Waarom Meghan McCain een hekel heeft aan Katie Couric

Inhoudsopgave:

Waarom Meghan McCain een hekel heeft aan Katie Couric
Waarom Meghan McCain een hekel heeft aan Katie Couric
Anonim

Zowel Meghan McCain als Katie Couric krijgen veel aandacht voor wat ze hebben gekozen in hun nieuwe memoires, respectievelijk "Bad Republican" en "Going There". De voormalige co-host van View is het onderwerp geweest van veel controverses en schijnbare vetes met enkele van haar co-hosts, namelijk Joy Behar. En haar boek geeft zowel fans als critici nieuw inzicht in de ware aard van haar relatie met Whoopi Goldberg. De onthullingen van Katie Couric zijn echter veel verrassender. De voormalige presentatrice van de Morning Show heeft zichzelf immers altijd gepresenteerd als de lieverd van Amerika. Maar "Going There" heeft aspecten van haar geschiedenis en persoonlijkheid onthuld die spelen in wat Meghan al jaren over haar zegt.

Meghan McCain is vaak ongefilterd als het gaat om haar meningen, wat haar tegelijkertijd vijanden maakt en mensen oprecht enthousiast maakt over wat ze te zeggen had. Er is tenslotte zelden pluis. Ze is een echte schutter. En als het gaat om haar ware gedachten over Katie Couric, kan Meghan niet duidelijker zijn…

Meghan vindt het niet leuk wat Katie te zeggen heeft over "alle" Republikeinen

Een paar maanden geleden, toen Meghan nog in The View was, sprak ze zich uit tegen enkele opmerkingen die Katie Couric in haar show zei. Meghan zei dat ze het niet leuk vond hoe Katie zei dat alle Republikeinen moesten worden "gedeprogrammeerd" en in feite het land moesten worden verbannen. Ze had het gevoel dat Katie het tegenovergestelde deed van wat president Joe Biden tijdens de campagne zei over het samenbrengen van alle Amerikanen na de meest verdeeldheid zaaiende verkiezingen sinds de burgeroorlog. Hoewel Meghan absoluut een hekel heeft aan voormalig president Donald Trump, classificeert ze zichzelf nog steeds als een Republikein. Ze wil gewoon niet op één hoop worden gegooid met degenen die Trump fel hebben gesteund, en ze wil ook niet op één hoop worden gegooid met de progressieven, namelijk The Squad, die ze voortdurend aanwijst als voorbeelden van antisemitisme aan de linkerkant. Simpel gezegd, Meghan dacht dat Katie veel minder verdeeldheid had kunnen zaaien met haar opmerkingen.

"Als we allemaal gewoon betreurenswaardig zijn en moeten worden 'gedeprogrammeerd' zoals Katie Couric zei, dan kunnen [degenen die dat zeggen] eerlijk naar de hel gaan. Omdat ik niet 'gedeprogrammeerd' hoef te worden. Ik heb gewoon een andere kijk op hoe de overheid moet worden bestuurd."

Meghan heeft enkele gedachten over Katie's nieuwe boek

Zoals fans van Meghan's goed weten, is ze een enorme volgeling van de Real Housewives-franchise en een vriend van Andy Cohen. Daarom is ze een frequente gast op Watch What Happens Live With Andy Cohen. Onlangs hebben zij en haar vriend politiek commentator en CNN-presentator S. E. Cupp ging naar de show en besprak een reeks onderwerpen, waaronder Kate Couric en haar nieuwe memoires, "Going There".

"Gedachten over het nieuwe boek van Katie Couric?" Andy Cohen vroeg het aan beide vrouwen.

"We haten het allebei", reageerde Meghan snel.

"Wat een vreselijke beslissing en verspilling van een platform om te praten over alle vrouwen die je hebt verbrand op je weg naar boven en niet verontschuldigend trouwens, maar bijna duizelig", S. E. zei Meghan terwijl ze meeknikte. "En ik weet dat ze zegt dat ze ook positief over haar collega's sprak, maar ik - en we hebben hierover gesproken [verwijzend naar Meghan] - het voelt alsof het van een generatie is die voorbij is. We behandelen vrouwen niet zo nu. Ik bedoel, veel vrouwen behandelden me zo. Maar het is gewoon niet 'nu' om te doen. We zijn bondgenoten."

"Ja. Nee, "zei Meghan instemmend voordat Andy haar vroeg of ze dacht dat haar recente boek over haar tijd bij The View in een soortgelijk licht kon worden bekeken als wat Katie in haar nieuwe boek had gezet. Hij vroeg haar zelfs of ze dacht dat haar boek niet 'pro-vrouwen' was vanwege wat ze schreef over Joy Behar en Whoopi Goldberg.

Meghan zei dat haar boek in niets lijkt op dat van Katie, omdat ze hun ervaringen op totaal verschillende manieren presenteerden. Zonder twijfel schildert Meghan zichzelf af als slachtoffer (of, op zijn minst, vertelt haar de waarheid over haar ervaring op The View), terwijl Katie zichzelf verrassend genoeg als een pestkop schilderde zonder veel spijt.

Bovenop de echo van S. E. Cupp's opmerkingen over "Going There", schreef Meghan een artikel in The Daily Mail waarin ze Katie's keuze om een opmerking van wijlen grote rechter Ruth Bader Ginsberg te verwijderen, afkeurde.

"Nu heb ik een bekentenis. Ik mag Katie Couric niet, ik hou niet meer van Katie Couric sinds ze Sarah Palin interviewde. Ik ken het achtergrondverhaal en leefde in re altime het proces van wat nu is geworden een van de meer beruchte treinwrakinterviews in de politieke geschiedenis', schreef Meghan voor de Daily Mail. "Heeft Sarah Palin haar best gedaan? Natuurlijk niet. Maar ze werd geïnterviewd door een berucht gemeen meisje dat nu heeft toegegeven een 'schadelijk' deel van een interview met Ruth Bader Ginsburg te hebben weggelaten, waar de voormalige rechter van het Hooggerechtshof en vertrokken- wing icon geeft toe dat hij niet houdt van degenen die eerder knielen dan onze Amerikaanse vlag te groeten. En als we nu zeker weten dat als Katie Couric haar interviews bewerkte om beroemde liberalen er goed uit te laten zien, je je alleen maar kunt voorstellen en speculeren over wat ze zou kunnen hebben gedaan om conservatieven er slecht uit te laten zien."

Aanbevolen: