Sonic The Hedgehog 2' voegt nieuwe sterren toe aan de cast & 9 Andere interessante details die we hebben geleerd

Inhoudsopgave:

Sonic The Hedgehog 2' voegt nieuwe sterren toe aan de cast & 9 Andere interessante details die we hebben geleerd
Sonic The Hedgehog 2' voegt nieuwe sterren toe aan de cast & 9 Andere interessante details die we hebben geleerd
Anonim

Sonic the Hedgehog 2 is nu officieel op schema, en fans kunnen niet wachten op het volgende gekke avontuur van onze favoriete snelle egel. De eerste film, gebaseerd op de klassieke SEGA-videogame, werd verrassend positief onthaald door fans en critici, ondanks de hevige ophef over het ontwerp van de personages.

Wanneer komt de film uit? Zullen er nieuwe personages worden geïntroduceerd? Zullen Jim Carrey en Ben Schwartz hun respectievelijke rollen hernemen? Wat gebeurt er met de nu geplande Netflix-aanpassing? Hier hebben we zoveel mogelijk details over de aankomende film opgegraven en deze brandende vragen beantwoord!

10 Niet te lang nadat de eerste film in de bioscoop verscheen, ging 'Sonic The Hedgehog 2' officieel in ontwikkeling

Na het verrassende succes van de eerste film in 2020, bestelden Paramount Pictures en SEGA snel de tweede aflevering. Zoals Variety in mei 2020 exclusief meldde, zou Sonic the Hedgehog een vervolg krijgen met Jeff Fowler in de regisseursstoel, terwijl Pat Casey en Josh Miller het script zouden schrijven.

9 Wat het verhaal betreft, 'Sonic The Hedgehog 2' zal dienen als een vervolg

Wat het verhaal betreft, bouwt het verder op wat de eerste film was gebleven. Sonic, die erin slaagde om met zijn ringen naar een andere wereld te ontsnappen, zal zich waarschijnlijk herenigen met Tails voor een epische strijd, en dit vervolg zou waarschijnlijk een belangrijkere ontwikkeling voor beide personages kunnen betekenen.

"Nadat Sonic zich in Green Hills heeft gevestigd, is hij klaar voor meer vrijheid, en Tom en Maddie komen overeen hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan", schrijft een onwaarschijnlijke bron die Paramount's onderwerping beschrijft om Sonic te patenteren aan het Amerikaanse auteursrecht Kantoor.

8 Ben Schwartz komt terug als Sonic

Dankzij het succes van de eerste film keert Ben Schwartz terug als Sonic. Hij geloofde echter wel dat het niet de beste zet zou zijn voor Paramount om het vervolg aan te kondigen te midden van de pandemie.

"Ik geloof dat Sonic de komende maanden begint te filmen, ik weet niet precies wanneer, maar ik weet dat het eraan komt, en ik heb een script kunnen lezen en het wordt geweldig! ", de acteur sprak afgelopen februari met ComicBookMovie over het ontwikkelingsstadium van de film.

7 Jim Carrey & James Marsden zullen hun respectieve rollen hernemen

Naast Schwartz zullen Jim Carrey en James Mardsen hun respectievelijke rollen opnieuw opnemen. Carrey is Dr. Robotnik, een losgeslagen wetenschapper en een aartsvijand van Sonic, terwijl de laatste Tom speelt, de sheriff die Sonic hielp Robotnik te verslaan in de eerste film.

"Ik zou het niet erg vinden om er nog een te doen, omdat het in de eerste plaats zo leuk was en een echte uitdaging om mensen ervan te overtuigen dat ik een driecijferig IQ heb", zei Carrey vorig jaar."Er is zoveel ruimte, weet je, Robotnik heeft zijn apotheose nog niet bereikt."

6 Bovendien voegt Shemar Moore zich bij de met sterren bezaaide cast

In juni 2021 voegden Criminal Minds en SWAT-ster Shemar Moore zich bij de met sterren bezaaide castleden. Hij is vooral bekend door het vertolken van Derek Morgan en Hondo in de bovengenoemde serie en is nu klaar om meer indrukwekkende titels toe te voegen aan zijn acteerportfolio. Zijn rol is nog niet bekendgemaakt, maar het is veilig om te verwachten dat er iets groots gaat gebeuren.

5 Het belangrijkste fotografieproces begon afgelopen maart

In maart diende Brandon Trost als cameraman voor het belangrijkste fotografiepodium van de film. Het eindigde op 12 mei in Vancouver, Canada en is toen de filmfase ingegaan. Commercieel gezien had de eerste film een brutowinst van meer dan $ 319 miljoen aan de kassa, met een budget van $ 85 tot $ 90 miljoen.

4 Het filmproces afgelopen mei afgerond

Het goede nieuws is dat het filmproces sinds mei vorig jaar is afgerond, een jaar nadat Paramount het vervolgplan officieel aankondigde. Regisseur Jeff Fowler, die ook aan het hoofd stond van de eerste film, maakte via Twitter bekend dat de filmfase is afgelopen en dat de film klaar is om in de komende maanden in première te gaan.

3 Er wordt een geanimeerde Netflix-serie van de titulaire held ontwikkeld

Als je een fervent fan bent van de franchise, is er een gloednieuwe Sonic-geïnspireerde serie ontwikkeld door Netflix. De show, getiteld Sonic Prime, staat gepland voor een release in 2022. Dat gezegd hebbende, beide titels staan gepland voor hetzelfde jaar, wat ze nog spannender maakt voor de fans. Onlangs zijn er ook verschillende concept-art uitgelekt en deze geven een cybertoekomstige esthetische look aan de personages.

2 Tyson Hesse keert terug als filmontwerper

Ondanks de negatieve reactie die het kreeg van het eerste personageontwerp, deed de eerste Sonic-film fantastisch werk door de kansen te trotseren. In het jaar waarin theaters en bioscopen zwaar worden getroffen door de pandemie, slaagde Sonic the Hedgehog erin om een van de best verkochte films van het jaar te zijn met meer dan $ 300 miljoen bruto aan box office. Dat alles dankzij Tyson Hesse, die de personages voor de eerste film opnieuw heeft ontworpen, zal terugkeren naar het project samen met storyboard-artiest Fill Marc Sagadraca.

1 Het is gepland voor een release-venster in april 2022

Zoals hierboven vermeld, kijkt Paramount naar een release op 8 april 2022 in samenwerking met SEGA Sammy Group. Zoals opgemerkt door The Hollywood Reporter, heeft het bedrijf ook de premièredatum van Jackass van 2 juli 2021 naar 3 september 2021 en Under the Boardwalk op 22 juli 2022 geschoven.

Aanbevolen: