Is baby nummer vier in de kaarten voor Kate Middleton, de hertogin van Cambridge?

Inhoudsopgave:

Is baby nummer vier in de kaarten voor Kate Middleton, de hertogin van Cambridge?
Is baby nummer vier in de kaarten voor Kate Middleton, de hertogin van Cambridge?
Anonim

Kom op, je weet dat je het graag zou zien. Een nieuwe koninklijke baby. De schattige foto's, de spannende aanloop naar de geboorte, de intriges over de naam van de kleine. We zouden allemaal blij zijn om te zien dat Catherine, Hertogin van Cambridge en haar man Prins William nog een bundel van vreugde toevoegen aan hun kroost van drie. Het koninklijk paar deelt al kinderen Prince George, Princess Charlotte en Prince Louis samen, en zijn klaarblijkelijk enthousiaste en toegewijde ouders. Het gezin wordt regelmatig samen gespot en hoewel de hertog en hertogin extreem drukke schema's hebben om hun verschillende taken uit te voeren, maken ze altijd tijd voor de kinderen waar ze kunnen.

7

Maar hoe zit het met nog een baby om hun gezinnetje compleet te maken? Is het iets dat het paar overweegt? Of blijven ze bij drie? Laten we er dieper op ingaan.

6 Het koppel heeft de optie van een vierde baby nooit uitgesloten

Volgens koninklijke experts is een vierde baby niet iets waar William en Kate absoluut tegen hebben besloten. Sterker nog, ze staan misschien open voor het idee. Koninklijke expert Duncan Larcombe zei over de vraag: Ik denk niet dat Kate en William ooit de mogelijkheid van baby nummer vier hebben uitgesloten. Hun kinderen halen echt het beste in hen naar boven en Kate is een natuurlijke moeder en erg dol op kinderen.

"Met Kate, ondanks haar focus op haar koninklijke plicht, komt haar familie nog steeds op de eerste plaats. Het zou me niet verbazen als ze een andere baby zouden kiezen."

5 Sommigen zeggen dat ze nu proberen zwanger te worden

Andere bronnen suggereren dat het paar op dit moment actief probeert om nog een kind te krijgen, en hun plannen alleen hebben uitgesteld vanwege de wereldwijde pandemie, net zoals veel andere gezinnen hun plannen hebben uitgesteld. Een bron vertelde US Weekly:

“Het hebben van vier kinderen was altijd een onderdeel van Kates plan. Ze zette het idee in de wacht toen [de Covid-19-pandemie] toesloeg, maar nu is er licht aan het einde van de tunnel met het vaccin en [Prins George en Prinses Charlotte] gepland om in april weer naar school te gaan. Ze voelt zich klaar om het opnieuw te proberen.”

4 Kate heeft geprobeerd William te overtuigen, blijkbaar

Er wordt ook beweerd dat Kate erg enthousiast is over het idee van nog een klein Cambridge, maar dat echtgenoot William wat aarzelend is over het idee. Dit is echter slechts anekdotisch.

Het gerucht ontstond tijdens een koninklijk bezoek dat Kate in februari 2019 bracht aan de stad Ballymena, Noord-Ierland. De hertogin stopte om te praten met een lokale man, Alan Barr, en zijn vijf maanden oude zoon, Jacobus. Toen meneer Barr "Baby nummer vier?" vroeg, lachte Kate alleen maar en zei: "Ik denk dat William zich weinig zorgen zou maken." Dus is hij misschien niet zo gek op het idee, of maakte Catherine maar een grapje?

3 Hun relatie is sterker geworden door de lockdown

Volgens sommige experts ligt het antwoord op de vraag van baby nummer vier misschien in de lichaamstaal van het paar. Judi James, die in de Express sprak, onderzocht hun interacties tijdens een koninklijke tour naar Wales, en beweerde dat het duidelijk was dat ze nog steeds zo geliefd zijn - en zorgen voor de beste voorwaarden voor een vierde baby! James zei: ‘Hun signalen van saamhorigheid kunnen wijzen op een nieuwe koninklijke baby,’ toe te voegen: ‘Hun andere aanrakingen en stropdastekens zouden meer suggestief zijn!

‘De lichaamstaal van Kate en William suggereert hier dat lockdown misschien geschikt is geweest voor zowel hun relatie als een paar als als een koninklijk team, omdat ze meer ontspannen en afgestemd lijken dan ooit tevoren.'

Heeft het stel de tijd genomen om gezinsuitbreiding te bespreken? Wie weet. Maar Kate stra alt nu absoluut.

2 Kate veroorzaakt de laatste tijd veel speculatie

Kate veroorzaakte in de zomer veel speculatie online en in de pers vanwege haar langdurige afwezigheid van het publiek. De hertogin verscheen meer dan twee maanden niet in het openbaar, waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draaide. Het lijkt echter loos alarm te zijn geweest, waarbij de koninklijke familie gewoon een verlengde zomervakantie nam. Maar dit weerhoudt fans er niet van om opgewonden te speculeren over een mogelijke toekomstige baby, en velen concluderen dat Kate deze tijd misschien heeft genomen om te ontspannen en meer tijd met haar man door te brengen, klaar om te proberen voor nog een kleintje.

1 Sommigen denken dat het stel om drie uur stopt

Hoewel veel koninklijke kijkers het idee van nog een klein Cambridge gewoon niet uit hun hoofd kunnen krijgen, denken anderen dat het geen zin heeft om te hopen op nog een kind voor het paar. Sommigen denken dat het paar om verschillende redenen alleen bij de drie kinderen blijft. De toenemende jaren van het paar (Kate wordt in januari 40 en William is 39), samen met hun toegenomen werkdruk na het vertrek van prins Harry en zijn vrouw Meghan uit de koninklijke familie sinds de geboorte van hun laatste kind, maken sommigen bang dat er nog een baby wordt geboren. gewoon onpraktisch en onwaarschijnlijk - hoe mooi en opbeurend het ook zou zijn!

Aanbevolen: