Fans worden verdacht van Madonna nadat ze zich uitten over Britney Spears' Conservatorship Battle

Fans worden verdacht van Madonna nadat ze zich uitten over Britney Spears' Conservatorship Battle
Fans worden verdacht van Madonna nadat ze zich uitten over Britney Spears' Conservatorship Battle
Anonim

Heeft Madonna gelogen over een recent gesprek met Britney Spears?

Dat is wat fans op Twitter lijken te denken na te hebben gereageerd op een interview waarin de Queen of Pop werd gevraagd naar haar mening over de beproeving van Spears' conservatorschap.

Madonna was bij de première van haar documentaire concertfilm Madame X toen ze over de rode loper liep en zo vriendelijk was om een paar gesprekken met de pers te voeren.

Entertainment Lauren Zima van vanavond was op het evenement in New York, dat eerder deze week werd gehouden in The Edition Hotel Times Square, en ze aarzelde zeker niet om Madonna te vragen wat ze vond van Spears' voortdurende strijd voor vrijheid.

Op de vraag wat ze van de hele situatie vond, beweerde Madge dat ze eerder op de dag met haar "Me Against The Music"-medewerker had gesproken en zei dat ze "gewoon even bij haar langskwam en haar feliciteerde met haar huwelijk. Of haar aanstaande huwelijk.'

"Ik hou van haar", besloot het pop-icoon.

Afgaande op de reacties van fans op Twitter, waren ze er niet van overtuigd dat Madonna eerlijk was over haar vermeende gesprek met Spears eerder op de dag.

Spears kondigde eerder deze maand haar verloving aan met haar oude vriend Sam Asghari, na maanden van juridisch drama waarbij haar vader Jamie Spears betrokken was, die ze beschuldigde van "misbruik van de curator" in een bombshell-rechtszitting in de zomer.

Eerder deze week onthulde een nieuwe Hulu-documentaire, getiteld Controlling Britney Spears, hoe elke beweging van de laatste werd gecontroleerd door het beveiligingsbedrijf dat haar vader had ingehuurd om zijn dochter te beschermen.

Maar blijkbaar deed de beveiliging meer dan alleen Spears beschermen; van het verstrekken van drugs tot het opnemen van haar intieme momenten in haar slaapkamer via een verborgen microfoon, om te zeggen dat de zangeres praktisch als een gevangene leefde, zou een understatement zijn.

Alex Ylasov, die voorheen van 2012 tot 2021 voor Black Box Security werkte, onthulde: Britney wilde een iPhone … en dat was een groot probleem. Iedereen was bezorgd.

"[Mijn baas] Edan [Yemini] benaderde me en vroeg me: "Zijn er bewakingsdiensten voor een iPhone waarvan je op de hoogte bent?" En ik heb zoiets van: "Wat bedoel je?" En hij zegt: "Nou, ouderlijk toezicht. Is er een manier om ouderlijk toezicht op een iPhone te zetten?

En toen legde Edan me uit dat Britneys communicatie wordt gecontroleerd voor haar eigen veiligheid en bescherming.”

Aanbevolen: