Alles wat we weten over de make-upartiest van Lady Gaga, Sarah Tanno

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de make-upartiest van Lady Gaga, Sarah Tanno
Alles wat we weten over de make-upartiest van Lady Gaga, Sarah Tanno
Anonim

Gedurende haar carrière Lady Gaga heeft ons constant iconische looks gegeven en vandaag wordt ze beschouwd als een mode-icoon. Outfits die ze draagt tijdens haar tours en rode lopers worden altijd geprezen, maar een belangrijk onderdeel van haar uiterlijk wordt vaak onopgemerkt - haar make-up, die wordt gedaan door haar oude vriend en make-upartiest Sarah Tanno

Het artikel van vandaag werpt een blik op Sarah Tanno, de persoon wiens taak het is om ervoor te zorgen dat Gaga er altijd prachtig uitziet in haar muziekvideo's en films waarin ze schittert, rode lopers die ze bijwoont en ook op haar tours! Vanaf het moment dat ze bij Gaga's team kwam tot met wie ze getrouwd is - blijf scrollen om meer te weten te komen over Lady Gaga's visagiste, Sarah Tanno.

9 Sarah Tanno begon in de jaren 2000 als make-upartiest te werken

In een interview in 2020 met InStyle magazine, onthulde Tanno dat ze in de jaren 2000 haar make-upcarrière begon na te streven en dat het behoorlijk wat tijd kostte om het succesniveau te bereiken dat ze nu geniet. Ze had verschillende banen voordat ze eindelijk haar grote doorbraak had.

“Mensen denken dat je gewoon geluk hebt en die ene persoon vindt … [lacht] Ik heb de eerste 10 jaar van mijn carrière geen geld verdiend. Ik moest naar huis verhuizen en opnieuw beginnen. Ik ben serveerster, barman, clubpromotor geweest - ik heb het allemaal gedaan, "zei Gaga's visagist.

8 Ze trad in 2009 toe tot Lady Gaga's team

Toen Sarah Tanno Gaga's beroemde MTV VMA-optreden uit 2009 zag, wist ze dat ze met Gaga wilde samenwerken. "De volgende dag vertelde ik mijn vrienden dat ik zou sterven om met haar te werken", herinnert Tanno zich voor InSytyle Magazine. En niet al te lang daarna stuurden de managers van Gaga Tanno een bericht op Facebook en boden haar een ontmoeting met Gaga aan.

7 Ze zegt dat Gaga haar belangrijkste muze is

Elke artiest heeft zijn muze, en Sarah Tanno ook. Toen haar werd gevraagd wie haar creatieve inspiratie geeft in een interview met het tijdschrift Grazia, zei Tanno: "Lady Gaga is al jaren mijn muze. Ik kijk naar haar op als een persoon, een vriend, een creatieve partner en als de ongelooflijke artiest is ze."

6 Tanno heeft met andere beroemdheden gewerkt

Voordat ze Lady Gaga ontmoette, stond Sarah Tanno vooral bekend om haar samenwerkingen met kunstfotograaf Chadwick Tyler. Naast Tyler werkte Sarah Tanno ook samen met de voormalige Black Eyed Peas-zanger Fergie aan een paar looks. Tanno ontmoette Fergie via een muziekmanager nadat hij naar Los Angeles was verhuisd. Enkele van haar andere beroemde klanten waren Paris Hilton, Katy Perry en Kelis.

5 Ze lanceerde haar eigen schoonheidsorganisatielijn

Eerder dit jaar nam Sarah Tanno het mee naar Instagram om aan te kondigen dat ze een schoonheidsorganisatielijn lanceert in samenwerking met het thuisorganisatiebedrijf iDesign.

"Ik ben ZO opgewonden om aan te kondigen dat morgen de lanceringsdag is voor mijn allereerste schoonheidsorganisatielijn in samenwerking met @idlivesimply! Het creëren van deze lijn was een droom van mij en het was uiterst belangrijk voor mij dat het duurzaam zou zijn & recyclebaar, "zei Tanno op Instagram.

4 Sarah Tanno was de Global Artistry Ambassador voor Marc Jacobs Beauty

In 2017 kondigde beautymerk Marc Jacobs Beauty aan dat Sarah Tanno hun nieuwe Global Artistry Ambassador is.

"Marc Jacobs vond me via mijn werk aan American Horror Story omdat hij zo dol was op het uiterlijk van de gravin. Hij was gecharmeerd van haar make-up en moest uitzoeken wie het had gedaan, en zo hebben we elkaar leren kennen! Ik was al een grote fan van het merk - ik gebruik het product al altijd - dus het was een heel natuurlijke ontwikkeling", zei Tanno in een interview met S Magazine, toen haar werd gevraagd waarom ze besloot om samen te werken met Marc Jacobs.

3 Ze heeft samengewerkt met Gaga op Haus Labs Cosmetics Brand

In september 2019 kondigde Lady Gaga aan dat ze haar eigen cosmeticamerk Haus Labs lanceert, samen met haar vriendin en visagiste Sarah Tanno, die de Global Artistry Director van het merk zal worden. Haus Labs, dat exclusief op Amazon wordt verkocht, kreeg lovende recensies van Little Monsters, invloeden en schoonheidsexperts.

2 Tanno won een Emmy Award voor haar werk aan 'American Horror Story'

Als je een Gaga-fan bent, weet je al dat ze speelde als The Countess in het vijfde seizoen van de anthologie-horrorserie American Horror Story. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Sarah Tanno Gaga's make-up deed voor de show. En niet alleen dat, maar in 2016 slaagde ze er ook in om een Emmy Award te winnen in de categorie "Outstanding Makeup For A Limited Series Or Movie (Non-Prosthetic)".

1 Ze is getrouwd met de gitarist van Lady Gaga, Tim Stewart

In november 2019, na jaren van daten, trouwde Sarah Tanno met Tim Stewart, een van Gaga's gitaristen. De twee ontmoetten elkaar in 2012 tijdens Gaga's concerttour The Born This Way Ball, waar ze samenwerkten. De bruiloft vond plaats in het Cabo Azul Resort in Mexico en natuurlijk was Gaga een van de bruidsmeisjes.

Aanbevolen: