Deze 'Punkd'-grap was te veel voor MTV

Inhoudsopgave:

Deze 'Punkd'-grap was te veel voor MTV
Deze 'Punkd'-grap was te veel voor MTV
Anonim

MTV was in de jaren 2000 een wilde plek met een aantal echt gedenkwaardige realityshows. Fans konden gedurende deze tijd naar Next, Room Raiders en Parental Control kijken, en dan hebben we het nog niet eens over Jackass of het feit dat MTV nog steeds enige focus had op het laten zien van nieuwe muziek.

Punk'd was een van de beste MTV-shows in de jaren 2000, en Ashton Kutcher heeft uitstekend werk geleverd door enkele van de grootste namen in Hollywood in die tijd voor de gek te houden. Er waren echter momenten dat het te ver ging, waaronder een berucht moment met de Black Eyed Peas.

Dus, hoe werd het zo wild met de Black Eyed Peas? Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

'Punk'd' was een populaire show

A8AD01C0-9F13-451A-8952-2F439AFF9CC8
A8AD01C0-9F13-451A-8952-2F439AFF9CC8

Punk'd van 2003 had geen tijd nodig om een enorme hit te worden op het kleine scherm voor MTV. De serie bevatte de super populaire Ashton Kutcher en zijn vrienden die hilarische grappen uithaalden met beroemdheden. We hebben gezien dat een aantal grote sterren naar de rand werden geduwd, en plotseling werd de show door vrijwel iedereen bekeken.

Van 2003 tot 2007 deed Punk'd alles en nog wat om de grenzen te verleggen, en hierdoor werden fans getrakteerd op enkele klassieke momenten. Een paar opvallende ontmoetingen zijn onder meer de ineenstorting van Justin Timberlake nadat hij dacht dat zijn bezittingen werden teruggenomen, en Frankie Muniz die dacht dat zijn auto werd gestolen.

Naarmate de show steeds populairder werd, begonnen mensen het te snappen, maar de crew deed hun best om de boel draaiende te houden.

We zouden het zo lang volhouden dat ze zouden zeggen: 'Oké, ik word nooit punk' en dan ben je meteen weer bezig, ' onthulde Kutcher in een interview.

Hoe geweldig het ook is dat fans konden zien hoe zoveel beroemdheden in de maling werden genomen, de waarheid is dat de show soms te ver ging.

Dingen gingen soms te ver

Kutcher en zijn vrienden zouden er alles aan doen om een grap uit te halen, zelfs als dat betekende dat het uit de hand liep. Sommige van deze momenten kwamen wel op het kleine scherm terecht, maar op andere momenten weigerden de beroemdheden die in de maling werden genomen volledig om de aflevering op televisie te laten zien.

Bij één incident was acteur Michael Vartan betrokken. Volgens een Hollywood-bron meldde een bron: Ze zetten Michael op een jet en hij ontdekt dat het vliegtuig in erg slechte staat verkeert. Hij wil weg, maar de piloot en stewardessen laten hem niet toe. het vliegtuig - het v alt echt uit elkaar en ze zeggen tegen hem: 'Nee, het is goed, blijf.'”

Het is een behoorlijk wrede grap, en er werd beweerd dat Vartan woedend was en niet wilde toestaan dat de aflevering werd uitgezonden. Vartan heeft echter ontkend dat dit heeft plaatsgevonden.

Buiten Vartan zijn andere beroemdheden die weigerden hun afleveringen te laten uitzenden Pamela Anderson, Edward Norton, David Spade en Tre Cool van Green Day.

Door de jaren heen kwam een van de meest beruchte momenten van Punk'd voort uit een incident met de Black Eyed Peas dat niemand zag.

Alles liep uit de hand met de Black Eyed Peas

Dus, hoe liep het uit de hand met de Black Eyed Peas? Welnu, een grap met een nep-arrestatie zorgde ervoor dat er een vechtpartij uitbrak.

Volgens AllHipHop, "Will. I. Am, lead rapper in de groep, was partij bij de grap en toen agenten hem probeerden te arresteren, sloeg de ster van een BEP-entouragelid de politie in het gezicht. De show crew stopte onmiddellijk met de grap en legde uit dat ze een verborgen camerashow aan het opnemen waren, een idee dat niet goed werd ontvangen."

Een bron voegde wat meer details toe aan dit overzicht en zei: Toen een van de agenten deed alsof hij de handboeien om wilde slaan.i.am, een van zijn vrienden sloeg een agent in de kaak, waardoor hij achteruit het zwembad in vloog. Toen pakte de man nog een van de prop-politieagenten aan en ze vielen allebei in het zwembad!'

AllHipHop merkte op het moment van hun artikel op dat MTV niet zeker wist of het de aflevering zou uitzenden en dat er geen rechtszaken werden aangespannen.

Spoiler alert: de aflevering is nooit uitgezonden. Nadat de zaken uit de hand liepen, zag de aflevering nooit het daglicht en leefde het verhaal gewoon in schande voort. Zoals we eerder opmerkten, gingen dingen soms te ver in de show, maar wetende dat er een legitiem gevecht is ontstaan, is gewoon wild.

Dit zou een van de gekste momenten in de geschiedenis van de show zijn geweest als deze was uitgezonden, maar fans hebben nooit de kans gekregen om te zien wat er werkelijk heeft plaatsgevonden.

Aanbevolen: