De waarheid over de zoon van rechter Judy, Adam Levy

Inhoudsopgave:

De waarheid over de zoon van rechter Judy, Adam Levy
De waarheid over de zoon van rechter Judy, Adam Levy
Anonim

Niet elke beroemde showbizzfamilie is beeldschoon. De oude reality-tv-ster Judy Scheindlin, die het meest wordt erkend voor haar show uit 1996 Judge Judy, heeft vooral een interessante familieachtergrond. De miljonair is misschien wel een van de rijkste rechters aller tijden, maar achter de schermen heeft ze verschillende rechtszaken en samenzweringen meegemaakt en is ze zelfs betrokken bij familiedrama. De 77-jarige heeft twee echtscheidingen achter de rug en heeft zelfs haar kinderen gered van enorme juridische schandalen. Het lijkt moeilijk te geloven dat de miljonair-superster en no-nonsense rechter zichzelf in zoveel slechte pers zou betrekken. Vooral de zoon van Judy Scheindlin, Adam Levy, is slecht nieuws, aangezien de voormalige advocaat steeds aan de verkeerde kant van de rechtszaal belandt.

Bijgewerkt op 25 oktober 2021, door Val Barone: 25 jaar lang speelde Judith Sheindlin onze geliefde geschillenrechter voor kleine vorderingen in de populaire reality-tv-show van CBS, Judge Judy. zowel humor als een flinke dosis reality check voor de verdachte. De show eindigde dit jaar, maar voor hardcore fans is de spin-off Judy Justice net om de hoek.

Met zo'n moeder was het niet meer dan normaal dat Adam Levy, Judy's zoon uit haar eerste huwelijk, geïnteresseerd zou zijn in het nastreven van de wet. De zoon lijkt echter niet zo populair en aanbeden als zijn moeder.

Adam Levy's schetsmatige juridische zaak

Judge Judy's zoon, Adam Levy, leek in de voetsporen van haar moeder te treden door enkele jaren officier van justitie van New York te worden. De voormalige officier van justitie pikte echter ook een paar van Scheindlins 'slechte gewoonten' op als het ging om het aantrekken van juridische geschillen.

In 2013 werd gemeld dat de voormalige officier van justitie van New York werd beschuldigd van knoeien met de verkrachtingszaak van een 12-jarig meisje. De jonge vrouw deed oorspronkelijk aangifte van twee seksuele aanvallen die tegen haar waren gepleegd door dezelfde man, Alexandra Hossu in 2010. De beschuldigde werd al snel geïdentificeerd als een immigrant uit Roemenië, die al meer dan tien jaar illegaal in de Verenigde Staten verbleef nadat hij er niet in was geslaagd zijn contract te verlengen. Visa. Levy beweerde dat Hossu een vriend van de familie was en noemde hem zijn 'inwonende personal trainer'. Levy beweerde oorspronkelijk dat hij geen idee had van Hossu's verlopen Visa en scheidde zich af toen hij een hoofdverdachte werd. Echter, Putnam County Sheriff Donald Smith, die naar buiten toe zijn afkeer van de voormalige officier van justitie heeft geuit, beweerde dat Levy's scheiding van Hossu duidelijk in scène was gezet. Smith ging zelfs zo ver om te zeggen dat Levy zijn macht als officier van justitie gebruikte om het eindresultaat van de zaak te veranderen.

Smiths uitspraken werkten averechts op hem

Uiteindelijk bleken de eerdere uitspraken van Smith niet waar te zijn. Het was het gebrek aan bewijs dat de juridische klap die Smith op het punt stond te ontvangen des te meer maakte. In 2017 eindigde de verkrachtingszaak toen de sheriff en voormalig officier van justitie een schikking bereikten waarbij Smith $ 150 duizend moest ophoesten en een openbare verontschuldiging moest uitbrengen. Smith's schriftelijke verontschuldiging luidde als volgt: "… Ik weet dat u zich niet hebt bemoeid met het onderzoek van de heer Hossu. Er is ook geen bewijs dat u enige kennis had van de immigratiestatus van de heer Hossu of dat u opzettelijk een illegale vreemdeling huisvestte."

Levy gelooft dat de beschuldigingen van Smith hem de herverkiezing hebben gekost

Hoewel Levy de aanklacht wegens smaad tegen Smith won en daarbij 150 duizend dollar rijker werd, is hij er begrijpelijkerwijs nog steeds verbitterd over, aangezien het hem naar zijn mening de herverkiezing van 2015 voor officier van justitie heeft gekost. Toen zijn overwinning in de rechtszaal werd onthuld, uitte hij zijn vermoedens over de ware bedoelingen van Smith, die de New York D. A. politieke inspanningen.

"De onware verklaringen van Don Smith zorgden voor een cascade en een spervuur van valse, misleidende media-accounts die de race van de officier van justitie van 2015 duidelijk beïnvloedden", aldus Levy."We kunnen nooit meer terug, we zullen nooit meer teruggaan en veranderen wat Don Smith heeft gedaan. Maar het is duidelijk dat zijn acties een impact hadden op de kiezers van dit graafschap. Ik kan alleen maar hopen door zijn erkenning en toelating en bekentenis vandaag, dat ze duidelijk zien in het zoeken naar hun eigen gerechtigheid in de toekomst."

Adam Levy kan niet uit de problemen blijven

Een paar jaar later werd Levy verstrikt in een andere rechtszaak waarin hij Westchester District Attorney George Galgano valselijk beschuldigde en erin luisde van het omkopen van een seksueel misbruikt slachtoffer om niet te getuigen tegen zijn toenmalige cliënt, Lani Zaimi. Galgano's klant was een advent-supporter van de New Yorkse Putnam County Sheriff Donald Smith, wat Levy's motief was om zich in de eerste plaats op de Westchester D. A te richten. Bovendien beschuldigde Galgano hem van het afluisteren en onderscheppen van zijn communicatie met zijn klanten. Het is duidelijk dat Adam Levy een slecht talent heeft voor het aantrekken van juridische schandalen en rechtszaken.

Aanbevolen: