Beroemdheden die in 2021 grootouders zijn geworden

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die in 2021 grootouders zijn geworden
Beroemdheden die in 2021 grootouders zijn geworden
Anonim

Achter de roem en glamour zit vaak een kant aan beroemdheden die we niet zien, en dat is de familiekant. Omdat veel beroemdheden zoals Gigi Hadid en Emily Ratajkowski voor het eerst ouders worden, begint de oudere generatie sterren de vreugde te ervaren om grootouder te zijn en de baby's mogen verwennen.

Sommigen zijn super open over hun familie en persoonlijke leven, zoals grootmoeder van 9 Kris Jenner die de hele tijd de schattige kinderen post. Andere beroemdheden zijn meer privé en houden de jeugd buiten de schijnwerpers. Hier is een lijst van 6 beroemdheden die in 2021 grootouder werden.

6 Steve Irwin

Steve's dochter Bindi Irwin kreeg in maart van dit jaar haar dochter Grace Warrior Irwin Powell met echtgenoot Chandler Powell. Bindi legde de middelste namen van de baby's op Instagram uit en zei: "Warrior Irwin is een eerbetoon aan mijn vader en zijn nalatenschap als de meest ongelooflijke Wildlife Warrior." Hoewel Steve zijn schattige kleinkind misschien niet kan ontmoeten, zijn zowel haar oom Robert als oma Terri er om Grace veel liefde te geven en haar te leren over de erfenis van Irwin. "De oom van Grace zijn is geweldig!" Robert plaatste een bericht op Instagram. "Ik voel me zo vereerd dat ik alle geweldige ervaringen mag delen die ik heb gehad tijdens het opgroeien in een dierentuin, en haar alles mag leren, van het redden van wilde dieren tot het zorgen voor onze dierenfamilie!"

5 Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas

Dit powerkoppel ontmoette in januari van dit jaar hun nieuwste kleinzoon Ryder T. Douglas. Michael's zoon Cameron Douglas en vriendin Viviane Thibes hebben ook een dochter, Lua, die 3 is. Michael plaatste een lieve foto op Instagram waarop hij Ryder wiegt hem een fles geven. Catherine plaatste ook een bericht op haar Instagram-verhaal en verwelkomde de nieuwste Douglas in de wereld. Zak ging naar Instagram om te praten over zijn liefde voor het vaderschap en zei: "Als vader van twee levendige kinderen, waaronder een pasgeboren baby, moet het focussen op het vaderschap een topprioriteit zijn."

4 Gayle King

CBS Morning-uitzendinghost Gayle King kondigde vorige week in de lucht aan dat haar dochter Kirby Bumpus haar eerste baby met echtgenoot verwelkomdeVirgil Miller Luca Lynn Miller is een gezonde babyjongen en is de nieuwe favoriete kleinzoon van Gayle. Gayle kondigde in april op The Ellen DeGeneres Show aan dat haar dochter een baby verwachtte en zei: "Ellen, ik word grootmoeder en ik kan niet wachten!" Gayle verklaarde op haar CBS-uitzending: "Ik wilde al heel lang oma worden, en het is echt iets als je je eigen kind ouder ziet worden." Ze zei dat het zo moeilijk was om het geheim te bewaren, maar ze was blij dat ze het nieuws eindelijk met de wereld kon delen.

3 Melissa Gilbert

Melissa's zoon Dakota Brinkman en vrouw Marissa verwelkomden het meisje Ripley Lou Brinkman op 8 juni, en volgens Southern Living is "oma Gilbert extatisch.” De Little House on the Prarie actrice plaatste verschillende foto’s van de baby op Instagram met het bijschrift “Zo trots op mijn zoon Dakota en zijn vrouw @martobes. Ze was een krijger door het hele proces en hij was de perfecte partner voor haar. Vervolgens reizen we naar Texas om onze nieuwe kleindochter te ontmoeten.” Melissa zei ook in een recent bericht dat "mijn feed saai gaat worden als je niet van baby's houdt." Dus als je een volger bent, pas op voor de overdaad aan schattigheid.

2 Robin Williams

Williams oudste zoon Zak Williams verwelkomde deze zomer een dochtertje, Zola June, met zijn vrouw Olivia June. Zijn dochter werd 2 jaar na zoon McLaurin "Mickey" Clement geboren, genoemd naar Robin wiens middelste naam McLaurin was. Terwijl de overleden acteur er niet meer is om zijn dierbare kleinkinderen te ontmoeten, schreef Zak in een Instagram-bericht ter ere van de 70e verjaardag van zijn vader: "Onze familie zal vandaag jou en je nagedachtenis vieren." Wat Zak betreft, hij wordt ook geprezen als vader. In een Fathers Day-bericht van Olivia zegt ze: "Mickey en Zola hebben zoveel geluk dat ze opgroeien met jou als hun rolmodel, als hun verzorger, als hun eeuwige vriend, als hun kampioen, als hun leraar, als hun vader."

1 Koningin Elizabeth

Deze Britse monarch werd dit jaar voor de tweede keer overgrootmoeder. Zowel Prince Harry als Princess Beatrice verwelkomden baby's in deze wereld in 2021. Megan Markle bracht haar en Prince ter wereld Harry's tweede kind op 4 juni in Santa Barbara, Californië. Haar naam is Lilibet naar een bijnaam voor Queen Elizabeth zichzelf, en haar middelste naam is Diana ter ere van haar geliefde overleden grootmoeder. Prinses Beatrice kreeg op 18 september ook een dochtertje en volgens StyleCaster heeft ze "koningin Elizabeth II, prins Andrew, de hertogin van York en andere grootouders en overgrootouders al ontmoet". De 2 meisjes zijn pas maanden oud en staan al in de rij voor de kroon achter hun ouders.

Aanbevolen: