Gwen Stefani ontbloot haar buik nadat ze wekenlang bruidstaart had gegeten, en fans zijn er dol op

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani ontbloot haar buik nadat ze wekenlang bruidstaart had gegeten, en fans zijn er dol op
Gwen Stefani ontbloot haar buik nadat ze wekenlang bruidstaart had gegeten, en fans zijn er dol op
Anonim

Gwen Stefani en Blake Shelton zijn al acht weken pas getrouwd. Dat betekent dat Gwen Stefani en Blake Shelton al acht weken bruidstaart aan het eten zijn.

Wie zei dat? Dat zei Gwen! Hoewel sommige mensen absoluut jaloers zijn, hebben deze twee 'The Voice'-juryleden blijkbaar van het leven thuis gehouden, gewoon 'samen zitten', volgens wat Gwen dit weekend op haar IG plaatste.

Vóór maart 2020 (we herinneren ons allemaal wat er toen gebeurde) deed Gwen regelmatig live-optredens, waaronder een concertoptreden op de Las Vegas-strip. Nu kleedt Gwen zich weer uit naar haar kenmerkende buik-ontblote toneelkostuums, maar ze lijkt er na al die tijd een beetje zelfbewust over te zijn.

Dit is wat er gebeurde toen Gwen online opmerkingen maakte over haar bangin bod, en hoe fans hierop reageerden:

Wijzen naar 'Cake'

Afbeelding
Afbeelding

Na Gwen's terugkeer op het podium in Toledo, Ohio, ging ze naar haar socials met wat woorden over hoe ze zich voelde. In Verhalen op haar IG schreef ze:

"Als je het podium betreedt na 18 maanden - wereldpandemie en 8 weken taart eten met een cowboy, " plus een cowboyhoedemoji, gebedshandenemoji en de hashtag gratefulhuman.

In haar tweede verhaal liet ze een pijl geanimeerd om in haar blootliggende buik te prikken, waar het woord 'cake' was geschreven.

Ziet er 'mooi als altijd' uit

Gwen plaatste ook deze foto's van de avond, samen met een bijschrift dat het lange tijd niet op het podium punt herha alt:

"Ze lieten me weer op het podium na 18 maanden geen shows en 8 weken bruidstaart eten!!" het leest, met een kleine cake-emoji. "Dank je Toledo Ohio wat een geweldige sfeer heb je! mijn hele lichaam doet pijn vandaag vanwege jou."

Haar training op het podium en klassieke buik-ontblote outfit bleven niet onopgemerkt door de fans - en elke IG-opmerking over hen was niets anders dan ondersteunend. Natuurlijk zouden ze dat zijn! Gwen ziet er altijd goed uit en zoals elke positieve celeb ons zou vertellen, is er niets aan een buik die toch niet mooi is.

"Je bent prachtig", schreef een fan op Gwen's IG-post, terwijl een ander eraan toevoegde: "8 weken bruidstaart en je bent net zo mooi als altijd!"

Andere fans hadden te maken met haar strijd om 'rond te zitten', vooral het deel over de noodzaak om cake te eten.

"Wie kan nee zeggen tegen 8 weken bruidstaart?" leest een populaire opmerking.

Ze versloeg het optreden

Hoe zit het met hoe Gwen eigenlijk klonk? Volgens fans op Twitter en IG was het hele punt van haar optreden (fans wegblazen met haar aanwezigheid op het podium en vocale talenten, obvs) zeker bereikt.

"Het was een geweldige show en je rockte het podium zoals gisteren - je zag er ook zo mooi uit ", merkte een fan op die de show in Ohio zag.

Anderen waren het eens met opmerkingen als "Je hebt 18 maanden lang een geweldig optreden gehad" en "Het was een geweldige show!!! Bedankt voor het brengen van je energie naar Toledo."

Volgende, Vegas!

Aanbevolen: