Oh My God': Halle Berry en Young M.A tonen elkaar liefde op Insta

Inhoudsopgave:

Oh My God': Halle Berry en Young M.A tonen elkaar liefde op Insta
Oh My God': Halle Berry en Young M.A tonen elkaar liefde op Insta
Anonim

Veel fans zijn sprakeloos als ze hun favoriete beroemdheid tegenkomen, maar niets is te vergelijken met de bewonderenswaardige, door sterren getroffen reactie die Young M. A had toen ze verliefd werd door Halle Berry.

Het onverwachte, liefdevolle moment werd vastgelegd op video en uitgezonden op sociale media, en fans kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de reactie van Young M. A toen Halle Berry dicht tegen haar aan kroop en haar omhelsde op camera.

Het had niet duidelijker kunnen zijn dat Young M. A absoluut verrast was door dit plotselinge vertoon van aandacht van zo'n grote ster, en ze kon nauwelijks woorden opbrengen.

Jonge M. A wordt duizelig

Deze video van Young M. A en Halley Berry doet zijn ronde op Instagram en fans kunnen maar geen genoeg krijgen van dit schattige moment.

Er is geen echte context gegeven over wat deze twee dames in de eerste plaats heeft samengebracht, maar het lijkt erop dat toen Halle Berry enige liefde toonde voor Young M. A, ze al het goede nauwelijks aankon.

Halle Berry lijkt opgewonden in het kader van de opname te springen, ze stuitert naar de camera en krult zich meteen op tegen de schouder van Young M. A.

Absoluut overrompeld en duidelijk onder de indruk van het feit dat ze in de aanwezigheid van Halle Berry was, bleef Young M. A de woorden 'Oh mijn God, oh mijn god' herhalen terwijl ze worstelde om in het reine te komen met alle liefde die er was op haar gegoten door deze legendarische actrice.

Dat is mijn baby

De jonge M. A was duidelijk geslagen door Halle Berry in levende lijve te ontmoeten, maar had heel weinig woorden om te delen, en ze strompelde door de repetitieve "oh mijn God", reactie die ze herhaaldelijk uitte, uit pure shock. De enige andere woorden die ze kon bedenken voor de duur van deze video waren: "Wauw, jullie begrijpen het niet, wauw … liefde man. Er was wat blos, wat duidelijke onhandigheid en heel wat shock in Young M. A's reactie op het omhelzen van Halle Berry.

Halle Berry, aan de andere kant, leek helemaal op haar gemak en voelde zich erg op haar gemak om intiem dicht bij Young M. A te komen, terwijl ze tegen haar aankroop alsof de twee al heel lang intieme vrienden waren, en uitte enkele zeer schokkende woorden die fans moeilijk kunnen begrijpen.

Terwijl Berry naar Young M. A leunt, zegt ze; "Dat is mijn baby daar," en fans vroegen onmiddellijk het intimiteitsniveau tussen deze twee artiesten.

Voorlopig lijkt het erop dat dit gewoon een overdreven vriendelijk moment was dat werd gedomineerd door Halle Berry, en het is waarschijnlijk de meest speciale liefdesstroom die Young M. A ooit heeft meegemaakt.

Aanbevolen: