Fans slam iedereen die durft te suggereren dat Drake groter is dan Michael Jackson

Inhoudsopgave:

Fans slam iedereen die durft te suggereren dat Drake groter is dan Michael Jackson
Fans slam iedereen die durft te suggereren dat Drake groter is dan Michael Jackson
Anonim

Rap TV stelde onlangs een vraag aan hun publiek en vroeg hen of ze geloven dat Drake een grotere ster is dan Michael Jackson. De vraag was gebaseerd op recente statistieken die aantonen dat Drake meer best verkopende albums heeft dan Michael Jackson. Fans waren echter diep beledigd door de vergelijking en klapten snel terug ter verdediging van de eer van Michael Jackson.

Alleen deze twee artiesten in dezelfde categorie plaatsen was genoeg om overstuur te veroorzaken, en zo snel als de vraag werd gesteld, werd het uitgedaagd. Fans zijn niet blij om te zien dat Drake zoveel krediet krijgt, en ze waren er snel bij om de eer van wijlen Michael Jackson te verdedigen en hem snel uit te roepen tot de eeuwige koning in de muziekwereld.

De vergelijking

Rap TV suggereerde dat Drake veel van de eerder door Michael Jackson behaalde onderscheidingen heeft overtroffen, wat hen ertoe bracht de vergelijking tussen de twee artiesten te maken. Ze herinnerden fans eraan dat Michael Jackson's Thriller-album in 1982 resulteerde in een overweldigende 7 nummers die in de top 10 kwamen. Drake heeft echter het bord weggevaagd door 9 van de top 10 plaatsen van hem te laten zijn. Ze zeiden verder dat Drake 10 nummer één albums heeft, terwijl Michael Jackson er maar 6. had.

Als het gaat om de cijfers en de hitlijsten, v alt er ongetwijfeld ruzie te maken over wie een meer invloedrijke artiest is, maar fans zien dit ver voorbij en kijken naar de meer dan levensgrote impact die Jackson had op de wereld.

Drake kan daar gewoon geen vat op hebben, en fans spotten met het idee van deze suggestie.

Fans bijten terug

Fans waren erg snel om terug te bijten in deze vergelijking, en sociale media explodeerden met klappende ruggen en pittige reacties.

Enkele opmerkingen opgenomen; "Omg, er is geen vergelijking. MJ is een legende. Drake is een freak met een piepende stem die erin slaagde een paar fans te overtuigen."

Anderen schreven; "wauw, niet eens in de buurt van hetzelfde niveau. MJ was 's werelds icoon, en Drake is de grootste poser en talentloos wonder."

Gewoon… Nee

Fans zijn hier een stellige 'nee' in. Ze laten deze vergelijking niet doorgaan en beweren dat er 'geen wedstrijd' is tussen de artiesten.

Extra opmerkingen opgenomen; "lol hard nee. Drake heeft streaming-verkopen, en dat is cool, maar hij kan geen kaarsje vasthouden aan Michael Jackson," en "haha nee. Drake is talentloos" evenals; "hoe kan iemand ze met elkaar vergelijken? Totaal verschillende niveaus, en Drake is het niet."

Michael Jackson regeert Supreme

Een andere fan schreef om te zeggen; "Michael Jackson stond 3 minuten achter elkaar te juichen bij de Super Bowl en Drake werd uitgejouwd van het podium omdat het publiek Frank Ocean wilde", evenals "MJ is zo ver boven iedereen."

Misschien was de meest aangrijpende reactie; "Michael Jackson lacht zich waarschijnlijk kapot als hij hierop neerkijkt en zijn hoofd schudt. Er is geen vergelijking. Goede grap."

Aanbevolen: