Kristin Cavallari en Chase Rice zijn nu een ingehouden item

Inhoudsopgave:

Kristin Cavallari en Chase Rice zijn nu een ingehouden item
Kristin Cavallari en Chase Rice zijn nu een ingehouden item
Anonim

Nadat Kristin Cavallari en Jay Cutler voorgoed uit elkaar gingen, wisten fans niet zeker wat hen te wachten stond. Het idee dat ze niet meer samen zouden zijn was zo vreemd dat het even wennen was, en Jay Cutler gaf toe dat daten niet echt eenvoudig was, en ook niet zijn topprioriteit. Kristin Cavallari heeft helemaal niet dezelfde hobbel op de weg gehad. In feite ging ze snel verder met een korte affaire met Jeff Dye, die maar een paar maanden duurde.

Nu lijkt het erop dat Kristin een serieuzere relatie is aangegaan, zij het een zeer ingehouden relatie. Ze probeert dit zo stil en normaal mogelijk te houden, en stort zich niet diep in deze relatie, maar fans ontdekken dat zij en countryster Chase Rice absoluut 'iets' zijn.'

Kristin Cavallari dompelt haar tenen in het datingspel

Kristin Cavallari heeft vol vertrouwen 'zichzelf naar buiten gebracht' sinds haar zeer openbare splitsing van Jay Cutler, maar sinds haar affaire met Jeff Dye na slechts 5 maanden leek te stoppen, lijkt ze erachter te zijn gekomen dat langzaam en steady wint de race, dus heeft ze besloten het wat rustiger aan te doen met Chase Rice.

Zij en Chase genieten van tijd met elkaar en lijken een officieel koppel te zijn, maar ze verspreiden hun nieuws niet overal op sociale media of duiken niet meteen in alle aspecten van hun relatie.

Voorlopig verkennen ze dit nieuwe territorium, leren ze elkaar echt beter kennen en zorgen ze ervoor dat ze hun nieuwe romance stap voor stap verder brengen, met de bedoeling deze te beschermen en liefde een natuurlijke kans te geven ontwikkelen.

Ingetogen blijven en het rustiger aan doen

Kristin en Chase blijven zo ingehouden dat ze zichzelf nog niet als exclusief voor elkaar hebben verklaard. Ze nemen echt de tijd om deze datingruimte die ze zijn binnengegaan te verkennen, en ze hebben besloten om de dingen in een natuurlijk tempo te laten verlopen.

Er is gemeld dat ze meer tijd samen hebben doorgebracht, maar dat Kristin Chase nog niet aan haar kinderen heeft voorgesteld, om ervoor te zorgen dat als en wanneer deze introductie plaatsvindt, het een overgangsfase is die won niet ontrafeld worden met een breuk.

Alle tekenen wijzen erop dat Kristin en Chase verantwoordelijk en nuchter zijn over de verkenning van hun nieuwe romance.

Aanbevolen: