Big Brother 23': fans zetten sommige 'Cookout'-leden aan

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': fans zetten sommige 'Cookout'-leden aan
Big Brother 23': fans zetten sommige 'Cookout'-leden aan
Anonim

'The Cookout' was opnieuw in staat om sterk te blijven en zich te verenigen, deze keer beter dan Britini D'Angelo. Kyland kreeg zijn zin, omdat hij zich zorgen begon te maken over haar onvoorspelbaarheid, vooral toen ze hem tijdens de HOH-competitie als doelwit had.

Het was een emotioneel afscheid voor Britini, vooral gezien het feit dat ze het hele seizoen constant het blok zag. De 'BB23'-speler begreep de zet, hoewel ze Kylands woord niet respecteerde.

"Ik begrijp dat voor Kyland's spel, hij dacht dat ik de meest onvoorspelbare persoon in huis was, wat correct is, want ik vertrouwde hem niet een beetje."

"Maar eerlijk gezegd, wat ik er van maak, is het feit dat Kyland niet erg loyaal is en het feit dat hij echt zijn ware aard liet zien in het spel. Ik ben er trots op iemand te zijn die het spel met integriteit en karakter speelde, en het verbreken van die deal toonde me precies het tegenovergestelde met Kyland."

Hoewel de groep van zes de goede kant opkwam, beginnen fans op Twitter te klagen over bepaalde leden.

Fans willen zien dat de groep wijzigingen aanbrengt, maar andere spelers verwijdert en toevoegt aan de groep. Hier is het dieptepunt.

Fans worden zuur van Azah

Azah speelt misschien een te emotioneel spel. Na Britini's vertrek weigerde ze Kyland te omhelzen en in plaats daarvan accepteerde ze een knuffel van Derrick… ze vertelde het verhaal zelfs nadat het had plaatsgevonden.

Fans zijn ook in de war door haar recente nauwe band met Derrick X, aangezien Hannah vanaf het begin aan Derrick gehecht lijkt te zijn.

Bovenal lijken fans moe te worden van haar emotionele spel en constant klagen.

Fans vragen dat ze wordt vervangen in de alliantie en het blijkt dat er een ander lid is dat impopulair begint te worden.

Tiffany verliest ook aan populariteit

Tiffany speelt strategisch een geweldig spel, hoewel sommige fans erop wijzen dat ze misschien een beetje te egoïstisch is in haar benadering.

Fans beginnen er ook op te wijzen dat Tiffany nog geen grote competities heeft gewonnen, zelfs als het lijkt alsof ze in het voordeel worden gegooid. Ze heeft tot nu toe een geweldig sociaal spel, hoewel het haar spel zou kunnen blootleggen, gezien de hoeveelheid geklets die ze graag uitdeelt.

Fans beginnen te kijken naar andere huisgasten, en degenen die zich zouden moeten aansluiten bij 'The Cookout'.

Fans willen meer voor Derek X. en Alyssa

Derek X is zonder twijfel een van de meest populaire spelers van het seizoen, en dat bleek te kloppen met al het BB-geld dat hij dankzij Amerika kon verzamelen.

Hij is niet bang om grote stappen te maken, dat is zeker.

Ondanks alle lof maken fans zich zorgen over zijn lange levensduur, aangezien Kyland en Xavier in de recente aflevering al plannen smeden om hem uit te zetten.

Fans willen hem mogelijk de sprong naar 'The Cookout' zien maken, zo niet, dan is hij misschien eerder overtroffen dan fans zouden willen. Het helpt ook niet dat Hannah in het ongewisse is gebleven als het gaat om een massale zijalliantie.

Alyssa is een andere naam die grip begint te krijgen bij de fanbase. Ze heeft absoluut veel hart als het op wedstrijden aankomt en op dit moment is ze helemaal alleen en kwetsbaar.

Nogmaals, fans willen dat ze gered wordt en de sprong naar een 'Cookout'-alliantie kan precies dat doen. Gezien het feit dat ze zo'n optie met een laag risico is, mag ze misschien blijven als de 'Cookout' besloot elkaar aan te vallen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe het allemaal uitpakt met Sarah Beth die dingen leidt. Fans hopen op een grote opschudding, en niet op een nieuwe regering van Kyland en zijn alliantie die de dienst uitmaakt.

Aanbevolen: