Jessie James Decker's beste reacties op trollen en haters

Inhoudsopgave:

Jessie James Decker's beste reacties op trollen en haters
Jessie James Decker's beste reacties op trollen en haters
Anonim

Door een breed publiek te hebben, stellen beroemdheden zich bloot aan twee kanten van het internet; de rustige en positieve kant waar hun prestaties en bijdragen worden gevierd, en de andere kant, waar trollen en haters in gelijke mate komen. Gabrielle Union, bijvoorbeeld, gaf ooit toe dat, hoe positief de opmerkingen op haar tijdlijn ook waren, ze vaak op zoek was naar die ene negatieve opmerking die weergaf hoe ze echt over zichzelf dacht. Naast Union staat Chrissy Teigen, die, voordat hij bij "Cancel Club" kwam, er goed in was om haters op hun plaats te zetten.

Als celebs deze gemene opmerkingen tegenkomen, kunnen er een aantal dingen gebeuren; ze konden ervoor kiezen om stil te zijn en hun merken te beschermen, ze hardop voor te lezen aan Jimmy Kimmel, of de trol een voorproefje van hun eigen medicijn te geven. Een van die beroemdheden die haters graag geeft wat ze toekomt, is countryzanger Jessie James Decker, en hier zijn haar beste klapruggen tot nu toe:

9 Een glas wijn en een pose

Elke mama moet af en toe een beetje wijn drinken. Jessie James weet dit maar al te goed en vergeet niet te poseren voor de gram terwijl ze bezig is. Toen ze een foto deelde van zichzelf poserend op een fauteuil terwijl ze zwart ondergoed zag met een glas wijn in zicht, waren niet al haar volgers blij. “Loop je zo rond met je kinderen in de buurt?” vroeg iemand. Ja. Niet anders dan een badpak. Ik leer mijn kinderen dat het lichaam mooi is. Niets om je voor te schamen.” Decker schreef.

8 Verlangen naar aandacht

Op dezelfde foto kon een andere trol niet anders dan benadrukken dat Decker aandacht nodig had. “Ben je echt zo wanhopig op zoek naar aandacht?” vroeg de hater. Het lijkt erop dat Decker op de genoemde dag goed bezig was en helemaal voor geweld koos.“Ja, ik krijg er geen genoeg van. Mag ik een knuffel? Ze vroeg het op de aardigste sarcastische manier ooit.

7 Keep It Zen

Decker gelooft in astrologie. Op een keer vertelde ze dat ze net een enneagramtest had gedaan. "Ik ben een Ram met het rijzende teken Maagd en Eric is een Vissen met het rijzende teken Schorpioen." Decker schreef, waarop een trol schreef: "Oh kom op. Wees authentiek. Je tepels zijn de reden dat je hebt gepost, "verwijzend naar Deckers zichtbare tepels die door een wit overhemd prikten. "Ik weet niet hoeveel authentieker ik kan zijn tussen de tepels en het astrologische gesprek", antwoordde Decker.

6 Te veel info?

In wat gewoon brutaal badtijd is, deelde Decker een foto van zichzelf gewikkeld in bubbels en schreef: "Hé schat, kom naar de badkuip. Ik ben nekkid en wil je iets laten zien.' Een volgeling nam het gebaar niet zoals het bedoeld was en schreef: "TMI", vergezeld van een braaksel-emoji."Ik kan me niet voorstellen wat er in je computergeschiedenis staat "Nicky"… hopelijk niets zo gewaagd en weerzinwekkend als mijn badjas met bubbelbad." Decker schreef als antwoord.

5 Wat zit er in een kleurtje?

Het komt niet vaak voor dat een kleurtje onopgemerkt blijft. Dus toen Decker een foto van zichzelf plaatste met een goed kleurtje, stelde een volger snel een verzoek dat ze niet als een belediging beschouwde. OK. Geen belediging, maar als je zelfbruiner gebruikt, laat dan alsjeblieft een meisje weten welke.' Decker liet haar weten dat het allemaal natuurlijk was, dankzij haar Italiaans-Grieks bloed.

4 Geen pandemie meer?

De pandemie heeft zeker de manier veranderd waarop we dingen doen, maar het leven moet doorgaan. In september 2020 gaf Decker een verjaardagsfeestje voor haar zoon en had een paar van zijn vrienden over de vloer. Een bezorgde volger vroeg: "Geen pandemie meer?" Decker had er geen zin in en maakte duidelijk dat dit een groep kinderen was die al in dezelfde kring zaten en met elkaar bekend waren.

3 Nee tegen body-shaming

Het is één ding om trollen een reactie op een bericht te laten achterlaten en iets heel anders om ze een groot deel van hun leven te laten wijden aan bodyshaming. Toen Decker een Reddit-pagina vond die gewijd was aan het beschamen van haar lichaam, zei ze gedeeltelijk: Ze hebben het over hoe dik ik ben geworden en hoe boxy en hoe vreselijk mijn lichaam eruitziet, en ze beschuldigen me van het bewerken van mijn lichaam en al deze dingen. Het is behoorlijk afschuwelijk en ik kan gewoon niet geloven dat dit nog steeds in de wereld gebeurt, dat mensen dit doen … Als je blogs en verhalen schrijft en me pest over hoeveel ik ben aangekomen en hoe dik mijn dijen zijn, neem ik dat aanvallend.” De zangeres voegde eraan toe dat ze wel nota nam van veranderingen in haar lichaam, vooral na de zwangerschap.

2 Perfecte imperfecties

In het verleden was Decker open over haar lichaam en de veranderingen die het door de jaren heen heeft ondergaan, waarvan sommige door zwangerschap. Ze heeft ook onthuld dat ze een borstverkleining heeft ondergaan. Nadat ze een bikinifoto van zichzelf had gepost, was een trol er snel bij om haar twee cent te geven, waarop Decker antwoordde: Bedankt voor het wijzen op mijn gebreken. Bedankt dat je ook hebt besloten wanneer ik iets persoonlijks over mijn borsten moet delen.'

1 Geen operatie, volledig natuurlijk

Jessie is buitengewoon eerlijk tegen haar publiek, en als ze iets aan haar lichaam heeft laten doen, zal ze het hen zeker laten weten. Decker deelde een foto van haar zoenen met Eric terwijl hij op vakantie was, en een commentator was niet zo blij dat haar lichaam er te goed uitzag. "Ze heeft veel operaties ondergaan, het ziet er niet schattig uit." Ze schreven, waar iemand anders een back-up van maakte. "Wat heeft ze gedaan?" "Ja, ik vraag me hetzelfde af," antwoordde Decker.

Aanbevolen: