10 Acteurs Bekend Om On-Set Tantrums (En 5 Total Sweethearts)

Inhoudsopgave:

10 Acteurs Bekend Om On-Set Tantrums (En 5 Total Sweethearts)
10 Acteurs Bekend Om On-Set Tantrums (En 5 Total Sweethearts)
Anonim

Er is een bepaald type persoon voor nodig om acteur te zijn, iemand die in het middelpunt van de belangstelling wil staan en roem wil verwerven. Handelen, zoals elke baan, houdt in dat je met collega's werkt. Soms kunnen mensen beroemd met elkaar overweg, geen woordspeling bedoeld, andere keren wachten mensen gewoon af totdat het project eindigt. Niet iedereen die samenwerkt, wordt beste vrienden, wat er ook op het scherm wordt getoond, of soms zelfs tijdens interviews.

Vroeg of laat, als iemand moeilijk is om mee samen te werken, zal het in de roddelbladen verschijnen, of zal iemand tijdens een interview iets zeggen over de mensen die de hoogste eisen stellen en de slechtste humeuren hebben. Hoewel veel acteurs hun rol serieus nemen en iedereen af en toe een slechte dag heeft, worden routinematige aanvallen van slecht gedrag problematisch, waardoor acteurs soms zelfs worden ontslagen of op de zwarte lijst worden gezet binnen de industrie. Hieronder staan 10 acteurs die bekend staan om hun driftbuien op de set (en 5 die totaal liefjes zijn).

15 Shannen Doherty - Tantrums

Shannen Doherty staat bekend om het creëren van drama voor de camera en achter de schermen. Mede-sterren hebben geklaagd dat ze zich verwend gedroeg, en mede-90210-ster Jason Priestly riep haar in zijn memoires over hoe ze klaagde toen een publicist haar in een stadsauto liet rijden en niet in een limousine. Haar moeilijkheid om mee te werken zorgde ervoor dat ze twee hitshows afschreef, 90210 en Charmed.

Aaron Spelling vertelde People Magazine ooit over Doherty: Ze is een heel eerlijk persoon die haar emoties op haar mouw draagt. Als je haar een directe vraag stelt, geeft ze je een direct antwoord.” Dat klinkt als een beleefde manier om te zeggen dat ze driftbuien krijgt, als je het mij vraagt. Hopelijk is ze volwassen geworden sinds de jaren negentig.

14 Leo DiCaprio - Tantrums

Sommige sterren zeggen dat elk slecht gedrag op de set te danken is aan method acting. Misschien is dit het geval met Leo DiCaprio en zijn optreden in Once Upon A Time In Hollywood. Mede-ster Brad Pitt was opgetogen: "Zijn karakter hierin is hilarisch. Hij gooit een van de beste driftbuien die ooit op film zijn vastgelegd." Misschien was dit de reden waarom het gerucht ging dat de bemanningsleden van de film werden bevolen om geen oogcontact met de ster te maken.

13 Mark Ruffalo - Liefje

Mark Ruffalo heeft niet het karakter van een Incredible Hulk; in feite staat hij bekend als een van de aardigste mensen in Hollywood. Naast co-sterren die enthousiast zijn over wat een geweldig persoon hij is om mee samen te werken, besteedt hij ook zijn tijd en gebruikt hij zijn invloed voor filantropie. De ster heeft te maken gehad met pro-choice groepen, LGBTQ+-rechten, anti-fracking en werkt samen met milieuagentschappen die werken aan projecten voor hernieuwbare bronnen.

12 Joaquin Phoenix - Tantrums

Joaquin Phoenix staat bekend om zijn intense method acting. Het blijkt dat hij onlangs werd geroepen voor een publiek op Jimmy Kimmel Live omdat hij te intens was met een bemanningslid tijdens het filmen van Joke r.

De ster zei dat hij zich schaamde, maar het werd later weggeveegd als een publiciteitsstunt, maar we weten het niet zo zeker.

11 Katherine Heigl - Tantrums

Iedereen dacht dat de bekroonde actrice naar grotere en betere dingen zou gaan toen ze haar carrière van het kleine scherm naar het witte doek bracht, totdat haar ego en slecht gedrag in de weg stonden. Tijdens interviews over haar grote doorbraak in de hitfilm Knocked Up vertelde de ster hoe ze de film seksistisch vond. Er werd gezegd dat ze onredelijke verwachtingen had tijdens het werken, maar meestal konden mensen haar slechte mond niet houden over haar meest succesvolle projecten.

Met Grey's Anatomy zei ze dat ze de richting waarin haar personage ging niet leuk vond, en voor Knocked Up werd ze geciteerd: "Het schildert de vrouwen als spitsmuizen, als humorloos en gespannen, en het schildert de mannen als lieve, gekke, grappige jongens."

10 Angelina Jolie - Liefje

Mensen vergeten vaak dat Angelina Jolie een humanitaire hulpverlener is die van 2001 tot 2012 als Goodwill-ambassadeur bij de Verenigde Naties heeft gediend, met de nadruk op het ondersteunen van vluchtelingen en het voltooien van bijna 60 missies. In 2012 werd ze aangesteld als speciaal gezant en zette ze haar werk voort. Jolie heeft altijd tijd voor fans en werd in 2014 gespot toen ze een vrouw assisteerde die de ster graag wilde ontmoeten en een paniekaanval kreeg. Jolie zorgde ervoor dat ze bij haar kwam, hielp haar te kalmeren en poseerde voor een selfie met haar.

9 Russell Crowe - driftbuien

Het publiek heeft gezien dat Russell Crowe driftbuien kreeg tijdens interviews en wanneer hij onderweg is, zoals het weggooien van een telefoon die niet werkte in een hotel, maar waar werkt hij graag mee? Jaren na de release van Gladiator begonnen mensen die met Crowe samenwerkten zich uit te spreken over zijn humeur en hoe het was om met de ster te werken.

Volgens Looper, dreigde Crowe Lustig (de producent van Gladiator) te hebben bedreigd toen hij erachter kwam dat hij zijn assistenten betaalde. Crowe vond dat Lustig's idee van adequate compensatie oneerlijk was, en hij liet zijn humeur de overhand krijgen. Lustig nam meteen contact op met Steven Spielberg en zei dat hij de productie wilde verlaten vanwege de uitbarsting van Crowe.”

8 Kiefer Sutherland - Tantrums

Bekend om het spelen van donkere, broeierige en gecompliceerde personages, blijkbaar v alt de appel niet ver van die boom als het gaat om Kiefer Sutherland. Gefluister en geruchten zijn één ding, maar Freddie Prinze Jr., die met hem werkte op de set van 24, ging naar Sutherland en hoe onuitstaanbaar hij is.

Prinze Jr. zei: "Ik heb er 24 gedaan, het was verschrikkelijk. Ik haatte elk moment ervan, Kiefer was de meest onprofessionele kerel ter wereld. Dat ben ik niet die onzin praat, ik zou het in zijn gezicht zeggen, ik denk dat iedereen die met hem heeft gewerkt dat heeft gezegd." Terwijl sommige andere sterren zijn opgestaan om Kiefer te verdedigen, waarbij Fox-producenten zeiden dat ze nooit een tweede korte serie van 24 zouden hebben gedaan als Kiefer problemen had gehad, denk ik dat we nooit zullen weten of dit gewoon slecht bloed is tussen slechte acteurs of zoiets meer.

7 Ted Danson - Liefje

Toen Kristen Bell erachter kwam dat ze aan The Good Place zou werken met tv-veteraan Ted Danson, was ze van nature nerveus. Gelukkig voordat de show begon, ging hij naar buiten om haar te ontmoeten en hielp hij een vriendschap op te bouwen die hen goed van pas kwam tijdens de show. Andere co-sterren, vooral degenen die nieuwer waren in het vak van acteren, praten vaak over hoe Danson diende als een uitstekende coach en mentor. Blijkt dat hij gewoon een nuchtere aardige vent is.

William Jackson (Chidi) vertelde TV Guide: "Ik heb het gevoel dat Ted en Kristen een toon zetten. Er is geen betere artiest om je show te leiden, en ik zie wat het is om gewoon in deze plaats van dankbaarheid te leven voor de kansen die we hebben gekregen. Er zijn geen mensen op deze planeet die zo genereus, professioneel en getalenteerd zijn als deze twee." Ik huil niet, jij huilt. We zullen allemaal verdrietig zijn om te zien dat deze show dit seizoen eindigt!

6 Christian Bale - driftbuien

Een van de redenen waarom Christian Bale zo goed zou zijn in het spelen van minder sympathieke personages, is dat hij een nachtmerrie zou zijn om mee te werken. Wie zou zijn beroemde driftbui op de set van de film Terminator: Salvation kunnen vergeten? Zowel fans als vijanden kregen een internetfragment te zien waarin hij uithaalde naar een lid van de filmploeg.

In de opname dreigde Bale de Director of Photography te ontslaan en pestte hij hem met zijn vloeken. Hij verontschuldigde zich, maar hij gedroeg zich nog steeds als een peuter.

5 Teri Hatcher- driftbuien

Een deel van de spanning op Desperate Housewives was niet acteren, het was gebaseerd op echte afkeer tussen leden van de cast, crew en ster Teri Hatcher. Co-ster Nichollette Sheridan noemde Hatcher naar verluidt 'de gemeenste vrouw ter wereld' vanwege haar beruchte veeleisende diva-houding. Toen de show eindigde, zouden de hoofdrolspelers Hatcher's naam hebben achtergelaten op de bedankkaart die aan de bemanning was gegeven.

4 Rooney Mara - Liefje

Rooney Mara werd geboren in een familie van mensen die graag iets teruggeven. In 2008 raakte Mara betrokken bij een liefdadigheidsinstelling genaamd Faces of Kibera om te helpen bij het verstrekken van onderdak, voedsel en medicijnen aan Keniaanse weeskinderen. Ze treedt ook op als voorzitter van de raad van bestuur van de Uweza Foundation om programma's te bieden die gezinnen en kinderen in Kenia helpen weerbaarder te worden. Misschien zal een deel van haar goodwill afslijten bij haar verloofde Joaquin Phoenix, waardoor hij iedereen beter gaat behandelen, inclusief collega's!

3 Bruce Willis - Tantrums

Directeur Kevin Smith is nooit verlegen geweest om mensen uit te nodigen met wie hij niet graag werkte. Bruce Willis werd toegevoegd aan zijn stoute lijst nadat de twee samenwerkten aan de film Cop Out. Smith beschreef het werken met Willis als volledig "zielverpletterend".

Blijkbaar op de wrap party van de film proostte Smith: "Ik wil iedereen bedanken die aan de film heeft gewerkt, behalve Bruce Willis, die een f-ing d&k is. Toen Willis werd ontslagen uit de derde Expendables-film omdat hij meer geld eiste, schuwde collega-beroemdheid Sylvester Stallone niet om naar sociale media te gaan en Willis uit te roepen als: "GULZIG EN LAZY …… EEN ZEKER FORMULE VOOR CARRIREMISDELING."

2 Chevy Chase - driftbuien

Chevy Chase werd uit de community geschreven nadat hij met het creatieve team de richting van zijn personage had gestoten en routinematig problemen veroorzaakte. De ster zou ook beledigende, racistische opmerkingen maken richting co-ster Donald Glover. Lang geleden tijdens zijn tijd op Saturday Night Live, waar de ster backstage een vechtpartij had met Bill Murray, waarbij de twee werden gescheiden door wijlen John Belushi, spraken andere co-sterren over hun afkeer van Chase.

De twee hebben het sindsdien goedgemaakt, maar dat verandert niets aan mensen die blijven klagen over hoe het is om met de National Lampoon-ster te werken.

1 Tom Hiddleston - Liefje

Je zou denken dat de god van het onheil een probleem zou zijn, maar blijkbaar is hij niets anders dan een absoluut genot om mee te werken! Wie kan vergeten dat hij zijn jas uitleende aan een verslaggever tijdens een rode loperinterview toen het buiten koud was? In 2013 bezocht hij West-Afrika voor zijn werk voor UNICEF.

Het is geen onbekende om zijn sterrenkracht voorgoed te gebruiken, meldt Bustle dat Tom, besloot om armoede aan te pakken door mensen bewust te maken van hoe weinig mensen te besteden hebben aan eten. Vijf dagen lang dineerde Hiddleston van slechts één pond (ongeveer $ 1,50) per dag in een poging zijn volgelingen te laten zien dat miljarden mensen in de wereld dat of minder hebben om van te leven. Zijn deelname moedigde honderden anderen aan om mee te doen aan de campagne.” De Marvel-ster wordt ook geassocieerd met goede doelen, waaronder: Small Steps Project en The Justice and Equality Fund.

Aanbevolen: