Welke 'Animal Kingdom'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'Animal Kingdom'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke 'Animal Kingdom'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Het huidige televisielandschap biedt een aantal fantastische shows die allemaal wekelijks op zoek zijn naar een groot publiek. Streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Disney+ doen op zich allemaal geweldig werk en fans hebben op elk moment meer dan genoeg show om hun tanden in te zetten.

Animal Kingdom floreert tot nu toe in totaal 4 seizoenen op het grote scherm, met seizoen 5 dat later dit jaar debuteert. De show bevat een hele reeks geweldige artiesten die de show tot een must-see hebben gemaakt, en fans hebben zich afgevraagd welke artiest in de show het hoogste vermogen heeft.

Laten we eens kijken naar de cast van Animal Kingdom en zien welke ster het hoogste vermogen heeft.

Ellen Barkin staat bovenaan met $80 miljoen

Dierenrijk Ellen Barkin
Dierenrijk Ellen Barkin

Als we kijken naar de getalenteerde cast van Animal Kingdom, zijn er een aantal artiesten die opvallen omdat ze een lange carrière in het vak hebben gehad. De primaire cast bestaat uit Ellen Barkin, die al jaren floreert in het vak. Barkin heeft een fantastische carrière gehad en het zou geen verrassing moeten zijn om te horen dat Barkin bovenaan staat met een nettowaarde van $ 80 miljoen.

Voordat ze aan Animal Kingdom begon, had Barkin een solide carrière opgebouwd met optredens die haar al vroeg lovende kritieken opleverden. De actrice begon haar tijd in Hollywood in de jaren 70 als een jongere artiest en ging in de loop der jaren aan de slag in zowel film als televisie. Op het grote scherm verscheen Barkin in projecten als The Big Easy, Sea of Love, Switch, The Fan, Fear and Loathing in Las Vegas, Ocean's Thirteen en nog veel meer.

Op televisie werkte Barkin voornamelijk aan het maken van televisiefilms, in tegenstelling tot shows of sitcoms. Ze was een van de hoofdrolspelers in The New Normal en Happyish voordat ze Smurf speelde in Animal Kingdom. Onnodig te zeggen dat het goed is gegaan met de artiest, en ze heeft geweldig werk geleverd sinds ze de rol van Smurf op zich nam in haar huidige hitshow.

Hoewel er een kloof in rijkdom is tussen Barkin en de rest van de cast, doen sommige van de andere primaire spelers het redelijk goed voor zichzelf.

Shawn Hatosy is de volgende met $5 miljoen

Dierenrijk Shawn Hatosy
Dierenrijk Shawn Hatosy

Met een nettowaarde van $ 5 miljoen is Shawn Hatosy de Animal Kingdom-artiest die de volgende is op de schaal van het vermogen. Hoewel Barkin misschien een grotere naam is met een veel langere carrière, v alt niet te ontkennen dat Hatosy door de jaren heen een enorm oeuvre heeft opgebouwd. Sommige van zijn credits kunnen er zelfs voor zorgen dat sommige fans hem onmiddellijk herkennen.

Hatosy begon in 1995 in het bedrijf in film- en televisieprojecten, langzaam afbrokkelend en gaandeweg grotere rollen binnengesleept. Op het grote scherm had Hatosy wat tijd nodig om rollen te vinden in grotere projecten, maar in 1997 veranderde dat toen hij een rol scoorde in The Postman. Hij volgde dit op met The Faculty het volgende jaar. Hatosy bleef rollen in de jaren 200 en daarna, met projecten als Alpha Dog, John Q en Public Enemies die van belang waren.

Voor het grootste deel van zijn vroege werk op televisie kreeg Hatosy gastrollen in populaire shows zoals Law & Order, Felicity, Six Feet Under, The Twilight Zone, ER en meer voordat hij de kans kreeg om te schitteren in een Hoofd rol. Van 2009 tot 2013 was Hatosy te zien op Southland voor 43 afleveringen, wat een enorme pauze was voor de acteur. Hij had daarna een aantal rollen en kreeg uiteindelijk de rol van paus in Animal Kingdom.

Hatosy heeft het goed gedaan, en sommige andere castleden staan net een schaduw onder hem.

Scott Speedman rondt dingen af met $ 3 miljoen

Dierenrijk Baz
Dierenrijk Baz

Met een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft acteur Scott Speedman het door de jaren heen behoorlijk goed voor zichzelf gedaan. Speedman was te zien in een aantal projecten, en hoewel hij fantastisch was in Animal Kingdom, zullen veel mensen hem herkennen van zijn werk in de Underworld-franchise jaren geleden.

Elders in de hoofdcast is Finn Jones, die J speelt in de show, ongeveer $ 1 miljoen waard. Gegevens over Ben Robson en Jake Weary zijn niet zo exact als de andere artiesten in de show, maar we kunnen ons alleen maar voorstellen dat beide acteurs een aantal solide dingen voor zichzelf hebben gedaan op het gebied van vermogen. Robson was te zien op Vikings, terwijl Weary een geschiedenis heeft in soapseries.

Animal Kingdom gaat zijn vijfde seizoen in, en het is geweldig om te zien dat de cast door de jaren heen geld heeft weten te verdienen.

Aanbevolen: