden die ze proberen te verwerken, inclusief Lil Baby die rapt over de tragedie die hij moest doorstaan toen drie van zijn vrienden werden vermoord binnen een periode van slechts een maand.

Kanye West, aan de andere kant, leek zijn emotionele uitbarsting te concentreren op zijn tekortkomingen als echtgenoot.

Hij wordt als volgt geciteerd; "Architectural Digest, maar ik had huisverbetering nodig, een huis van zestig miljoen dollar, ik ben er nooit naar toe gegaan." Hij zei ook: "Hier acteer ik te rijk, hier ga ik met een nieuwe meid", die fans duidelijk identificeerden als een verwijzing naar zijn affaire met Irina Shayk.

De impact op zijn huwelijk

Terwijl Kanye West zijn hart uitstort in dit nummer, is het duidelijk dat de muziekmagnaat de verantwoordelijkheid begint te nemen voor de problemen waarmee hij te maken kreeg in zijn huwelijk met Kim Kardashian, en fans gaan ervan uit dat deze eerlijkheid en nederige bekentenis van zijn tekortkomingen kunnen heel goed de reden zijn dat hij en Kim Kardashian er tot op zekere hoogte weer uit lijken te komen.

Hij staat erom bekend veel rauwe emotie in zijn muziek te onthullen, en fans geloven echt dat het geen toeval is dat Kim Kardashian onlangs ook heeft onthuld dat ze vasthoudt aan de achternaam 'West'.

Alle ogen zijn gericht op Kim en Kanye terwijl fans de ware betekenis achter de teksten in Donda in zich opnemen en de status van de relatie tussen dit hete koppel beoordelen.

Aanbevolen: