Carrie Underwood wordt bekritiseerd vanwege haar anti-vax-uitzichten

Inhoudsopgave:

Carrie Underwood wordt bekritiseerd vanwege haar anti-vax-uitzichten
Carrie Underwood wordt bekritiseerd vanwege haar anti-vax-uitzichten
Anonim

Dat is blijkbaar alles wat nodig is om haters te genereren.

De American Idol-ster is erin geslaagd om het grootste deel van haar carrière onder de radar te vliegen, zonder dat er grote drama's haar volgden, maar dat veranderde allemaal heel snel toen ze positief reageerde op een anti-maskeringpost van een conservatieve commentator, Matt Walsh.

Walsh wordt al lang bekritiseerd vanwege zijn 'gevaarlijke' opvattingen en is beschuldigd van het verspreiden van verkeerde informatie, dus toen Underwood zijn opvattingen leek te steunen, zelfs op de geringste manier, duurde het niet lang voordat fans zich tegen haar keerden.

Carrie Underwood koos de verkeerde post

Carrie Underwood reageert regelmatig op een aantal posts op sociale media, maar ze leek deze keer de verkeerde te hebben gekozen om te steunen.

Er zijn veel andere anti-maskerposts online die waarschijnlijk niet zoveel haatmail voor de ster zouden hebben gegenereerd, maar haar steun aan Matt Walsh is gewoon te veel voor fans om te negeren. Tijdens de pandemie blogde hij over Covid niet gevaarlijk, en op een gegeven moment ging hij zelfs zo ver om te zeggen dat "COVID bijna geen risico vormt voor onze kinderen."

Walsh heeft ook aangegeven dat het dwingen van kinderen om maskers te dragen het equivalent is van kindermishandeling, en heeft veel kritiek opgeleverd van mensen die door het virus zijn getroffen, en kan hem uit eerste hand vertellen dat hij verspreidt valse informatie.

Carrie Underwoods simpele hart-emoji stuurde een signaal naar haar fans dat ze achter de brutale opmerkingen van Walsh staat, en fans nemen wraak.

Memes zijn begonnen te circuleren en bespotten de American Idol-ster, en ze wordt nu online gesleept als een anti-vaxxer.

Fans Drag Underwood

Fans slepen Carrie Underwood mee, bewerend dat ze deel uitmaakt van de gevaarlijke berichten die over de pandemie worden verspreid, en slepen haar publiekelijk mee, waardoor haar reputatie in het proces wordt aangetast.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Carrie Underwood is Anti Vaxx … hoe dan ook, we blijven Kelly Clarkson voor altijd de beste winnaar van American Idol maken," "Wauw, ik vond haar tot nu toe leuk", en "ze is zo verloren, nu houdt ze de gevaren van deze pandemie in stand."

De harde kritiek ging verder door te zeggen; "ze heeft kinderen, schaam je", en "oh wauw, anti-maskers, anti-vax, betekent dat ik anti-Underwood ben."

Eindeloze memes doen hun ronde online, slepen de ster naar zich toe en houden haar vast als een onverantwoordelijk persoon, en als iemand die een gevaar vormt voor de samenleving, als gevolg van haar opvattingen.

Dit alles werd veroorzaakt door een unieke hart-emoji die niet echt de volledige steun voor Walsh's standpunt aangaf, maar misschien op een kleine manier een beroep deed op Underwood. Underwood heeft nog geen commentaar gegeven op de situatie die zich aan het ontvouwen is.

Aanbevolen: