Wie zijn Ria en Fran uit 'Chicks In The Office'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn Ria en Fran uit 'Chicks In The Office'?
Wie zijn Ria en Fran uit 'Chicks In The Office'?
Anonim

In een cultuur van podcasts lijken deze meiden zich een weg te banen naar de beste aflevering per keer. Het lijkt alsof dit powerduo uit het niets is ontstaan, maar ze begonnen hun podcast echt in 2017. In de afgelopen twee jaar zijn Ria en Fran in wezen opgeblazen met een aanhang van 500.000 en dat telt nog steeds. De concurrentie is op een recordhoogte als het gaat om podcasts zoals Call Her Daddy en The Morning Toast… dus Chicks In The Office is aan het stijgen.

Ria en Fran zijn momenteel op een live tour voor hun podcast, wat hun bekendheid heeft vergroot. Ze hebben fans verrast met beroemde gasten en zelfs een live duet met Tyler Cameron. De Bachelor-alumnus zong zijn beste Troy Bolton op High School Musical's "Start Of Something New" met Ria tijdens de show van woensdagavond in NYC. De meiden staan bekend om hun liefde voor The Bachelor en hebben zelfs een spin-off podcast genaamd Cutting Stems met Bagage Guy Trent en Kelly Keegs. Als je Chicks In The Office nog niet kende en ervan houdt, dan zal je dat nu doen!

6 "Ria" Is Maria Ciuffo

Ria is geboren en getogen in Long Island en studeerde aan het Fashion Institute of Technology in New York. Haar liefde voor mode en popcultuur bracht haar in dit vak, waar ze nu een podcast host met haar beste vriend Fran. Ze stopte met studeren om deze carrière voort te zetten en het lijkt erop dat het redelijk goed gaat met de 24-jarige. Haar vermogen is momenteel $ 500K en ze heeft meerdere merkdeals en sponsoring.

5 "Fran" Is Francesca Mariano

Fran groeide op in New Jersey en is momenteel 27 jaar oud. Haar vermogen ligt ook op $ 500K en ze verdient een salaris van $ 30K- $ 35K per maand. Deze social media persoonlijkheid heeft ook een voorliefde voor sport en zou dit werk niet doen zonder. Fran is een die-hard Philadelphia Eagles-fan en begon met een ochtendshow genaamd 'Drive Time'. Na ongeveer een jaar stagiaire te zijn geweest, lanceerden Fran en Ria in juli 2017 hun show Chicks in the Office.

“Het is zo’n diepgeworteld deel van mijn persoonlijkheid geworden dat ik zonder het zo’n ander persoon zou zijn geworden. Het bepa alt veel van hoe ik mezelf presenteer en hoe ik met mensen praat. Het heeft me zoveel vertrouwen gegeven in zo'n geweldige manier om zoveel van iets te houden dat je er zeker van bent om er met iemand over te praten. Dat doe ik met veel plezier. Het was een geschenk… Gelukkig is het zo'n groot deel van mijn leven geworden. Het heeft me de carrière gegeven die ik altijd al wilde hebben. Het is alles geworden, zei Fran.

4 Ze hosten een podcast genaamd 'Chicks In The Office'

Chicks In The Office is echt een podcast die je moet luisteren. Het meisjesgerecht op alles wat popcultuur is en ze serveren het goed. Ria en Fran zijn de eenvoudigste bronnen voor puur entertainment en ze zijn nog maar net begonnen.

"Ria en Fran", zoals ze zichzelf noemen, bespreken "relaties met beroemdheden, beroemdheden, reality-tv en alles wat je op Twitter ziet, maar geen idee hebt waar mensen het over hebben."

Ze werden slechts enkele maanden na de release van de podcasts genomineerd voor een People's Choice Award. Ze hebben iedereen van A-Rod tot Joe Gorga op de podcast gehad. Hun bereik is ongelooflijk.

3 Ze hebben geweldige gasten gehad

Bachelor Nation-optredens zijn onder andere Hannah Brown, Tyler Cameron, Katie Thurston, Blake Moynes en de huidige vrijgezel, Michelle Young. Joe Amabile en Serena Pitt van Bachelor In Paradise verrasten fans tijdens de live Chicks In The Office Tour in Chicago!

Huisvrouw-optredens zijn onder meer Dorinda Medley, Eboni K. Williams, Sutton Stracke, Melissa Gorga en natuurlijk Joe Gorga.

Andere beroemdheden in de show waren Rachel Bilson, Bella Thorne, Cody Ko, Frankie Grande, The Hills cast en zelfs Serena Williams.

2 Ze hebben nog een show genaamd 'Cutting Stems'

Er was zoveel roddels over de drie huidige Bachelor-shows dat deze dames een andere uitlaatklep nodig hadden. Cutting Stems is gemaakt en Fran, Ria, Kelly en Trent praten over alles wat Bachelor is en daar zijn we voor. Na twee uur van deze realityshow te hebben gezien, is het alleen maar logisch om een aftershow te zien die de hele aflevering doorloopt! De vier hebben een geweldige chemie en een goed gesprek. Het zou zonde zijn om al het plezier op maandagavond te missen.

1 Bagageman Trent verschijnt op hun shows met hen

De man die de bagage naar buiten sleepte tijdens De Bachelor is nu een online legende geworden. Trent verschijnt veel op Chicks In The Office en het zou alleen maar goed zijn om zijn aanwezigheid te erkennen. Trent is de rechterhand van de meiden en is altijd die derde stem van entertainment voor de fans.

Aanbevolen: