Twitter-gebruikers maakten zich zorgen toen ze John Williams trending zagen

Twitter-gebruikers maakten zich zorgen toen ze John Williams trending zagen
Twitter-gebruikers maakten zich zorgen toen ze John Williams trending zagen
Anonim

Bekroonde componist John Williams heeft altijd het nieuws gehaald vanwege zijn composities en filmdeelname. Hij was onlangs echter trending op Twitter en gebruikers vonden dat vreemd. Bekend om zijn werk aan de Star Wars- en Indiana Jones-franchises, maakte Williams Twitter bang. Gelukkig was hij om een goede reden trending in plaats van een slechte.

Williams begon zijn eerste van drie optredens in de Hollywood Bowl op 3 september in Los Angeles. Hierna begonnen gebruikers te kalmeren en waren ze dankbaar dat hij nog steeds bij ons is.

The Hollywood Bowl heeft in het verleden artiesten als The Beatles, Billie Holiday en Yo-Yo Ma verwelkomd. Williams had al meerdere keren op de locatie opgetreden en werd in 2000 opgenomen in de Hollywood Bowl Hall of Fame.

Dit weekend werkt de muzikant samen met componist David Newman en het Los Angeles Philharmonic om muziek uit films uit te voeren, genaamd Maestro of the Movies. Hoewel dit niet zijn eerste optreden is sinds de COVID-19-pandemie, is dit zijn eerste optreden in de Hollywood Bowl in bijna vijf jaar.

Naast muziek worden er ook clips aan hem getoond uit verschillende films, waaronder Jaws, Jurassic Park en Saving Private Ryan. Zijn eerste show kreeg sindsdien positieve recensies van sociale media.

Twitter is doorgegaan met het plaatsen van foto's en videoclips van de show. De twee veel voorkomende video's die werden gemaakt, waren van hem die de Star Wars- en Indiana Jones-scores dirigeerde. Maar voordat de Star Wars-score begon, was iedereen in het publiek uitgerust met lichtzwaarden.

Andere gebruikers hebben video's getweet van hun Instagram, waarbij één gebruiker tweette: "Een van mijn favoriete avonden van het jaar. John Williams als @hollywoodbowl moge hij voor altijd leven en spelen."

Vanaf deze publicatie is William's enige toekomstige project op tafel de aankomende Indiana Jones-film, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht. Thema's die hij eerder componeerde, worden momenteel echter gebruikt in de shows Amazing Stories en Jurassic World Camp Krijt.

Williams-partituren zijn beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Hij zal nog twee shows geven in de Hollywood Bowl op 4 en 5 september. Tickets voor de shows zijn te koop op de website van de locatie.

Aanbevolen: