Johnny Depp is misschien niet zo geannuleerd als sommige fans vreesden

Inhoudsopgave:

Johnny Depp is misschien niet zo geannuleerd als sommige fans vreesden
Johnny Depp is misschien niet zo geannuleerd als sommige fans vreesden
Anonim

Sinds zijn scheiding en zijn juridische drama met Amber Heard begon, heeft Johnny Depp een overweldigende hoeveelheid steun ontvangen van zowel fans als andere beroemdheden. Hij zal die steun nodig blijven hebben, omdat duidelijk is geworden dat Depp is opgezegd. Hij heeft het zelf ook toegegeven. Warner Bros. heeft hem ontslagen bij Fantastic Beasts en het ziet er niet naar uit dat hij ooit nog Captain Jack Sparrow zal zijn. Maar dat weerhoudt fans er niet van om de Depp-loze projecten te boycotten.

Hoewel sommige fans de hoop op een heropleving van Depp hebben opgegeven, is er misschien nog hoop. Onlangs hebben zich een paar interessante ontwikkelingen in het leven van Depp voorgedaan die erop kunnen wijzen dat hij niet zo geannuleerd is als we vreesden. Hij heeft een paar overwinningen behaald in de rechtbank, maar dat is niet alles.

De keerzijde van het hof

In de rechtbanken is Depp onlangs op twee gebieden geslaagd. Ten eerste oordeelde een New Yorkse rechter in het voordeel van Depp's verzoek om te bepalen of Heard de $ 7 miljoen die ze in hun echtscheidingsconvenant was toegekend, daadwerkelijk heeft gedoneerd aan de American Civil Liberties Union (ACLU) en Children's Hospital Los Angeles.

Volgens gerechtelijke documenten die door People zijn verkregen, probeert Depp beide organisaties ertoe te brengen bekend te maken of ze geld van Heard hebben ontvangen sinds ze beloofde te doneren in 2017. Nu de rechter in het voordeel van Depp oordeelde, hebben de organisaties moet de informatie onthullen.

Heard's advocaat gaf ook een transcript vrij aan People waarin stond dat Heard nog steeds van plan was het geld, de helft om de helft, aan elke organisatie te doneren. Op dit moment "is het niet bekend wat die betalingsschema's zullen zijn." Toch zei de advocaat van Heard dat de actrice al "de eerste betaling voor de toezeggingen" heeft gedaan, namelijk "meer dan een miljoen" aan elk.

"We hebben de documenten van de ACLU gemaakt over hoeveel ze heeft. Ze heeft altijd gezegd dat ze volledig van plan is om de volledige $ 7 miljoen te blijven geven, maar ze kan het nog niet doen. Ze zal het doen als ze Maar ze heeft aan beiden een aanzienlijk bedrag gegeven', vervolgde de advocaat van Heard. Ze beweren dat Heard "niets oneerlijks" heeft gedaan.

Ten tweede heeft Depp het recht gekregen om Heard aan te klagen wegens smaad, hoewel de rechtbanken in Londen zijn 'wide-beater'-zaak tegen The Sun niet lasterlijk vonden. Een rechter in Virginia gaf Depp de kans om te bewijzen dat hij geen "vrouwenklopper" is, omdat Heard in die eerste zaak geen partij was. Nu kan Depp doorgaan met zijn twee jaar oude rechtszaak tegen Heard vanwege haar opmerkingen in een opiniestuk dat ze in The Washington Post schreef, ondanks dat Heard probeerde het ongedaan te maken.

Ondanks het gevoel alsof Hollywood hem heeft geannuleerd, gaat Depp een prijs winnen

In een gesprek met The Sunday Times zei Depp dat hij het gevoel heeft dat Hollywood hem begint te boycotten. "Hollywood's boycot van, eh, mij", zei hij, en legde uit waarom zijn nieuwe film Minamata niet in de VS wordt uitgebracht.

"Eén man, één acteur in een onaangename en rommelige situatie, de afgelopen jaren?" hij zei. 'Maar weet je, ik ben op weg naar waar ik heen moet om dat alles te maken… om dingen aan het licht te brengen.' Hij zal dingen aan het licht kunnen brengen in zijn nieuwe (of oude) rechtszaak. Depp moet echter al een tijdje weten dat er iets aan de hand is met zijn relatie met Hollywood.

Aan de andere kant is er ook hoop op dit front, want hij wordt dit jaar op het San Sebastian Film Festival geëerd met "de hoogste onderscheiding van het evenement", schrijft CinemaBlend. Het Spaanse filmfestival maakte bekend dat Depp de Donostia Award ontvangt, die jaarlijks en soms aan meerdere personen wordt uitgereikt. Andere acteurs die de hoogste onderscheiding hebben ontvangen, zijn onder meer Al Pacino, Julie Andrews, Ian McKellen, Denzel Washington en Viggo Mortensen.

In de officiële verklaring van het festival waarin Depp werd aangekondigd als de ontvanger van dit jaar, schreven ze dat Depp "een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van de hedendaagse cinema" is.

Hoewel Depp deze prijs in ontvangst gaat nemen, heeft een groep Spaanse vrouwelijke filmmakers zich uitgesproken tegen het San Sebastian Festival omdat ze hem deze prijs hebben gegeven. NME schrijft: "De voorzitter van de Spaanse Vereniging van Vrouwelijke Filmmakers en Audiovisuele Media, Cristina Andreu, zei dat ze 'zeer verrast' was door de beslissing van het festival."

"Dit spreekt erg slecht over het festival en zijn leiderschap en geeft een vreselijke boodschap aan het publiek: 'Het maakt niet uit of je een misbruiker bent, zolang je maar een goede acteur bent'", vertelde Andreu aan de Geassocieerde pers. Ze bleef zeggen dat de vereniging momenteel "volgende stappen bestudeert" in hun gesprek met het festival.

Ondanks de protesten van de Spaanse vrouwelijke filmmakers en Heard-sympathisanten, lijkt het alsof Depp geluk heeft gehad, ongeacht wat je van hem en zijn zaak denkt. Wie weet wat er allemaal uit komt. We kunnen alleen maar zeggen dat de liefhebbers van Depp blij moeten zijn.

Aanbevolen: