Wat Catelynn Lowell & Tyler B altierra heeft gedaan, van belastingschulden tot baby's

Inhoudsopgave:

Wat Catelynn Lowell & Tyler B altierra heeft gedaan, van belastingschulden tot baby's
Wat Catelynn Lowell & Tyler B altierra heeft gedaan, van belastingschulden tot baby's
Anonim

MTV heeft een aantal uitstekende reality-tv-shows opgeleverd, maar een van hun meer controversiële is Teen Mom. Deze populaire serie stamt uit 16 en Zwanger en bevatte jonge vrouwen en mannen die werden geconfronteerd met de uitdagingen van zwangerschap en ouderschap. In de loop der jaren hebben we geweldige sterren ontmoet en ze samen met hun kinderen zien opgroeien.

Veel van de jonge stellen gingen uit elkaar, maar Tyler B altierra en Catelynn Lowell slaagden er op de een of andere manier in om op koers te blijven. Ze trouwden, verwelkomden meer kinderen in hun gezin en zijn sterker dan ooit. Ze zijn een favoriet duo aller tijden en tegenwoordig is er veel aan de hand. Kijk wat deze drukke ouders de laatste tijd hebben uitgespookt.

10 Ze zijn serieus geld schuldig aan de overheid

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel er veel belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden in de wereld van B altierra, is niet alles zonneschijn en rozen, en het lijkt erop dat het groeiende gezin financiële problemen heeft ondervonden. In de afgelopen drie jaar is het jonge gezin in staatsschuld geraakt en hebben ze nu meer dan achthonderdduizend dollar schuldig. Met een pas gerenoveerd huis en drie jonge kinderen onder hun dak, kunnen we ons geen slechtere tijd voorstellen dat zoiets gebeurt.

9 Een jongetje onderweg

Afbeelding
Afbeelding

Tyler en Cate hebben nogal een wilde rit gehad in het ouderschap. Ze kregen bekendheid toen ze voor het eerst verschenen in 16 en Zwanger. Ze maakten toen furore door de moeilijke beslissing te nemen om hun dochter af te staan voor adoptie, zodat ze een comfortabel en stabiel leven zou kunnen leiden.

Jaren later beviel het paar van twee dochters, de kleine Novalee en Baby Vaeda. Tyler maakte er geen geheim van ooit een zoon te willen verwekken; in feite wilde hij ervoor zorgen dat de volgende baby een jongen zou zijn, net zoals costar Kailyn Lowry ervoor zal zorgen dat haar vijfde kind een meisje is. Cate heeft ook meer dan eens melding gemaakt van haar babykoorts. Het lijkt erop dat dromen uitkomen voor ons favoriete MTV-koppel, omdat ze nu een zoon verwachten!

8 Tyler's vader is terug in het gerinkel

Afbeelding
Afbeelding

Door de jaren heen hebben we Tylers vader en zus zien worstelen met een verslaving. Ze zijn allebei in en uit de behandeling geweest, en Tyler en Cate zijn erg vocaal geweest over de reis van hun familieleden naar welzijn. Tyler's vader, Butch, keerde terug naar zijn thuisstaat Michigan, en Tyler maakte zich zorgen over het vermogen van zijn vader om op het rechte pad te blijven. Tylers intuïtie was correct; onlangs belandde Butch in de provinciegevangenis.

7 Rouw om het verlies van een familielid

Afbeelding
Afbeelding

Afgelopen lente ging Catelynn naar haar socialemediakanaal om haar fans en volgers te vertellen dat haar familie een groot verlies had geleden. Cate's overgrootmoeder stierf op 88-jarige leeftijd. Cate plaatste een mooi eerbetoon aan de matriarch van de familie en zei hoe erg ze gemist zou worden. Als er één ding is dat de B altierra's weten te doen, is het hun kalmte terugkrijgen en door ontberingen heen werken.

6 Hertrouwen aan hun huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

In maart zagen kijkers hoe Tyler en Cate hun dochters thuis lieten en wat tijd doorbrachten met het opnieuw verbinden in het warme en zonnige Hawaii. De drukbezette ouders vierden hun vierde verjaardag en Cate verraste haar man met een mooie en hartverwarmende ceremonie van herbelofte.

Tyler was verbluft over het sentiment van zijn vrouw. Door al hun ups & downs en hun leven in de publieke belangstelling, blijven deze twee stevig aan elkaar toegewijd.

5 Catelynn heeft een nieuwe look en voelt zich fel

Afbeelding
Afbeelding

Cate is een van de showsterren die haar uiterlijk door de jaren heen heeft veranderd. Ze besloot onlangs dat ze een frisse nieuwe houding nodig had om mee te gaan met dit nieuwe hoofdstuk in het leven en het ouderschap. Ze deelde met fans dat ze haar lokken transformeerde van lang en warmblond naar kort, funky en paars! De zwangere mama heeft besloten dat je maar één keer leeft, dus wat maakt het uit. Ze houdt van haar nieuwe stijl en beweert dat haar felle kleur en leuke snit haar een heftig gevoel geven. Dat is een goede manier om je tegenwoordig te voelen. Iedereen heeft iets nodig om ze op te fleuren.

4 Het paar heeft wat ouderschap betrapt

Afbeelding
Afbeelding

De cast van Teen Mom staat erom bekend dubieuze opvoedingsmoves te maken, maar sterren als Cate en Ty zijn ook maar mensen. Afgezien daarvan zijn het jonge ouders die net als iedereen proberen de woelige wateren van het leven te voelen. Maar in tegenstelling tot alle anderen, weet de wereld het onmiddellijk wanneer ze een misstap maken en veroordeelt ze hen ervoor. Cate plaatste een onschuldige foto van zichzelf in haar auto, met een nieuw kapsel. Fans pikten echter meer op dan haar haar. Mevr. B altierra liep hitte op omdat ze Marlboros in haar voertuig had.

3 Ze hebben problemen gehad met ongenode gasten

Afbeelding
Afbeelding

Tyler en Catelynn B altierra zijn altijd heel duidelijk geweest over één ding: ze aanbidden en waarderen hun vele fans. Dat gezegd hebbende, ze hebben wel grenzen, en het lijkt erop dat deze grenzen recentelijk zijn overschreden. De mama van Nova en Vaeda sprongen op sociale media om uit te leggen dat hoewel ze van hun supporters houden, het niet oké is om onaangekondigd te verschijnen in het huis dat ze delen met hun kinderen. Vreemden zijn niet welkom in hun ruimte.

2 Viert nog steeds Little Carly

Afbeelding
Afbeelding

Tyler en Cate werden zwanger voordat ze klaar waren om ouders te worden, en MTV volgde hun reis naar het ouderschap. Ze gaven uiteindelijk hun eerstgeboren kind, Carly, af voor adoptie, in de overtuiging dat deze beslissing het beste zou zijn voor hun kleine meisje. Door de jaren heen hebben ze geworsteld met de gewichtige beslissing en zijn ze altijd tot op zekere hoogte aanwezig gebleven in Carly's leven. Ze brachten onlangs een eerbetoon aan hun meisje toen ze haar elfde verjaardag vierde!

1 Debatteren De show verlaten

Afbeelding
Afbeelding

Cate en Tyler verdienden een aardig inkomen met hun werk voor MTV's Teen Mom OG, maar Tyler heeft verklaard dat hij de baan in een oogwenk zou verlaten als zijn kinderen hem dat zouden vragen. In een interview met de Awesome Dad-show legde Tyler uit dat hij en Cate elk jaar de aanwezigheid van MTV aan zijn kinderen uitleggen. Als zijn dochters (en toekomstige zoon) hen ooit zouden vragen om weg te lopen van de franchise, zullen hij en zijn vrouw dat absoluut doen.

Aanbevolen: