De waarheid over de relatie tussen Eva Amurri en Kyle Martino sinds hun scheiding

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Eva Amurri en Kyle Martino sinds hun scheiding
De waarheid over de relatie tussen Eva Amurri en Kyle Martino sinds hun scheiding
Anonim

Velen waren geschokt toen actrice en lifestyleblogger Eva Amurri en haar ex-man Kyle Martino, een voormalig profvoetballer en huidige sportanalist, in 2019 hun scheiding aankondigden. Het duo was tenslotte ouders van twee kinderen, De 5-jarige Marlowe Mae en de 3-jarige majoor James, en Amurri waren op dat moment 7 maanden zwanger van hun derde kind.

Van buitenaf leek het leven van het fotogenieke stel bijna perfect, afgezien van een paar kleine schandalen. Amurri sprak liefdevol over haar man op haar lifestyleblog, Happily Eva After, en de twee hadden een perfecte bruiloft (met een behoorlijk indrukwekkende gastenlijst - Amurri's moeder is Susan Sarandon!).

Sinds hun scheidingsaankondiging in 2019 is het paar vriendschappelijk gebleven, co-ouderschap tijdens vakanties, de COVID-19-pandemie en zelfs Amurri's nieuwe relatie. Laten we vandaag eens naar hun relatie kijken.

7 Hoe Eva Amurri en Kyle Martino elkaar ontmoetten

Amurri heeft geblogd over haar meet-cute met Martino op Happily Eva After, en onthulde dat het verhaal "zo goed is dat we het vele jaren aan menigten vertelden als een soort feesttruc Ha! Iemand in de groep zou het hebben gehoord en zou eisen dat we het zo meedogenloos aan de rest van het etentje zouden vertellen totdat we ons genoeg schaamden (of genoeg gevleid) om gehoor te geven."

Amurri en Martino ontmoetten elkaar in een bar in Los Angeles, terwijl Amurri een date had met niet één, maar twee andere jongens. Haar collega had haar mee uit gevraagd en had tot haar grote ontsteltenis zijn vriend meegenomen op de date om Amurri te dierenartsen. Terwijl ze probeerde de aandacht van de barman te krijgen (geen van haar dates had aangeboden haar een drankje te kopen), verscheen Martino en vroeg of hij haar een drankje kon aanbieden.

Na wat geflirt sloeg Amurri Martino's drankaanbod af (omdat ze vond dat het oneerbiedig zou zijn tegenover haar twee dates), maar nam toch Martino's nummer aan. De volgende dag sms'te ze Martino om rond te hangen, en ze spraken af elkaar die avond te ontmoeten voor het avondeten. Toen hij haar kwam ophalen, stapte ze zijn auto in en werd plotseling overmand door een emotie die ze niet kon identificeren.

Op de avond van hun eerste date sms'te Amurri haar moeder dat ze de man had ontmoet met wie ze ging trouwen. Vijf maanden later waren de twee verloofd.

6 De perfecte bruiloft van Eva Amurri en Kyle Martino

VAKANTIEKAART
VAKANTIEKAART

Amurri schreef dat ze in de eerste maand na haar date met Martino op zoek was naar trouwjurken en dat ze de perfecte jurk had gevonden voor haar huwelijk met Martino in 2011. De twee trouwden in Charleston, South Carolina, waar Martino als kind op vakantie ging. Hollywoodlegendes Susan Sarandon en Tim Robbins liepen met Amurri door het gangpad, terwijl een gospelkoor Halo van Beyoncé zong.

De twee keken 7 jaar later terug op hun bruiloft op Happily Eva After, en hoewel er elementen waren die ze zouden hebben veranderd, leken ze allebei de tijd van hun leven te hebben op die dag.

5 Het gezinsleven van Eva Amurri en Kyle Martino

Op Valentijnsdag in 2014 onthulden Amurri en Martino dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Ze verwelkomden hun eerste kind, dochter Marlow Mae, in augustus van dat jaar. Het jaar daarop kondigde Amurri aan dat ze een miskraam had gehad toen ze 9 weken zwanger was

"Natuurlijk, wat ik niet heb, en wat ik nooit zal hebben, is deze ene kleine engel die van me is weggeglipt. En hoewel het tijd zal kosten voordat ik daar vrede mee heb, geeft me veel troost, wetende dat ik heb verteld - dat ik het bestaan ervan met je heb gedeeld, dat het ertoe deed en dat we ervan hielden. En dat zal het moeten doen, "schreef Amurri op Happily Eva After.

In 2016 werd Amurri opnieuw zwanger en in oktober verwelkomde het stel hun zoon Major James. In september 2019 maakten ze bekend dat ze hun derde kind samen verwachtten.

4 Eva Amurri en Kyle Martino's breakup-aankondiging

Slechts twee maanden nadat ze hadden aangekondigd dat ze een derde baby zouden krijgen, schokten Amurri en Martino de massa door te vertellen dat ze besloten hadden uit elkaar te gaan na 8 jaar huwelijk.

"We hebben ons in de loop van de tijd gerealiseerd dat de beste weg naar geluk voor ons als gezin in deze andere richting is, en we kijken ernaar uit om verder te gaan in een nieuwe mooie relatie. We waarderen uw steun en begrip als we navigeren door deze nieuwe overgang voor ons gezin, "schreef Amurri in de scheidingsaankondiging.

In januari 2020 kondigde Amurri aan dat ze haar meisjesnaam zou herstellen (ze had Eva Amurri Martino bezocht tijdens het huwelijk).

Martino sprak later over de scheiding en beweerde dat hij en Amurri "het slecht vonden om getrouwd te zijn."

"We hebben elkaar een knuffel gegeven in de echtscheidingsprocedure toen het officieel was. We houden van elkaar, we vinden het gewoon niet leuk om getrouwd te zijn, en we zouden niet getrouwd moeten zijn. En we zullen voor altijd in elkaars leven zijn als co-ouders, en [we] hebben de beste relatie die we in lange tijd hebben gehad, omdat we succes niet hebben gekoppeld aan dingen waarvan we wisten dat ze niet voor ons werkten, " concludeerde Martino.

3 Eva Amurri en Kyle's co-ouderschap

Hoewel hun huwelijk uiteindelijk niet lukte, volgden Amurri en Martino in de voetsporen van Gwyneth P altrow's "bewuste ontkoppeling" en bleven vriendschappelijke en liefhebbende co-ouders. De twee hebben zelfs een hashtag voor hun onconventionele arrangement - ModernMartinoFamily.

De twee zijn open geweest over het samen delen van vakanties en zijn zelfs samen in quarantaine geplaatst in Connecticut tijdens de COVID-19-pandemie.

"Het was of hij isoleert alleen en ziet de kinderen niet voor wie weet hoe lang, of we isoleren samen. Het was een voor de hand liggende keuze voor de kinderen en voor hem", zei Amurri. Het was geweldig, verrassend genoeg. Het heeft duidelijk zijn momenten gehad.”

In juni 2021 plaatste Amurri een familiefoto waarop ze Martino prees, het ex-paar "lifers" noemde en schreef: "Coparenting heeft ups en downs (uiteraard), maar uiteindelijk, als je samen kinderen hebt, ben je familie en dat is dat! In alle ernst, ik ben dankbaar dat ik @kylemartino als co-ouder heb."

2 Eva Amurri en Kyle Martino zijn gelukkiger dan ooit

Bijna een jaar na hun scheidingsaankondiging deelde Martino een reeks familiefoto's en ondertitelde ze: De waarheid is dat we nog nooit zo gelukkig zijn geweest omdat we 'onze weg' hebben gevonden. Onze kinderen zien nu een echte versie van ouders die van hen houden, van elkaar houden en vooral van zichzelf houden. Dus in deze uitdagende tijden bied ik alleen deze simpele suggestie: vind jou, en wees het.”

Martino prees zelfs zijn ex-vrouw op Valentijnsdag 2020 en schreef: Ik dacht dat vandaag heel moeilijk zou worden, en in sommige opzichten is dat ook zo. Maar vandaag voel ik onze onbreekbare liefde voor elkaar. Ik ben trots van ons om dat te beschermen en te laten zien wat liefde is voor onze kinderen. Vandaag helpt ons eraan herinneren dat er een plek in ons hart is die voor een ander bedoeld is, en het is de plek in ons hart die nog steeds voor elkaar bedoeld is, waardoor dat goed voelt.

Amurri heeft de liefde beantwoord door te schrijven: "Ik voel me zo gelukkig dat we nog vele jaren samen kunnen blijven groeien", in een Instagram-verhaal. "Zelfs als het op een andere manier is."

1 Eva Amurri introduceert nieuwe vriend Ian Hock

Bijna twee jaar na de aankondiging van hun uiteenvallen, lijkt het erop dat het gelukkige ex-paar verder is gegaan, in ieder geval romantisch. Eerder dit jaar kondigde Amurri aan dat ze de liefde had gevonden met chef-kok Ian Hock, en Martino gaf zijn onmiddellijke goedkeuring door te schrijven "Happy for you mama."

Amurri heeft zich uitgesproken over hoe ondersteunend Hock is geweest in haar co-ouderschapsrelatie en schreef: "Het betekent de wereld voor mij dat hij [Hock] weet en begrijpt hoeveel Kyle voor mij en de kinderen betekent. Sommige van mijn gelukkigste dagen waren toen we met z'n allen tijd doorbrachten. I LOVE IT."

Intussen heeft Martino zijn datingleven geheim gehouden, hoewel hij naar verluidt werd gespot op Raya, de dating-app voor beroemdheden, in januari 2020.

Hoewel ze hun ups en downs hebben gehad, is het duidelijk dat Eva Amurri en Kyle Martino nog sterker uit hun huwelijk zijn gekomen en hun eigen moderne gezin hebben gesticht.

Aanbevolen: