Hoe Macaulay en Kieran Culkin zich voelen over de dood van hun zus

Inhoudsopgave:

Hoe Macaulay en Kieran Culkin zich voelen over de dood van hun zus
Hoe Macaulay en Kieran Culkin zich voelen over de dood van hun zus
Anonim

De gebroeders Culkin weten iets over liefde voor broers en zussen. Macaulay Culkin maakte de familie van de ene op de andere dag miljonair toen hij in 1990 de hoofdrol speelde in Home Alone als Kevin McAllister, de vroegrijpe 10-jarige die met Kerstmis werd achtergelaten in de drukte van de reislogistiek. Kieran Culkin schittert momenteel als Roman Roy in HBO's Succession, de sarcastische, eigenzinnige goofball van de familie Roy die ervan houdt broer Kendall en zus Shiv tegen zich in het harnas te jagen.

In het echte leven zijn Macaulay en Kieran twee van de acht broers en zussen. Helaas heeft het noodlot hun familie meer dan eens getroffen. Nadat hun oudere halfzus Jennifer in 2000 stierf aan een overdosis, stierf een van hun andere zussen, Dakota, in 2008 aan een groot hoofdtrauma nadat ze in Los Angeles voor een auto was gestapt. Macaulay en Rory Culkin zijn uit de schijnwerpers getreden en zijn een beetje meer privé geweest over hun verdriet, maar Kieran Culkin heeft zich vaker opengesteld voor interviewers. Hier is alles wat de broers hebben gezegd over de tragische dood van hun zus Dakota.

6 Kieran noemde het 'het ergste dat [zijn] familie ooit is overkomen'

Kieran Culkin verwees naar de dood van zijn zus en zei: "Dat is het ergste dat ooit is gebeurd, en dat is niet te overtreffen. Ieder van ons ging er heel anders mee om." Ook al is het 13 jaar geleden sinds Dakota's dood, de Succession-acteur zegt dat het nog steeds onwerkelijk aanvoelt. "Holy s--t. Dat is gek. Jezus, verdomme, Christus," zei hij, nadenkend over de 13 jaar sinds het ongeval.

5 Hij zegt dat het moeilijk is om te weten dat zijn kinderen haar niet zullen ontmoeten

Kieran Culkin heeft nu zelf twee jonge kinderen met zijn vrouw Jazz Charton: Kinsey, 2, en zijn pasgeboren zoon, Kieran Jr. Hij wenste dat Dakota de kans had gekregen om de ongelooflijke tante te zijn waarvan hij wist dat ze zou zijn. "Ik accepteerde destijds dat dit voor altijd zal zijn, en het zal nooit goed komen. Het zal altijd verwoestend zijn. Ik huil er nog steeds uit het niets over. Iets grappigs dat ze deed zal in mijn hoofd opduiken en me lach, en dan huil ik. Soms is het weten dat ze mijn kinderen niet zal ontmoeten en dat ze haar niet zullen krijgen, en het is moeilijk om te beschrijven hoe ze was, "legde hij uit.

4 Hij beweert dat Shiv Roy een beetje Dakota in haar heeft

Kieran Culkin's personage, Roman Roy, heeft veel scènes met zijn zus op het scherm, Shiv, gespeeld door Sarah Snook. De twee hebben een liefdevol omstreden relatie, waarbij ze beledigingen heen en weer gooien en in elkaar slaande gevechten aangaan waardoor het lijkt alsof ze weer kinderen zijn. Kieran legde uit dat Shiv Roy enkele van Dakota's trekken in zich heeft, waardoor de dynamiek van de broer of zus echt voor hem aanvoelt en waarschijnlijk voor enige catharsis zorgt in zijn rouwproces om Dakota's dood. Een van die eigenschappen is Shiv's kenmerkende "Durr-dur-dur", vergezeld van een grappig gezicht. "Dat is van haar. Dat is gewoon Cody's zet. Je zou nooit een op haar kunnen krijgen, want, zelfs als ze het bij het verkeerde eind had - 'Dur-dur-dur-dur-durrr!' - dan wint ze het argument. Cody is behoorlijk Romeins. Het is alsof Roman werd gespeeld door Darlene uit Roseanne. Darlene Connor als Roman Roy."

3 Dakota was niet geïnteresseerd in een leven in de spotlight

In tegenstelling tot haar broers, die succes en geluk vonden voor de camera, wilde Dakota Culkin niet in de schijnwerpers staan. Volgens een goede vriend van Macaulay was zijn zus pijnlijk verlegen en werkte ze aan een carrière in de filmproductie in Los Angeles, waarbij ze het liefst op zichzelf bleef achter de schermen.

2 Ze was 'de grappigste persoon in de familie'

Maar verlegen zijn betekende niet dat ze niet grappig was, en ook leuk om mee om te gaan. Kieran Culkin vertelde The Hollywood Reporter dat, hoewel hij en zijn broers degenen waren met een carrière in het uitvoeren van een carrière, Dakota in feite de grappigste persoon in de Culkin-familie was."Ze was zeker de grappigste persoon in de familie en had een heel donker gevoel voor humor." Hij herinnerde zich dat ze vooral humor vond in andermans ongeluk, zoals iemand die struikelde op het trottoir. Ze had een terugkerende fobie dat ze een vriend of kennis op straat zou tegenkomen terwijl ze een pizzadoos vasthield, bang dat ze zou vallen en zichzelf in verlegenheid zou brengen.

1 Macaulay noemde zijn zoon naar Dakota

Macaulay Culkin en zijn partner Brenda Song verwelkomden eerder dit jaar hun eerste kind samen, een zoon die ze Dakota noemden naar de geliefde zus van de Culkins. Macaulay Culkin heeft verteld dat hij Dakota sprak vlak voor haar ongeluk die avond. Ze had met haar kamergenoot een film gezien waarin hij speelde, Party Monster, en had hem gebeld om te zeggen dat hij er geweldig in was. Toen ging ze "voor Gatorade en sigaretten", zei hij, "en werd aangereden door een auto.

Aanbevolen: