Twitter is woedend dat Addison Rae een Oscar kan winnen voor 'He's All That

Twitter is woedend dat Addison Rae een Oscar kan winnen voor 'He's All That
Twitter is woedend dat Addison Rae een Oscar kan winnen voor 'He's All That
Anonim

Addison Rae overschreed officieel de grens van TikToker naar filmster toen haar originele Netflix-film vorige maand in première ging op het streamingplatform.

De naar geslacht geschakelde, up-to-date remake van de Freddie Prinze Jr-klassieker, She's All That, die niet verwonderlijk de titel He's All That droeg, kreeg slechte recensies bij de release, maar bereikte nog steeds de nummer één plek op De meest bekeken hitlijsten van Netflix in 62 landen.

De wijdverbreide populariteit van de film heeft Netflix ertoe aangezet om de ontluikende ster een contract met meerdere foto's te laten ondertekenen - een beweging die aanzienlijke controverse veroorzaakte vanuit het Twitter-vers - wat betekent dat het meer dan waarschijnlijk is dat Rae terug zal zijn onze schermen in een mum van tijd.

Sommige fans hebben uiteindelijk de remake omarmd, met een cameo van Rae's realityster-vriend Kourtney Kardashian, met veel grappen dat de cheesiness van de film het uiteindelijk een aantrekkelijk horloge maakt. Hoewel sommigen uiteindelijk spijt zouden krijgen van hun zwaar sarcastische kreten dat "addison rae een oscar verdient voor haar optreden in 'hij is dat alles'. echt iconisch vrees ik", terwijl, zo blijkt, ze misschien een binnenkort te verschijnen realiteit.

De chaos begon toen een Twitter-gebruiker een screenshot uploadde van een Snapchat-artikel, waarvan de titel speculeerde dat "Addison Rae een Oscar zou kunnen winnen voor 'He's All That'". fans die hun verontwaardiging uiten dat Rae de begerige prijs zou kunnen krijgen voor grote namen als Margot Robbie en Robert Downey Jr.

Anderen verklaarden onmiddellijk dat de hebzuchtige prijzen bijna zinloos waren, met de ene die schreef: "Dus we delen nu gratis oscars uit? Als dat zo is, wil ik de mijne", terwijl een ander tweette: "Ik verdien ook een oscar voor mensen vertellen dat het goed met me gaat als ze vragen hoe het met me gaat." En een Twitter-gebruiker was oprecht bezorgd over de toekomst van de prestigieuze ceremonie en schreef: "Ik lach niet eens meer om dit soort dingen omdat ik doodsbang ben dat het echt zou kunnen gebeuren".

Het is niet verwonderlijk dat de kop van het artikel een beetje misleidend bleek te zijn. De nieuwszender Wishbone meldde dat "alle Netflix-films in aanmerking komen om genomineerd te worden voor een Oscar, en dat geldt ook voor 'He's All That'."

Dus hoewel Addison Rae's inval in het remake-gebied van rom-com haar in theorie in aanmerking zou kunnen komen voor een Oscar-overwinning, lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat ze binnenkort door The Academy zal worden erkend - vooral gezien het feit dat Leonardo de beroemde DiCaprio twintig jaar om een van de gewaardeerde beeldjes te bemachtigen.

Hoewel, zoals een Twitter-gebruiker opmerkte, er altijd een kans is dat The Academy met de tijd meegaat en een "TikTok-categorie" introduceert, waardoor Rae een andere mogelijkheid heeft om een nominatie te scoren. Er zijn vreemdere dingen gebeurd!

Aanbevolen: