8 manieren waarop Blake Lively haar modespel op punt houdt, zelfs zonder een stylist

Inhoudsopgave:

8 manieren waarop Blake Lively haar modespel op punt houdt, zelfs zonder een stylist
8 manieren waarop Blake Lively haar modespel op punt houdt, zelfs zonder een stylist
Anonim

Hoewel veel beroemdheden hun eigen team van stylisten hebben die de leiding hebben over hun kasten en rode loper-looks, kiezen sommigen ervoor om hun eigen stylist te zijn om meer controle te hebben over hun publieke imago. Actrice Blake Lively, die bekend staat om haar adembenemende looks, is een van de weinige beroemdheden die vanaf het begin van haar carrière nog nooit een stylist heeft gebruikt om zichzelf te stylen. In het begin van haar carrière zou ze Forever 21 op de rode loper dragen en verslaggevers vertellen dat het "vintage" was om te voorkomen dat ze beschaamd zou worden. Sindsdien is ze haar eigen designerlooks gaan stylen, van Dior tot Gucci, om er maar een paar te noemen.

Stylisten zullen doorgaans stukken voor hun klanten samenstellen op basis van de persoonlijke voorkeuren van de klant, maar hebben de neiging om het uiterlijk te beïnvloeden met hun eigen stijlvoorkeuren. Toen ze met Vogue sprak, besprak Blake enkele van haar beroemdste looks en zei: "Ik werk niet met een stylist, dat heb ik nooit gedaan". Zonder stylist is ze vrij om haar eigen looks te creëren buiten de invloed van anderen om, zodat elke look volledig van haar is en waarschijnlijk niet wordt herhaald door andere beroemdheden.

8 Blake Lively ha alt stijlinspiratie uit een onwaarschijnlijke bron

Blake Lively op het Met Gala in 2022
Blake Lively op het Met Gala in 2022

Met meer creatieve vrijheid voor haar mode, is een van de vele redenen waarom haar stijl uniek is, omdat ze ervoor kiest om inspiratie op te doen voor haar looks. Haar inspiratie voor haar 2022 Met Gala-look kwam van een onwaarschijnlijke bron, de architectuur van New York City, waar de meeste aanwezigen naar de mode keken tijdens het vergulde tijdperk. Lively liet haar jurk ontwerpen om de architectuur te weerspiegelen. Veel beroemdheden, zelfs met de hulp van hun stylisten, misten het doel van het Met Gala van dit jaar, terwijl Blake erin slaagde zichzelf te profileren als een van de best geklede op het evenement met haar interpretatie van het Gilde d Glamour-thema.

7 Hoe Blake haar looks in elkaar zet

Blake Lively en Ryan Reynolds
Blake Lively en Ryan Reynolds

De belangrijkste rol van een stylist is om stukken voor hun klanten te vinden door modeshows te bekijken en de stukken in te roepen die ze willen. Zonder styliste is Lively verantwoordelijk voor het vinden van haar eigen kledingstukken, waarvan sommige afkomstig zijn uit interessante bronnen, waaronder de kast van haar man, Ryan Reynold. Met alle verschillende ontwerpers, modeshows en collecties kan het een hele klus zijn om verschillende stukken te vinden, dus dit is het enige deel van het stylingproces dat iemand haar laat helpen. Ze heeft een assistent die haar helpt door de verschillende modeshows te kammen en de stukken binnen te halen die ze wil om haar uiterlijk af te maken, maar ze zegt dat het hebben van relaties met de ontwerpers het inkopen gemakkelijker maakt.

6 Blake vormt relaties met ontwerpers

Blake Lively staat voor de camera's
Blake Lively staat voor de camera's

Met alles wat komt kijken bij het zoeken naar stukken voor haar uiterlijk, heeft Blake de gemakkelijkste manier gevonden om de kleding te krijgen die ze wil, door een relatie met de ontwerpers zelf op te bouwen. Door deze directe connecties met de ontwerpers zelf te vormen, kan ze ook input geven bij sommige ontwerpbeslissingen, zodat elke look echt van haar is. Enkele van de ontwerpers met wie ze heeft gewerkt, waren onder meer Karl Lagerfeld en Christian Louboutin, die haar allebei hebben geholpen met het ontwerpen van aangepaste looks voor de rode loper.

5 Sieraden maken elke look compleet

Blake Lively en Ryan Reynolds op het filmfestival van Cannes
Blake Lively en Ryan Reynolds op het filmfestival van Cannes

Een belangrijk onderdeel van elke outfit zijn de accessoires die je kiest om het te complimenteren, voor Lively betekent een persoonlijke relatie met de beroemde sieradenontwerper, Lorraine Schwartz, dat accessoires gemakkelijker zijn. Het toevoegen van een ketting of een ander sieraad kan volgens Blake elke look naar een hoger niveau tillen. Ze accessoriseert haar looks vaak met eenvoudige, klassieke stukken die haar persoonlijke stijl versterken met sieraden die ze zelf kiest en in opdracht heeft gegeven.

4 Ze weet gewoon waar ze goed in is

Blake Lively in verschillende outfits
Blake Lively in verschillende outfits

Het belangrijkste voordeel van jezelf aankleden is dat je je lichaam kent, wat erbij past en wat je natuurlijke lichaamsvorm zal versterken. Blake is een doorgewinterde fashionista met jarenlange rode lopers en evenementen onder haar riem. Aan het begin van haar carrière gaf ze de voorkeur aan eenvoudige looks in jeans en baby-T-shirts, maar evolueerde later naar minirokjes en broekpakken. Haar vermogen om kledingstukken te kiezen die bij haar lichaamsvorm passen, is een van de vele redenen waarom haar gevoel voor mode een van de meest benijdenswaardige is in Hollywood.

3 Ze heeft haar vertrouwen gevonden

Blake Lively, Ryan Reynolds en hun dochters Inez en James
Blake Lively, Ryan Reynolds en hun dochters Inez en James

Als een van de beroemdste actrices ter wereld, is het Gossip Girl-aluin geen onbekende in de schijnwerpers, dus het zal sommige fans misschien verbazen om te ontdekken dat de actrice zich niet zo op haar gemak voelt in de schijnwerpers als ze lijkt. Ze vond haar vertrouwen pas na de geboorte van haar drie dochters, James, Inez en Betty. E vertellen! Nieuws: "Ik voelde me nooit meer mezelf of op mijn gemak in mijn eigen lichaam of meer zelfvertrouwen - om niet te zeggen dat er niet een hele reeks onzekerheden op me afkomen, een miljoen keer per dag, maar ik voel me gewoon ongelooflijk gesetteld."

2 Ze kleedt zich voor haar deel

Blake Lively in een geruit pak
Blake Lively in een geruit pak

Iets wat de meeste fans niet weten over Blake, is dat ze een verlegen persoon is buiten de camera en vaak karakterpersonages aanneemt op de rode loper en tijdens het interviewen om niet nerveus te worden. Voor de rode loper, vooral haar eigen premières, baseert ze haar uiterlijk vaak op het personage dat ze speelde om haar karakter te behouden voor de camera's. Toen ze op de rode loper stond voor haar film A Simple Favor, droeg ze beroemd uitsluitend broekpakken die vergelijkbaar waren met haar personage.

1 Mode is een vorm van zelfexpressie voor Blake

Blake Lively en Ryan Reynolds
Blake Lively en Ryan Reynolds

Voor iedereen over de hele wereld is mode de belangrijkste uitlaatklep voor hun creatieve zelfexpressie en een van de weinige manieren waarop ze kunnen bepalen hoe ze aan anderen worden gepresenteerd. Zelfs beroemde actrices als Blake Lively hebben mogelijkheden nodig om zich buiten hun werk uit te drukken, want haar mode is een bron van creatieve vrijheid. Als ze acteert, zijn er naast haar veel andere mensen die de creatieve richting beïnvloeden, met haar mode kan ze volledige creatieve controle hebben.

Aanbevolen: