Fans willen dat Sam Asghari Britney Spears en Felicia Culotta herenigt

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Sam Asghari Britney Spears en Felicia Culotta herenigt
Fans willen dat Sam Asghari Britney Spears en Felicia Culotta herenigt
Anonim

Britney Spears fan vraagt haar verloofde Sam Asghari om haar te helpen herenigen met haar voormalige assistent, Felicia Culotta.

Nadat Spears posterfoto's van zichzelf had gemaakt in een recente Instagram-post, maakten fans van de gelegenheid gebruik om Asghari te vragen de link te zijn tussen de popster en Culotta. Spears' voormalige assistent verscheen in de documentaire Framing Britney Spears, eerder dit jaar uitgebracht, waar ze al snel een favoriet bij de fans werd.

Fans willen een reünie van Britney Spears en Felicia Culotta

Zoals onthuld in de documentaire, begon Culotta in de jaren negentig als assistent van Spears te werken en werd ze geleidelijk haar naaste vertrouweling. Uiteindelijk verloor ze Spears uit het oog, zoals ze zei in de recente documentaire Controlling Britney Spears.

“Ik heb op dit moment geen enkele manier om met haar in contact te komen. Alle nummers die ik [voor haar] heb, zijn nu veranderd', zei Culotta in het document, dat op 24 september in première ging op Hulu en FX.

Fans of Spears komen te hulp in de hoop de zanger en Culotta te herenigen met een beetje hulp van Asghari.

"Sam laat haar alsjeblieft weten dat Fe haar mist en van haar houdt als een vriend en ik weet zeker dat als een dochter Fe Britneys Mama had moeten zijn, ze is de beste! laten we gerechtigheid voor ons meisje krijgen, " merkte een fan op Spears' laatste Instagram-post.

Hoewel Asghari (nog?) niet op dit pleidooi heeft geantwoord, is het niet onwaarschijnlijk dat hij zou proberen de twee vrouwen opnieuw met elkaar in contact te brengen.

"Als ik zie dat hij sommige van haar foto's leuk vindt, vraag ik me af of dit wel echte posts van haar zijn", schreef een andere fan toen hij drie emoji's met een rood hart van Sam opmerkte.

Sam Asghari grappen over huwelijk met speren

Ondanks dat ze gemengde reacties heeft uitgelokt van fans van Spears, blijft Asghari aan haar zijde en steunt ze haar. Het paar heeft onlangs hun verloving aangekondigd, waarbij Asgahri een grapje maakte over een huwelijkscontract om te tekenen.

Na de aankondiging schreef actrice Octavia Spencer "Laat hem een huwelijkscontract ondertekenen" op Britney's verlovingsbericht, en het commentaargedeelte staat vol met fans die er bij de zangeres op aandringen om een "kogelvrij huwelijkscontract" te krijgen, en beweren dat Sam zou moeten zijn begrijpen na alles wat ze heeft meegemaakt.

Sam lijkt de kamer (en opmerkingen) te hebben gelezen en de draak te steken met een mogelijke huwelijkse voorwaarden tussen het paar. De personal trainer ging naar Instagram om iedereen te bedanken voor de "overweldigende" liefde die voor het paar werd getoond, en besprak de "ijzeren huwelijkse voorwaarden" die ze bereid waren te krijgen.

“Bedankt iedereen die zich zorgen maakt over The Prenup! Natuurlijk krijgen we een met ijzer bekleed huwelijkscontract om mijn jeep- en schoenencollectie te beschermen voor het geval ze me op een dag dumpt', schreef Asghari bij zijn Instagram-verhaal en voegde er lachende emoji's aan toe.

Hij heeft zeker gevoel voor humor.

Aanbevolen: