Wat Saweetie heeft gezegd over echte vriendschap met Doja Cat

Inhoudsopgave:

Wat Saweetie heeft gezegd over echte vriendschap met Doja Cat
Wat Saweetie heeft gezegd over echte vriendschap met Doja Cat
Anonim

Doja Cat en Saweetie trapten 2021 af met het feministische volkslied Best Friend. Hoewel het voortijdig werd uitgebracht door Warner Records, werd het toch de hit die ze hadden verwacht. Ondanks dat ze geen deel uitmaken van Cardi B's met sterren bezaaide WAP-muziekvideo, blijven beide opkomende rappers samenwerken met andere vrouwelijke artiesten.

Ze zijn vastbesloten om de industriecultuur te doorbreken waarin vrouwen tegen elkaar worden opgezet, zoals bij Cardi en Nicki Minaj. Maar zijn Doja en Saweetie vrienden in het echte leven? Dit is wat ze onlangs hebben onthuld over hun relatie.

Hoe ze elkaar ontmoetten

De ICY GRL-zangeres zei dat ze Doja ongeveer twee jaar geleden ontmoette. In een interview met Extra TV zei Saweetie: "Ik ben altijd een fan geweest van haar werk, ze werkt super hard, ze is getalenteerd." Het klinkt alsof ze begonnen als kennissen die elkaar via wederzijdse vrienden in het vak leerden kennen. Doja, die nu zweert "kieskeuriger" te zijn met haar samenwerkingen, heeft zeker dezelfde bewondering voor de rapper.

Doja is de ultieme fangirl van haar vrouwelijke medemuzikanten. Ze bood Nicki Minaj onlangs een functie aan op Get Into it (Yuh). Ze werkten eerder samen aan een remix van haar doorbraaksingle Say So. Helaas zei de zelfbenoemde Queen of Rap nee tegen het nieuwe aanbod. Minaj legde op Twitter uit: "Ik hield niet van dat nummer omdat ik niet dacht dat ik er iets aan kon toevoegen."

"Dus ik heb ze gevraagd me iets anders te sturen," vervolgde ze. "Ik denk dat dat het tweede nummer was dat ze me stuurden, ik vroeg ze me iets anders te sturen en ze stuurden me niets anders." Doja verwees uiteindelijk naar haar. Ze gebruikte de zin "heb die grote raketwerper", van de debuuthit van de Superbass-hitmaker, Massive Attack.

Haar leven vertrouwen op Doja Cat in de muziekvideo 'Best Friends'

Tijdens een optreden bij A Little Late met Lilly Singh deelde Saweetie dat de Say So-zangeres haar bijna vermoordde tijdens het opnemen van de nu iconische twerkingscène op een rijdende auto. Singh dacht dat het een bewerkte stunt was, maar de My Type-rapper zei dat het echt was. 'Doja reed,' zei ze. "Ik ben eigenlijk van de auto gevallen. Ja, ze heeft me bijna vermoord."

Op de vraag hoe ze aan de auto was vastgemaakt, zei Saweetie: "Ik draag nooit harnassen. Ik denk, weet je, je moet in het moment leven. YOLO." Ze moet Doja zo vertrouwd hebben dat ze het verkeer in de war brachten terwijl ze daar moeiteloos op de motorkap zat te trollen. Echte BFF-dingen daar.

Het echte verhaal achter het ontstaan van 'Best Friends'

Saweetie werd geïnspireerd om Beste Vrienden te maken omdat ze het gevoel had "alsof we een volkslied van een beste vriend missen". Ze zei ook dat het goed voelde om het met Doja te doen omdat het "record perfect bij ons past". Ze denkt dat ze onafhankelijke vrouwen "op een andere manier" belichamen, zoals weerspiegeld in het nummer - "het geeft kracht, het is leuk, het is sexy, maar het gaat nog steeds over echte dingen."

The Tap In hitmaker ziet het BFF-anthem als een belangrijke boodschap voor vrouwen overal.

Volgens haar gaat het over de kameraadschap tussen vrouwen - "De opofferingen die je maakt, wat je zou doen voor je meisje, je meisje ophitsen en haar complimenten geven." Zodat je de volgende keer dat je je beste vriend ziet, misschien ook "ze is een hele slechte btch" tegen haar zegt.

Aanbevolen: