Wat hebben Beyonce en Jay-Z het afgelopen jaar gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat hebben Beyonce en Jay-Z het afgelopen jaar gedaan?
Wat hebben Beyonce en Jay-Z het afgelopen jaar gedaan?
Anonim

"Wie leidt de wereld?" Is het nog steeds Koningin Bey en haar man, Jay-Z? Hoewel de pandemie zeker van velen van ons een kluizenaar heeft gemaakt, heeft het ook het beste gekregen van dit onstuitbare Hollywood-duo? In de afgelopen anderhalf jaar hebben we niet veel gehoord van het "Drunk in Love"-paar - we hebben ze niet eens op de rode loper zien stappen bij de meest weelderige Hollywood-evenementen.

Fans van het glamoureuze paar hebben zelfs gespeculeerd dat de twee misschien niet langer een item zijn. (Wat is Hollywood eigenlijk zonder geruchten?) Gelukkig voor hun fans, bloeien Jay-Z en Beyoncé nog steeds in hun relatie en stapelen ze zich op de PDA zodat we het allemaal kunnen zien. Met andere woorden, alles is van een leien dakje. Dus, wat heeft het powerkoppel het afgelopen jaar gedaan? Laten we eens kijken naar hun gevestigde relatie.

8 Een remake van 'Breakfast At Tiffany's'

Tiffany blauw, een rots, Bey en Jay - wat is hier aan de hand? Het stel maakte een onverwachte comeback met een videoadvertentie met een verbluffende draai aan de Audrey Hepburn-klassieker. De advertentie, getiteld About Love, is een eerbetoon aan de filmklassieker Breakfast at Tiffany's uit 1961, die bekend staat om de gedenkwaardige scène waarin Hepburn naar Tiffany's loopt in haar Givenchy-avondjurk met een Franse croissant. Oh, en Hepburn droeg ook een diamanten halsketting, die Beyoncé draagt tijdens het eerbetoon.

En dat is niet alles! Herinnerend aan de liefdesscène tussen Paul en Holly Golightly in de film, speelden Jay-Z en Bey de romantische scène na terwijl Jay achter een typemachine zit terwijl Beyoncé een charmante vertolking van de betoverende "Moon River" uitvoert. Koppeldoelen!

7 Met Gala RSVP: Nee

Jay-Z en zijn koningin hadden geen probleem om op de rode loper te springen tijdens het hoog aangeschreven Met Gala. Toch kunnen we niet anders dan ons afvragen wat het funky duo zou hebben gedaan als kostuums. De tortelduifjes kozen in plaats daarvan voor een luxe jachtvakantie op de prachtige stranden van Europa. Weelderig is misschien een understatement, aangezien Bey en Jay met hun dochter Rumi de Middellandse Zee bevaren op "een 450 voet lang, 67 voet breed superjacht Flying Fox dat werd gebouwd door Lürssen in Duitsland en ongeveer $ 4 miljoen per week kost charteren." Het was duidelijk dat Beyoncé niet verlegen was om foto's te plaatsen van het indrukwekkende jacht waarin ze het hoge leven hebben geleid. Ah, sterrenkracht!

6 nachten in de stad

Zelfs het powerkoppel uit Hollywood heeft tijd nodig van huis voor een date night! Op 8 september 2021 stapten de zwoele popzangeres en haar getalenteerde echtgenoot eruit terwijl ze eruit zagen als een miljoen dollar terwijl ze genoten van een weelderig diner in het prachtige en romantische Italië. Bey accentueerde haar zandloperfiguur met een wijd uitlopende jeans met hoge taille en een frisse, witte blouse met veren. Nee, Bey, we denken niet dat je gewoon vrienden zult zijn (ook al is er een ongemakkelijke kloof tussen de twee).

5 PDA hangt in de lucht

De koning en koningin van de hiphop zijn nog steeds "Crazy in Love" - Italië bewees het! Of je nu een fan bent of niet van een goede oude PDA, Bey en Jay doen het toch! Het gelukkige stel en hun dochter werden ontspannen gespot in het pittoreske dorpje Portofino in Italië. Genietend van het uitzicht en de ongelooflijke aroma's van de romantische stad, slenterde het paar hand in hand door de straten. En zelfs toen fans het duo naderden, lieten ze hun in elkaar grijpende vingers niet los. Zucht - dat is verliefd!

4 De grote 4-0

Wie is net 40 geworden en voelt zich helemaal zichzelf? Koningin Bey! De gloeiende ster, die een Grammy Award-winnende zangeres en actrice is, is onlangs lid geworden van de 40-club en ze is absoluut gloeiend. De iconische fashionista, die we kennen sinds de jaren negentig toen ze op het toneel explodeerde, vierde haar mijlpaalverjaardag op 4 september 2021. Voel je je al oud? De sierlijke ster schreef vervolgens een handgeschreven hartverwarmende brief, die ze exclusief op haar website deelde. Uitdrukkend hoe gezegend ze zich voelt, schreef de moeder van drie: "Ik huilde tranen van vreugde en was bedekt met koude bulten. Je video's, je berichten, je countdowns, je afspeellijsten en je goede wensen, zal ik voor altijd koesteren." Het is het beste dat ze ooit heeft gevoeld.

3 Leven in quarantaine

Wanneer heb je de hiphopster voor het laatst een interview horen geven? Jay-Z vertelt zelden over zijn persoonlijke leven en accepteert zelden uitnodigingen voor interviews. Echter, eerder dit jaar sprak de rapper exclusief met The Sunday Times over zijn familie en leven tijdens quarantaine.

Is het leven thuis met een superster en drie prachtige kinderen echt zo erg? Jay-Z legt uit: "In het begin was het tijd voor iedereen om te gaan zitten en echt contact te maken, en echt te focussen op familie en samenzijn, en deze tijd te nemen om meer over elkaar te leren," zei hij."En dan, naarmate het vorderde, was het van: 'Oké, oké, wat is het nieuwe normaal?'" De 51-jarige wil alleen een liefdevolle omgeving bieden door middel van beproevingen en beproevingen.

2 Een werkend stel

Jay en Bey zijn niet alleen echtgenoten, het zijn partners die met elkaar samenwerken! Bey is niet alleen Jay's vrouw en moeder, ze is de ruggengraat van haar man. In 2003 opende de rapper en mogul zijn eerste succesvolle 40/40 Club. In augustus 2021 verruilde het paar hun joggingbroek voor chique outfits terwijl ze de verjaardag van de keten van sportbars en lounges vierden. Een met sterren bezaaid evenement, Jay-Z nam de tijd om te spreken over zijn inspirerende vrouw op de rode loper met ET en zei: "Ze is duidelijk super gedetailleerd georiënteerd, zoals je kunt zien aan haar werk. Ze is een ongelooflijk harde werker, super getalenteerd, zeer inspirerend."

1 Het kantverjaardag

Zoveel dingen te vieren! 2021 is duidelijk een groot jubileumjaar geweest voor het machtigste koppel in de muziekindustrie.4 april 2021, 13 jaar getrouwd voor Bey en Jay - geluksgetal 13! Het nog steeds "Drunk in Love" paar nam een bey-cation naar Sin City om hun zoete dag te vieren. Bey deelde foto's van hun snelle reis naar haar website met kiekjes van hun privéjet en chique dineren bij Cipriani. Het echtpaar liet hun drie kinderen achter om tijd alleen door te brengen op hun speciale date. En mogen we eraan toevoegen dat Sasha Fierce er absoluut woest uitzag in haar tweed-outfits.

Aanbevolen: