Darren Barnet's geheim om een hartenbreker op de middelbare school te spelen als hij in de dertig is? Een goede huidverzorgingsroutine

Inhoudsopgave:

Darren Barnet's geheim om een hartenbreker op de middelbare school te spelen als hij in de dertig is? Een goede huidverzorgingsroutine
Darren Barnet's geheim om een hartenbreker op de middelbare school te spelen als hij in de dertig is? Een goede huidverzorgingsroutine
Anonim

Dankzij de populaire Netflix-serie Never Have I Ever is Darren Barnet een van Hollywoods populairste tienerhartenbrekers geworden. Al drie seizoenen speelt de inwoner van Los Angeles de high school hottie Paxton Hall-Yoshida.

Zoals sommige fans echter hebben geleerd, is Barnet helemaal geen tiener meer. In plaats daarvan is hij een Hollywood-ster van in de dertig die gewoon weet hoe hij zichzelf jong moet houden. En zijn geheim is zijn huidverzorgingsroutine.

Voor Darren Barnet is het spelen van een jonger personage 'niet echt een nieuwe formule'

Sommige fans waren zeker verrast toen werd onthuld dat Barnet, vergeleken met de rest van de cast, een stuk ouder is. In feite is er een leeftijdsverschil van 10 jaar tussen de acteur en de hoofdrolspeler van de show, nieuwkomer Maitreyi Ramakrishnan, die met zijn personage dateert, dateert ook in de show.

Als iemand het Barnet vraagt, is het niets nieuws om iemand jonger te spelen voor een tienerserie. "Het is echt geen nieuwe formule", legt de acteur uit. "Kijk naar 90210 en Grease - Kenickie stond op het punt zijn 401k te verzilveren. Deze man was [oud]! Het is leuk!”

Het blijkt ook dat niemand zich ervan bewust was dat Barnet veel ouder was toen ze aan het casten waren voor Never Have I Ever.

"Je kunt iemand niet vragen hoe oud ze zijn als ze auditie doen", legt Lang Fisher uit, de mede-maker van de show naast Mindy Kaling. 'Je moet er maar van uitgaan dat ze een redelijke leeftijd hebben. Ik denk niet dat we erachter kwamen wat zijn leeftijd was totdat we diep in het seizoen waren, en toen dachten we: 'O, oké.' Ik nam aan dat hij ongeveer 20 was."

Dat gezegd hebbende, wees ze er ook op dat het nogal onmogelijk is om een acteur van de werkelijke leeftijd van het personage voor de rol te casten."En het andere dat ik zal zeggen, als je een echte 15-jarige jongen ziet, zullen ze gewoon geen hartenbreker zijn", voegde Fisher eraan toe. "Ze zien eruit als een kleine baby."

Uiteindelijk zei Fisher dat Barnet ze voor zich had gewonnen omdat hij er precies zo uitzag als hoe ze zich Paxton voorstelden.

“Voor Paxton, tekenend van de tienershows die ik keek toen ik een tiener was, wilde ik je Jordan Catalano [uit My So-Called Life] of Leonardo DiCaprio in Romeo + Juliet - een man waar je gewoon van bezwijmt, " legde ze uit.

"Darren was zo goed in de flauwe dingen - een afstandelijke, coole kerel zijn - maar hij was eigenlijk ook heel goed in de komische dingen tijdens zijn auditie."

Darren Barnet's geheim voor zijn jeugdige uiterlijk is goede huidverzorging voor genen

Wat Barnet betreft, zijn zwijmelige uiterlijk het resultaat van de geweldige genen van zijn moeder. Tegelijkertijd zei de acteur dat zijn moeder er ook verantwoordelijk voor is om ervoor te zorgen dat hij al vroeg op de hoogte was van het belang van goede huidverzorging.

En nu is hij ambassadeur geworden van Sunday Riley, het dierproefvrije huidverzorgingsmerk dat ook Bridgerton-ster Phoebe Dynevor als ambassadeur telt.

“Ze lieten me al hun spullen ongeveer een maand proberen, en zodra ik wist dat het goed was, besloot ik met hen samen te werken”, zei Barnet over zijn samenwerking met het merk.

“Elke dag was ik mijn gezicht. Ik deed hun melkzuurbehandeling aan, gevolgd door een vochtinbrengende crème, gevolgd door een vitamine C-huidolie."

Blijkt dat hij een fan is van Sunday Riley's Good Genes Lactic Acid Treatment, die tot doel heeft donkere vlekken op te fleuren en fijne lijntjes in slechts drie minuten op te fleuren.

De behandeling exfolieert ook de huid, waardoor deze zacht en stralend wordt. Dat is heel belangrijk voor Barnet, omdat hij er graag voor zorgt dat zijn huid altijd gehydrateerd is. “Ik zorg er altijd voor dat mijn huid niet droog is. Zelfs niet voor ijdelheid; Ik heb gewoon een hekel aan een droge huid, legde hij uit. “Het is het slechtste gevoel ter wereld, dus ik ben altijd aan het hydrateren.”

En hoewel Barnet zijn huidverzorgingsroutine niet lijkt te hebben, geeft de acteur toe dat het spelen van iemand jonger zijn stressvolle momenten heeft. “Ik probeer niet te kritisch op mezelf te zijn als ik ernaar kijk. Zoals, 'Oh, God, ik zie er zoveel ouder uit dan deze persoon', legde hij uit.

“Dat is [een] punt van geestelijke gezondheid dat ik echt heb moeten verteren. Ik heb [moest] oké worden door naar mezelf te kijken en te accepteren dat ik geen 18 ben. Ik ben niet echt deze man.'

Tegelijkertijd ziet hij het spelen van Paxton ook als een goede motivatie om zijn lichaam in topvorm te houden. "Ik probeer er constant voor te zorgen dat mijn lichaam er mooi uitziet, maar de focus lag meer op het gewoon gezond voelen", legt Barnet uit.

“Dus het is best goed geweest. Het zorgt ervoor dat ik in vorm blijf en actief blijf. Soms zorgt het wel voor wat druk, maar ik ben echt dankbaar dat ik in die positie zit.”

Om nog maar te zwijgen, het is nog steeds leuk om op zijn leeftijd een tiener te spelen. "[Het is] leuk om in de dertig te zijn en nog steeds de middelbare school te kunnen spelen, '" zei Barnet.

Aanbevolen: