Dit zijn de vakanties die prins Harry en Meghan Markle samen hebben genomen

Inhoudsopgave:

Dit zijn de vakanties die prins Harry en Meghan Markle samen hebben genomen
Dit zijn de vakanties die prins Harry en Meghan Markle samen hebben genomen
Anonim

Van kamperen onder de sterren 's nachts in Afrika tot hand in hand in de middag in Australië, koninklijk paar Prince Harry en Meghan Markle hebben nogal wat gereisd, iets wat vrij gebruikelijk is voor hooggeplaatste leden van de Britse koninklijke familie.

Het stel begon in 2016 te daten en is sindsdien op verschillende reizen naar verschillende plaatsen over de hele wereld geweest, hetzij om persoonlijke redenen of voor koninklijke plichten. We kunnen misschien niet zoveel reizen als Meghan en Harry, maar we genieten er zeker van om plaatsvervangend door hen te leven. Waar zijn enkele van de plaatsen waar ze zijn geweest? Neem een kijkje!

9 Tromsø, Noorwegen

Na de aankondiging dat ze in 2016 aan het daten waren, vertrok het stel in januari 2017 naar Noorwegen, waar ze in de Tromvik Lodge verbleven. De luxe lodge van het paar, gelegen in het hart van Tromso, bood een magisch uitzicht op de oceaan en nog veel meer van de schoonheden van de natuur. Daar hadden Meghan en Harry de beste tijd, kijkend naar het noorderlicht terwijl ze samen genoten van een rustige privétijd.

8 Montego Bay, Jamaica

Een paar maanden na hun exotische reis naar Noorwegen, gingen Meghan en Harry in maart 2017 naar Montego Bay, Jamaica om de bruiloft bij te wonen van Tom Inskip, destijds de beste vriend van prins Harry. Het paar was te gast in het Round Hill Hotel and Villas, waar naar verluidt de prachtige bestemmingshuwelijk plaatsvond. Met het hotel met voorzieningen zoals een overloopzwembad, een spa en andere luxe voorzieningen, hebben Meghan en Harry het zeker naar hun zin gehad in dit deel van het Caribisch gebied.

7 Botswana, Afrika

Harry en Meghan's reis naar Botswana is een van de meest memorabele vakanties van het stel, aangezien het pas hun derde date was. Daar genoot het koninklijk paar van het prachtige landschap dat Afrika te bieden heeft, terwijl ze natuurlijk bonden en herinneringen creëerden. Voor prins Harry is Afrika een tweede thuis en daarheen gaan met Meghan was klaarblijkelijk symbolisch voor hoe serieus hun relatie destijds was geworden. Geen wonder dat ze vandaag de dag nog steeds het favoriete koningspaar van veel mensen zijn!

6 Toronto, Canada

In 2017 maakten Prins Harry en Markle hun eerste publieke optreden samen als koppel in Toronto, Canada, tijdens de Invictus Games 2017, een internationaal sportevenement voor gewonde, gewonde en zieke militairen, zowel dienend als veteranen. Ze woonden verschillende sportevenementen bij op de Invictus Games en werden gespot terwijl ze elkaars hand vasthielden en lieflijk met elkaar fluisterden. Deze reis was ongetwijfeld ook belangrijk voor het paar, aangezien Markle ooit in Toronto woonde tijdens het filmen van de tv-serie Suits.

5 Franse Rivièra, Frankrijk

Na hun verlovingsaankondiging in november 2017 gingen Meghan en prins Harry op een kleine vakantie naar Frankrijk, waar ze de mijlpaal vierden met vrienden en geliefden. Het verblijf van het paar in Frankrijk werd verder aangenaam gemaakt met hun verblijf in een luxe privéwoning in de Franse Rivièra, waar ze toegang hadden tot verschillende geweldige voorzieningen.

4 Dublin, Ierland

Een paar maanden na hun bruiloft in 2018 ging het paar op een tweedaagse reis naar Dublin, Ierland. Volgens een tweet van het officiële Kensington Palace Twitter-account gingen Harry en Markle op reis om zich te concentreren op het leren over de geschiedenis van Ierland, om de diepgewortelde rijke cultuur te ervaren en om de mensen te ontmoeten die de toekomst van het land vormgeven.

Volgens Forbes was dit de tweede keer dat het duo Ierland bezocht. Terwijl ze genoten van hun verblijf in Dublin, bezochten Markle en Prins Harry meerdere plaatsen, waaronder het Irish Famine Memorial, Trinity College en Croke Park.

3 Sydney, Australië

De reis naar Sydney, Australië, kwam kort nadat het officiële Twitter-account van Kensington Palace had getweet dat het duo in 2018 hun eerste kind verwachtte. Meghan en Harry bezochten het graafschap als onderdeel van een koninklijke tournee en als zodanig, ze voerden meestal officiële taken uit tijdens de reis.

Megan en Harry bezochten de lancering van het Taronga Institute of Science and Learning, ontmoetten een koala in de Taronga Zoo in Sydney en brachten onder meer een bezoek aan het Sydney Opera House.

2 Amsterdam, Nederland

In september 2018 vloog het koninklijk paar naar verluidt naar Amsterdam, de hoofdstad van Nederland voor een driedaagse reis om de officiële opening bij te wonen van het Soho House in de stad, dat deel uitmaakt van een keten van hotels en privéclubs.. Tijdens de reis vierden Meghan en Harry ook met de oprichter van Soho House, Nick Jones, op zijn verjaardag en maakten een boottocht door de Amsterdamse grachten.

1 Rabat, Marokko

In 2019 gingen de hertog en zijn mooie hertogin op een driedaagse koninklijke reis naar Marokko namens Hare Koninklijke Majesteit, Koningin Elizabeth. Prins Harry en Markle werden gespot bij het verzorgen van paarden bij de nationale sportfederatie voordat ze later werden gefotografeerd in de Andalusische tuinen. Het duo werd ook gezien toen ze de residentie van de huidige koning van Marokko, koning Mohammed VI, verlieten tijdens hun rondreis door het land. Het was misschien strikt in officiële plichten, maar het koninklijk paar zorgde ervoor dat ze plezier hadden op hun eigen kleine privé-manieren.

Aanbevolen: