Hoe Dr. Phil vindt dat Bhad Bhabie vandaag miljoenen waard is

Inhoudsopgave:

Hoe Dr. Phil vindt dat Bhad Bhabie vandaag miljoenen waard is
Hoe Dr. Phil vindt dat Bhad Bhabie vandaag miljoenen waard is
Anonim

Op 14 september 2016 werd een 13-jarige roodharige tiener genaamd Danielle Bregoli geïnterviewd tijdens de Dr Phil-show. Het segment verscheen naast haar moeder Barbara Ann en was getiteld: "I Want to Give Up My Car-Stealing, Knife-Welding, Twerken 13-Year-Old Daughter Who Tried to Me for a Crime".

De show katapulteerde Bregoli tot virale bekendheid, nadat ze geïrriteerd raakte door de schok van het publiek over haar gedrag. Een boze Bregoli reageerde op hen door uitdagend te zeggen: "Vang me buiten, wat dacht je van?" Haar accent deed de zin klinken als "Cash me ousside, how bout dah" en zo begon Bregoli's carrière.

Bregoli is een bonafide miljonair

Begin 2017 werd Bregoli getekend door muziekmanager Adam Kluger en lanceerde ze haar rapcarrière als 'Bhad Bhabie'. De genomineerde voor de Billboard Music Award bracht hits als 'These Heaux' en 'Gucci Flip Flops' uit. Ze heeft gewerkt met artiesten als Kodak Black, Megan Thee Stallion en Lil Yachty.

In 2016 tekende ze een deal van $900.000 om het nieuwe gezicht te worden van het cosmeticamerk CopyCat Beauty. Op 1 april 2021, zes dagen na haar achttiende verjaardag, opende Bregoli een OnlyFans-account. Ze verdiende in de eerste zes uur meer dan $ 1 miljoen aan inkomsten, waaronder meer dan $ 757.000 aan abonnementen, $ 267.000 aan berichtbetalingen en $ 5.000 aan fooien.

Ze heeft Dr. Phil gestraald

In maart gebruikte Bregoli haar stem om te spreken over het misbruik dat ze zou hebben geleden op de Turn-About Ranch in Escalante, Utah. Ze werd daarheen gestuurd na haar verschijning op de Dr. Phil-show. Turn-About is een school- en woonprogramma voor "moeilijke tieners" van 13 tot 17 jaar. Het is al 30 jaar actief op een "echte, werkende veeboerderij". De tieners wonen en werken op de boerderij in een landelijke stad met 800 inwoners, 480 kilometer ten zuiden van S alt Lake City. de Billboard-rapper beweert dat ze fysiek is mishandeld.

In een YouTube-video in samenwerking met de sociale rechtvaardigheidsbeweging Breaking Code Silence, besprak Bregoli uitgebreid het misbruik dat ze naar verluidt heeft doorstaan. Ze eiste excuses van Dr. Phil en nam het op voor andere tieners die op de ranch waren, zoals Hannah Archuleta.

Archuleta beweerde dat ze seksueel werd misbruikt op de ranch, wat Bregoli ertoe bracht zich uit te spreken.

“Nu, toen ik de straffen zag die [Archuleta] werd gegeven, wist ik: oké, ja, ik moet echt iets zeggen”, zegt Bregoli in de video.

Ze beweert dat ze slaapgebrek had op de ranch

Bregoli beschrijft een afschuwelijke ervaring tijdens haar verblijf, waarbij ze onder meer werd beroofd van slaap, geen goede ma altijden kreeg en werd blootgesteld aan temperaturen onder het vriespunt.

"Zelfs als je de regels niet kent, zit je nog steeds in de problemen als je het verkloot", legde ze uit.

Er is geen 'ik wist het niet'. Je zit diep in de shit… Je zou uren in de arena lopen. Je zit buiten in de kou op de grond. Je moet stapels oprapen in een wiel-ton paardens en ze willen grote stapels. Dus als je 25 palen moet doen, doe je 25 wielvaten.”

In 2016 werd een tiener uit Arizona veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar voor het doodslaan van een man in de jeugdbehandelingsinstelling. In haar video beschrijft Bregoli dat ze op de ranch was toen jeugdadviseur Jimmy Woolsey, 61, werd vermoord. Clay Brewer, 19, uit Snowflake, Arizona, werd gevangengezet voor de misdaad die hij beging tijdens zijn verblijf op de Turn-About Ranch.

Dr. Phil beweert dat hij zich Bregoli niet herinnert

Dr Phil Bhad Bhabie
Dr Phil Bhad Bhabie

Toen hem werd gevraagd naar de beweringen van Bregoli in een interview met News Nation, zei Dr. Phil beweerde dat hij zich "niet te veel herinnert van" het verhaal van Bhad Bhabie. Danielle antwoordde: "Je herinnert je niets meer van het verhaal? Al mijn clips op je YouTube-kanaal zijn in totaal 160 miljoen keer bekeken. En dan nog niet eens hoeveel je hebt verdiend met de show zelf.”

"Hoe kon je zo onwetend zijn en je fouten zo niet accepteren, dat hij zich echt als een kind gedraagt", zei Danielle, eraan toevoegend dat het interview "geen verdomde verontschuldiging was."

Hij adviseerde Bregoli om verstandig om te gaan met haar geld

In 2019 verscheen Dr. Phil op de Joe Rogan Experience en werd hem gevraagd naar Bregoli. Dr. Phil verklaarde dat hij niet helemaal begrijpt hoe ze zo beroemd is geworden en neemt "geen eer of schuld" voor haar succes. "Het slaat nergens op", zei Dr. Phil herhaaldelijk tijdens het interview.

Hij was ook verrast door de hoeveelheid geld die Bregoli heeft verdiend sinds hij in zijn show verscheen. Maar hij wenste Bregoli het beste en adviseerde haar om een goede bedrijfsvoering te krijgen. Hoewel hij toegaf dat hij nog nooit naar haar muziek had geluisterd en op de podcast ten onrechte vermeldde dat Bregoli was genomineerd voor een Grammy-award.

Aanbevolen: