Een gekostumeerde Miley Cyrus jabs bij het ontmoeten van Elon Musk

Inhoudsopgave:

Een gekostumeerde Miley Cyrus jabs bij het ontmoeten van Elon Musk
Een gekostumeerde Miley Cyrus jabs bij het ontmoeten van Elon Musk
Anonim

De laatste aflevering van Saturday Night Live was een van de meest spraakmakende in een zeer lange tijd. Elon Musk was de gastheer en Miley Cyrus was de muzikale gast, dus het spreekt voor zich dat ze hem kon ontmoeten en dat ze wat tijd samen op de set doorbrachten.

Miley Cyrus plaagt fans over tijd doorbrengen met Musk en zijn vrouw, Grimes, op de meest hysterische manier.

Iedereen was al aan het zoemen over Musk's verschijning in de show, dus het was niet moeilijk om momentum te krijgen met dit bericht. Het was vooral leuk voor fans om te zien hoe Cyrus losser werd en zich bij de shenanigans voegde terwijl ze de spot dreven met Musk en Grimes' excentrieke stijl en connectie met ruimteverkenning, allemaal tegelijkertijd.

Miley Cyrus maakt een grappige

Dit is een oudere foto uit haar kluis die voor het eerst werd onthuld naast Selena Gomez, maar er kan niets passender zijn dan deze afbeelding.

Miley Cyrus verschijnt in een waanzinnig ruimtekostuum en ziet er absoluut komisch uit. Het is duidelijk een wezen van een andere planeet, en er is geen gebrek aan gekheid in deze afbeelding

Ze plaatste het meest hysterische bijschrift waar fans zich zeker mee kunnen identificeren, omdat ze de vreemde en unieke eigenschappen verbond die Musk en Grimes delen.

Niets wat ze doen lijkt conventioneel, of 'gemiddeld' op welke manier dan ook, en Miley Cyrus speelde dat heel mooi op in haar functie.

Terwijl ze pronkte met haar babyblauwe buitenaardse foto, schreef ze een hysterisch nauwkeurig bijschrift dat luidde; "Hangt een keer met @grimes & Elon Musk. ?."

Fans konden er maar geen genoeg van krijgen.

Miley en Musk

Het is officieel, Miley Cyrus en Elon Musk hebben elkaar ontmoet.. en het was raar.

Het is duidelijk dat Miley geen echt verlangen of noodzaak heeft om Musk en Grimes weer te ontmoeten, en te oordelen naar haar post, lijkt ze te denken dat hun stijl een beetje te "niet van deze wereld" voor haar is.

Fans deden mee terwijl ze de bizarre persoonlijke voorkeuren van Musk en Grimes bespotte en reacties op Miley schreef zoals; "ze is zo crazzzzzzy!! hou van haar," en "Je charme is onweerstaanbaar!?," evenals; "iets met ruimte, gast."

Anderen schreven om te zeggen; "haha epic," en "dat is zo, zo raar. haha maar Musk en Grimes zijn ook zo zo zo raar."

Aanbevolen: