Wat we weten over de 3 kinderen van Katey Sagal

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de 3 kinderen van Katey Sagal
Wat we weten over de 3 kinderen van Katey Sagal
Anonim

Actrice en zangeres Katey Sagal werd beroemd toen de televisieserie Mary in 1985 werd uitgebracht. Het was de eerste grote schermrol die de actrice ooit had vertolkt. Sindsdien heeft Sagal verschillende rollen op zich genomen, zowel in televisie als in film, met als opvallende rollen die in de tv-serie Sons of Anarchy en Married With Children. Meest recent speelde ze de titulaire rol in de televisieserie Rebel, uitgebracht in 2021. In de serie portretteerde Sagal de rol van Annie "Rebel" Bello. De serie volgde het bewogen leven van een onverschrokken advocaat.

In de afgelopen jaren heeft Sagal ook de rol van "de eigenzinnige moeder" op het scherm omarmd, door haar rollen als de moeder van Hailey Steinfeld, Katherine in de film Pitch Perfect 2 uit 2015, en de moeder van hoofdrolspeler Andy Samberg, Karen Per alta in de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine. De trope lijkt echter passend voor de actrice, aangezien ze ook de rol buiten het scherm op zich neemt als de moeder van haar drie kinderen. Hier is alles wat we weten over de Sagal-kinderen.

7 Ze hebben niet allemaal dezelfde vader

Het is geen geheim dat Sagal een lange en lastige geschiedenis heeft gehad met het huwelijk. Voorafgaand aan haar huidige echtgenoot, Kurt Sutter, was Sagal betrokken geweest bij drie mislukte huwelijken. De actrice was pas 23 toen ze in 1977 voor het eerst in het huwelijksbootje stapte met de Duitse bassist Freddie Beckmeier. Het huwelijk duurde echter maar 4 jaar. In 1986 trouwde Sagal met muzikant Fred Lombardo, maar het paar bleef slechts 3 jaar samen. Na haar tweede mislukte huwelijk stapte Sagal in 1993 in het huwelijksbootje met drummer Jack White. Het paar bleef 7 jaar samen, waarin haar reis naar het moederschap begon toen ze haar oudste dochter en zoon ter wereld bracht. De vader van haar jongste dochter is echter haar huidige echtgenoot en de maker van Sons Of Anarchy, Kurt Sutter.

6 Haar jongste werd geboren via een draagmoeder

Terwijl ze in 1994 en 1996 het leven had geschonken aan haar twee oudere kinderen, besloot Sagal dat ze voor haar jongste dochter, Esme Lousie Sutter, de hulp van een draagmoeder zou gebruiken. In een interview met People magazine in 2007, slechts een maand nadat haar dochter was geboren, opende Sagal de beslissing achter het draagmoederschap.

Ze verklaarde: "Ik had wat medische problemen gehad na de geboorte van mijn andere twee kinderen, dus ik was niet in staat om een kind te dragen, dus we waren altijd op zoek naar alternatieve benaderingen."

5 Haar zoon is een jongere versie van haar

In maart 1996 beviel Sagal van haar eerste en enige zoon, Jackson James White. Opgegroeid onder de invloed van zijn actrice-moeder en drummer-vader, is het eerlijk om te zeggen dat de zoon van Sagal een bepaald gevoel voor creatieve flair heeft ontwikkeld. Dat is echter niet het enige dat haar zoon van zijn moeder afpakt. Het lijkt zelfs alsof het paar hetzelfde gezicht heeft! 25 jaar later is White het evenbeeld van zijn moeder. Hij lijkt ook het bijzondere gevoel voor humor van zijn moeder te delen, zoals te zien is in een interview met KTLA 5 in oktober 2019.

4 Hij deelt zelfs een passie voor acteren

Zoals eerder vermeld, is het gebruikelijk dat kinderen van zulke getalenteerde kunstenaars zelf een grote interesse in creatieve kunsten ontwikkelen. En wit is geen uitzondering. In navolging van zijn moeder in het carrièrepad dat hij verkoos te verkennen, begon hij in 2017 met acteren toen hij een rol kreeg als Ash Baker in Alex Israel's film SPF-18. Hierna vond White zijn pas in televisieacteren, aangezien hij in verschillende terugkerende rollen werd gegoten voor meerdere televisieseries zoals The Middle, SEAL Team en Mrs. Fletcher. White keerde in 2021 terug naar de filmwereld toen hij de rol van Charlie Porter vertolkte in de film The Space Between.

3 Haar oudste is een perfecte mix van haar ouders

Sagals eerstgeborene en oudste is haar dochter Sarah Grace White. Ze werd geboren in augustus 1994, wat het allereerste begin markeerde van Sagals reis naar het moederschap. In tegenstelling tot haar broer, leken White's gelaatstrekken gedurende haar jongere jaren in een griezelige mate op die van haar vader. Nu een volwassen jonge volwassene van 27, lijkt White zich echter te hebben ontwikkeld tot een jongere versie van haar moeder.

2 Ze is creatief en vertederend zoals haar mama

Eén ding dat Sagals oudste wel gemeen heeft met haar jongere broer, is het nastreven van een creatieve carrière. Met een paar acteercredits op haar naam, zoals haar rollen in NCIS, The Bastard Executioner en zelfs Rebel naast haar moeder, is het duidelijk dat de jonge actrice de creatieve inslag van haar moeder heeft geërfd. Dit komt misschien ook het beste tot uiting in White's openbare Instagram-pagina waarop ze verschillende foto's en video's van eerdere projecten heeft gedeeld.

1 Haar jongste leeft een meer privéleven

Op slechts 14 jaar leeft haar jongste dochter, Esme Lousie Sutter, haar leven weg van de schijnwerpers. Af en toe een Instagram-bericht van Sagal of Sutter komt het dichtst in de buurt van de blootstelling die de tiener krijgt, aangezien er maar heel weinig over haar bekend is. Vanwege de intensiteit en ontberingen die kunnen voortvloeien uit een leven onder het publieke oog, is het gemakkelijk in te zien waarom haar ouders haar uit de schijnwerpers willen houden.

Aanbevolen: