Dit is wat er met Playboy is gebeurd na de dood van Hugh Hefner

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met Playboy is gebeurd na de dood van Hugh Hefner
Dit is wat er met Playboy is gebeurd na de dood van Hugh Hefner
Anonim

Hugh Hefner wordt door velen gezien als een icoon, en terecht! Hugh lanceerde Playboy voor het eerst in 1953, wat aanleiding gaf tot de publicatie van naakt- en gewaagde foto's met enkele van de grootste namen in de modellenwereld.

Playboy Magazine ging verder met een reeks spraakmakende beroemdheden op hun omslag, waaronder Cindy Crawford, Marilyn Monroe, Kate Moss, helemaal tot aan Kim Kardashian, wat zichzelf bewees als een behoorlijk beruchte publicatie. Het hele Playboy-merk was met elkaar verbonden door het illustere herenhuis van Hugh Hefner, waar enkele van de meest legendarische feesten in Hollywood werden gehouden.

Terwijl hij erin slaagde een imperium te creëren, stierf Hugh Hefner helaas in 2017, met achterlating van een behoorlijk landgoed! Fans vroegen zich meteen af wat er zou gebeuren met Hugh's fortuin, en nog belangrijker, wat er zou gebeuren met Playboy zoals wij die kennen.

9 De dood van Hugh Hefner

Hugh Hefner wist zeker naam te maken, en vooral naam te maken voor zijn enorm succesvolle bedrijf, Playboy Enterprises. Tijdens zijn regeerperiode als oprichter en CEO van het bedrijf, slaagde Hugh erin de industrie nieuw leven in te blazen door middel van zijn vele projecten, waaronder het beruchte Playboy Magazine.

Gezien zijn legendarische status, kwam het als een schok toen werd aangekondigd dat Hugh op 27 september 2017 bezweek aan sepsis veroorzaakt door een E. coli-infectie. Hugh was toen 91 en overleed in zijn huis in Holmby Hills, Los Angeles.

8 Hoeveel was hij waard?

Aangezien Hugh Hefner als een icoon werd gezien, dachten velen dat hij honderden miljoenen waard was. Met zijn landhuis, een hoop Playboy-konijntjes, massale evenementen en natuurlijk het tijdschrift zelf, moet Hugh zoveel waard zijn geweest, toch?

Nou, dat was hij niet. Hoewel het als een schok zou kunnen komen, had Hugh Hefner een nettowaarde van $ 50 miljoen. Hoewel dit nog steeds een enorm fortuin is, is het niet meer dan eerlijk dat mensen dachten dat hij veel meer waard zou zijn, ik bedoel, we dachten van wel!

7 Wie heeft zijn geld geërfd?

Op het hoogtepunt van Hugh's carrière was Playboy bijna $ 400 miljoen waard. Hoewel zijn vermogen een achtste was van wat het bedrijf ooit waard was, was het nog steeds een groot bedrag, een bedrag dat gelijkmatig werd verdeeld over zijn vrouw, Crystal Hefner, en zijn vier kinderen, Christie, David, Mason en Cooper Hefner.

Hoewel ze erin slaagden de erfenis te bemachtigen, kwam er een addertje onder het gras! Hugh had in de erfenis een bepaling gemaakt dat het geld zou worden ingehouden als een van zijn kinderen of vrouw betrokken zou raken bij middelenmisbruik.

6 Wat is er met het Playboy Mansion gebeurd?

Hoewel Hugh Hefner vooral bekend was door Playboy Magazine, was het de Playboy Mansion die altijd de aandacht trok. Hugh zou enkele van de meest uitbundige Hollywood-feesten in het landhuis geven en een lange lijst van spraakmakende beroemdheden uitnodigen tijdens zijn 7-decennium bewind. Nou, Hugh verkocht het huis voor zijn overlijden, maar hij mocht daar tot zijn dood wonen.

Het landhuis zelf werd gekocht door Daren Metropoulos voor $ 100 miljoen. Daren heeft beloofd dat het landhuis in goede staat zal blijven en dat de bouw zal plaatsvinden om veel delen van het huis te herstellen.

5 Het einde van Playboy Magazine?

In 2011 gaf Hugh Hefner officieel zijn rol als CEO van het bedrijf op en trad terug als uitsluitend bestuurslid. Terwijl fans bang waren dat dit veel problemen zou veroorzaken binnen Playboy Enterprises, gebeurde zoiets niet.

Nou, na de dood van Hugh maakten fans zich deze keer zorgen over de publicatie. Hoewel er geruchten begonnen te circuleren dat Playboy Magazine zou stoppen met het uitbrengen van nieuwe nummers, is het duidelijk geworden dat ze niet alleen doorgaan met de publicatie, maar ook een aantal nogal geweldige veranderingen doorvoeren!

4 Ben Kohn & Cooper Hefner nemen het over

Nu Hugh Hefner sinds 2011 niet meer in beeld is, hebben velen zich afgevraagd wie de eigenaar is van Playboy Enterprises. In 2009 stapte Scott Flanders in en in 2016 nam Ben Kohn het over.

Terwijl Kohn, die voorheen de Managing Partner bij Rizvi Traverse was, de rol van CEO op zich heeft genomen, is het eigenlijk de zoon van Hugh, Cooper Hefner, die de rol van Chief Creative Officer op zich heeft genomen, om ervoor te zorgen dat de impact van Hugh binnen de publicatie blijft voor de komende jaren.

3 Playboy blijft LGBTQ+ steunen

Volgens Hugh Hefner zelf waren homorechten een belangrijk onderdeel van de seksuele revolutie, iets waar Hefner volledig achter stond. Hefner maakte lange tijd zijn standpunt over gelijke rechten heel duidelijk, waardoor zijn publicatie kon spreken over kwesties rond LGBTQ+-kwesties, waarvan Playboy Enterprises heeft verzekerd dat fans binnen het bedrijf zullen blijven gebeuren.

Eerder dit jaar vierde Playboy Pride Month, maar ze zijn niet nieuw in de viering. Playboy had in 1991 een notoir transgendermodel ingehuurd en kreeg enorme reacties van het publiek. Meer recent twitterde CCO Cooper Hefner: "We zouden collectief moeten vechten voor een meer open wereld, niet een die haat en een gebrek aan acceptatie bevordert."

2 Playboy van sociale media af

Maak je geen zorgen! Playboy gaat eigenlijk nergens heen van sociale media. Hoewel ze actief blijven op Twitter en Instagram, werd in maart aangekondigd dat het bedrijf besloot zijn Facebook-pagina te deactiveren te midden van de controverse rond Cambridge Analytica die het platform gebruikt om privé-informatie te stelen. Playboy was niet de enige die dit deed! Elon Musk, Will Ferrell en Cher hebben ook allemaal het netwerk verlaten.

1 De klassiekers komen terug

In 2017 liet Playboy iedereen schrikken toen ze aankondigden dat ze officieel naakt zouden gaan schrappen! Welnu, een jaar na het nieuws kondigde de publicatie aan dat ze het terug zouden brengen!

"Dat was onze aprilgrap van het afgelopen jaar", vertelde Cooper Hefner gekscherend aan E! Nieuws. "We speelden gewoon een heel, heel zieke grap. We dachten: 'Hé, laten we de naaktheid een jaar weglaten en dan rond april terugbrengen.'Het was grappig, toch?" Nee, Cooper. Dat was het niet.

Aanbevolen: