Bella Hadid praat echt in NYC FreePalestine March

Inhoudsopgave:

Bella Hadid praat echt in NYC FreePalestine March
Bella Hadid praat echt in NYC FreePalestine March
Anonim

Bella is echt de dochter van haar vader. Terwijl Mohamed Hadid naar de VS verhuisde lang voordat zijn ultraberoemde kinderen werden geboren, liet hij ze nooit de Palestijnse wortels van de familie vergeten.

Nu praten Bella, Gigi en zelfs Anwar over het aanhoudende en escalerende Israëlisch-Palestijnse conflict, maar niemand spreekt luider dan Bella.

Dit is wat ze de afgelopen 24 uur heeft uitgespookt.

Bella heeft veel gepost

Bella Hadid Palestina IG-verhalen
Bella Hadid Palestina IG-verhalen

Van betraande selfies tot nieuwsclips, Bella plaatste tientallen IG-verhalen die haar ervaring van het weekend beschrijven.

"Ik voel elke dag een diep gevoel van pijn voor Palestina en mijn Palestijnse broeders en zusters. Als ik naar deze video's kijk, breekt mijn hart fysiek in 100 verschillende stukken", schreef Bella op die huilende close-up. "Je kunt jezelf niet ongevoelig laten zijn om te zien hoe mensenlevens worden weggenomen. Dat kan gewoon niet. Palestijnse levens zijn de levens die de wereld zullen helpen veranderen. En ze worden met de seconde van ons afgenomen. FreePalestine FreePalestine FreePalestine"

Ze ging verder met het bewijzen van haar Palestijnse trots door te pronken met een authentiek Palestijns kookboek en deze post over haar grootouders van vaderskant te delen:

Het is duidelijk dat Bella een diepe persoonlijke band voelt met de Palestijnen. Haar pijn voor hun strijd wordt gedeeld door duizenden en duizenden andere Amerikanen (Canadezen, Europeanen en meer) die zaterdag de straat op gingen uit protest tegen mensenrechtenschendingen in Israël-Palestina.

Fans vonden haar in de NYC Rally

Bella's tranen veranderden in protestkreten toen ze door Manhattan marcheerde met andere FreePalestine-demonstranten. Niet verwonderlijk (zelfs met een masker!) herkenden velen van hen het supermodel.

Bella's fans hebben ervoor gekozen om beelden te plaatsen van haar gejuich en het dragen van een Palestijnse vlag:

Bella ging live op haar eigen socials met beelden van zichzelf tijdens de rally. Hieronder kun je haar horen zingen "Free, Free Palestine" en "From the river to the sea, Palestine will be free!"

De 'juiste manier' beïnvloeden

Het duurde niet lang voordat Twitter de verzetsinspanningen van Bella vergeleek met de poging van haar bestie Kendall Jenner tot sociale rechtvaardigheid in die toon dove Pepsi-commercial. Velen vonden dat Bella's protestmoment echt indrukwekkend was om te doen, vooral omdat ze het zonder lijfwachten deed en op haar socials naar buiten ging met haar deelname (ondanks dat het een fel bediscussieerd politiek onderwerp was).

Aanbevolen: