Ariel Winter & Andere sterren zijn geëmancipeerd van hun ouders

Inhoudsopgave:

Ariel Winter & Andere sterren zijn geëmancipeerd van hun ouders
Ariel Winter & Andere sterren zijn geëmancipeerd van hun ouders
Anonim

Als acteurs zo vroeg in hun carrière succes vinden, kan het op twee manieren gaan; ze konden niets van hun geld aanraken, net zoals Raven Symoné dat niet deed met haar cheques van The Cosby Show, en ze hebben iets om voor te laten zien in hun beginjaren werkten, of ze zouden een moeilijke relatie met hun ouders kunnen hebben, waardoor ze helemaal uit elkaar zouden vallen, zoals Gary Coleman deed. Tegen de tijd dat Coleman stierf, had hij zijn ouders al 20 jaar niet meer gesproken.

Relaties tussen sterren en vervreemde ouders kunnen zo rommelig worden dat ze elkaar aanklagen. Sommige van deze inspannende relaties zijn het gevolg van slecht omgaan met financiën, verslaving of gewoon rebellie. Als het te zwaar wordt, is emancipatie het beste antwoord gebleken. Dit zijn een paar sterren die er in het verleden voor hebben gekozen die kant op te gaan:

10 Ariel Winter

Lang voordat ze werd gecast als Alex Dunphy in de hitserie Modern Family, begon Ariel Winter te werken toen ze nog maar vier jaar oud was. In 2015 werd ze na een lange juridische strijd geëmancipeerd van haar moeder, Chrisoula Workman. Winter noemde emotionele en fysieke mishandeling als redenen voor haar emancipatie. Vanaf haar veertiende stond ze onder de hoede van haar oudere zus Shanelle Gray. In een interview met Ellen DeGeneres onthulde Winter dat ze blij was haar eigen entiteit te zijn.

9 Drew Barrymore

Drew Barrymore, afkomstig uit een familie van acteurs, kwam in de schijnwerpers te staan na de release van E. T. het buitenaardse. Haar jeugd was doorzeefd met drugs- en alcoholmisbruik dat helaas zijn weg vond naar het publiek. Toen Barrymore 14 was, werd ze bevrijd van haar moeder, die bij de hoorzitting aanwezig was. In haar memoires, Wildflower, onthulde Barrymore meer details over haar eerste jaren als volwassene, inclusief haar zoektocht naar een plek om te verblijven en het ontbreken van elementaire vaardigheden voor volwassenen.

8 Rose McGowan

In haar reis als actrice heeft McGowan een handvol goede en zure ervaringen gehad, waaronder een ontmoeting met Harvey Weinstein. In een interview met The Guardian onthulde McGowan dat ze zich op 15-jarige leeftijd emancipeerde. Op dat moment had ze niets anders dan 25 cent op haar naam staan. De wens om de touwtjes in handen te hebben, woog echter zwaarder dan de financiële problemen die ze ervoer.

7 Macaulay Culkin

Simpelweg 'de jongen uit Home Alone', Culkin was eigenlijk een kersticoon wiens populariteit pas op de tweede plaats kwam na de kerstman zelf. Achter de schermen had de acteur, wiens carrière begon toen hij vier was, het echter niet goed bij zijn ouders. Hoewel hij zich niet volledig emancipeerde van zijn ouders, haalde hij hun namen van zijn trustfonds, zodat niemand 'hun pink in de taart kon steken'.

6 Michelle Williams

Actrice Michelle Williams verwierf bekendheid door haar rol in Dawson's Creek, die vier jaar nadat ze van haar ouders was geëmancipeerd, kwam. In tegenstelling tot andere sterren had Williams geen drama achter de schermen met haar ouders. Ze emancipeerde zichzelf gewoon zodat ze 'zonder inmenging' een acteercarrière kon nastreven. In 2005 kreeg de actrice eindelijk haar doorbraakrol als Alma Beers Del Mar in Brokeback Mountain.

5 Jaime Pressly

Op 15-jarige leeftijd had Pressly besloten om solo te gaan. De Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series-winnaar van de Emmy Award emancipeerde zich van haar ouders en stapte onmiddellijk op een vlucht naar Japan. Zo begon haar werkzame leven. Jaren later verontschuldigde Pressly zich bij haar ouders en zei dat ze destijds een sterke wil had en buiten de gebaande paden dacht.

4 Corey Feldman

Corey Feldman werd populair in de jaren '80 na zijn rollen in Friday the 13th: The Final Chapter, Stand by Me, License to Drive en Dream a Little Dream. Op 15-jarige leeftijd werd de acteur geschat op een miljoen waard. Hij was echter verrast toen een blik op zijn rekeningen onthulde dat hij $ 40.000 had. Hij was een geval van financieel misbruik waardoor hij de banden met zijn ouders verbrak.

3 Aaron Carter

Aaron Carter werd eind jaren '90 beroemd toen hij nog maar negen was. Zijn debuutalbum, een titelloos meesterwerk, verkocht meer dan een miljoen exemplaren bij de release. Op 16-jarige leeftijd vroeg Carter emancipatie aan van zijn moeder, die ook zijn toenmalige manager was. Er werd beweerd dat Carter's moeder de financiën verkeerd had behandeld en hem een koele $ 100, 00 had teruggegeven. Later zou het paar met elkaar verzoenen.

2 Frances Bean Cobain

Geboren uit wijlen Nirvana-bandlid Kurt Cobain en Courtney Love of Hole, had Frances Bean Cobain een niet zo hartelijke relatie met haar moeder. In december 2009 werd Cobain in handen gegeven van haar grootmoeder en tante, die haar tijdelijke voogden werden. Ze zou te laat een straatverbod tegen haar moeder indienen. Op 17-jarige leeftijd werd Cobain officieel geëmancipeerd van haar moeder, Love.

1 Laura Dern

Actrice Laura Dern is een vrouw met vele prijzen. Op grond van het hebben van een paar Golden Globe-awards, een Emmy en een Academy-prijs, is ze maar één prijs verlegen om de EGOT-status te krijgen. Maar ondanks al het werk dat ze in de industrie heeft gestoken, zou het moeilijk voor haar zijn geweest om als volwassene uren in te zetten toen ze nog wettelijk onder haar ouders stond. Op haar zestiende emancipeerde ze zichzelf.

Aanbevolen: