De waarheid over Adele's liefdesleven, en met wie ze is geweest

Inhoudsopgave:

De waarheid over Adele's liefdesleven, en met wie ze is geweest
De waarheid over Adele's liefdesleven, en met wie ze is geweest
Anonim

Adele heeft onlangs wat lijkt op een update over haar liefdesleven op Instagram gegeven. De met een Grammy bekroonde zangeres plaatste drie foto's, waarvan er twee van haarzelf er glamoureus uitzagen in een op maat gemaakte Schiaparelli Haute Couture van Daniel Roseberry. De laatste was een foto in een fotohokje met een vriendje en een Amerikaanse sportagent, Rich Paul. De zanger was helemaal verkleed op de bruiloft van een klant van Rich Paul, LA Lakers-speler Anthony Davis, en zijn oude vriendin, Marlene P.

Sinds Adele's scheiding van haar ex-man, Simon Konecki, heeft de Britse zangeres haar best gedaan om een vrij laag profiel te houden en haar romantische leven voor het publieke oog te beschermen. Haar scheiding werd eerder dit jaar in maart officieel bekrachtigd. Vóór de officiële aankondiging van de splitsing werd gemeld dat Adele en Konecki al jaren gescheiden van elkaar leefden, terwijl ze co-ouderschap hadden over hun zoon Angelo.

Adele en Simon Konecki

Adele en Simon leerden elkaar in 2011 kennen via hun wederzijdse vriend, Ed Sheeran, en begonnen een relatie. Later kregen ze samen een zoon in oktober van het volgende jaar.

Simon Konecki is een ex-investeringsbankier en de CEO van een liefdadigheidsinstelling genaamd Drop4Drop. Drop4Drop is een liefdadigheidsinstelling die zich richt op het verstrekken van schoon en veilig drinkwater aan inwoners van ontwikkelingslanden. In 2017 stapte de Rumor-Has-it-zanger in het huwelijksbootje met Simon Konecki in Los Angeles.

Afbeelding
Afbeelding

Twee jaar later, in 2019, ging het paar uit elkaar en diende Adele formeel de scheiding in van Simon na de scheiding van vijf maanden.

Volgens een verklaring van een vertegenwoordiger voor Adele dat jaar: "Ze zijn toegewijd om hun zoon liefdevol samen op te voeden." In maart 2021 werd hun verbintenis officieel ontbonden en werd het paar wettelijk erkend als ongehuwd. De rechtbank kende het paar de gedeelde voogdij toe over hun nu achtjarige zoon Angelo.

Er werd geen partneralimentatie toegekend omdat zowel Adele Adkins als Simon Konecki afstand deden van hun rechten. De twee zullen nu Angelo blijven co-ouderen.

Adele en Skepta

In 2019, het jaar waarin Adele uit elkaar ging, braken op sociale media geruchten uit over een relatie met de beroemde Britse rapper Skepta. Volgens die geruchten hadden de zanger en rapper hun vriendschap naar een hoger niveau getild. Bronnen meldden dat de twee meer tijd samen doorbrachten na de scheiding van Adele en rond de tijd van de geboorte van Skepta's dochter, River.

De geruchten werden tot rust gebracht in oktober 2020 toen Adele een foto op Instagram deelde van haar verschijning op Sunday Night Live, iedereen een Gelukkig Halloween wenste en liet doorschemeren dat ze weer "de (single) kattendame zou worden."

In juli van dit jaar werden Adele en Skepta samen gespot bij de Cabazon Outlets in Californië.

Nieuwe datinggeruchten

Dingen lijken weer een interessante wending te hebben genomen voor Adele, maanden na haar officiële scheiding van haar CEO-ex, en Skepta-datinggeruchten, aangezien ze in juli werd gespot met de beste NBA-agent, Rich Paul. Adele en Paul werden gezien bij een basketbalwedstrijd tussen de Milwaukee Bucks en de Phoenix Suns. Hun optreden op het veld bij de NBA-finale was het eerste openbare uitje van het nieuwe koppel samen.

Sinds ze in juli bij de wedstrijd verschenen, zijn Adele en Rich Paul weer samen in het openbaar gezien. Page Six kreeg vorige maand foto's van hen die een restaurant in Los Angeles verlieten.

Maar dat is niet alles.

De twee waren ook aanwezig op het 35e verjaardagsfeestje van de vrouw van LeBron James, Savannah James, op 29 juli van dit jaar.

Rich Paul heeft een succesvolle carrière opgebouwd als vertegenwoordiger van verschillende NBA-sterren zoals Ben Simmons, LeBron James, JR Smith, John Wall, de pasgetrouwde Anthony Davis en vele anderen. Paul bezit een sportbureau genaamd Klutch Sports Group, dat hij negen jaar geleden in 2012 oprichtte en nu is uitgegroeid tot een van de grote namen in de Amerikaanse sport.

Hoewel er geen officiële bevestiging is van Adele Adkins of Rich Paul over hun relatiestatus, vertelde een bron aan Page Six dat het paar "[zeker] aan het daten is."

Adele's Mystery Men

In een eerder interview met Out heeft Adele gesproken over een intense relatie met de man die haar tweede album, 21, inspireerde.

"Hij was mijn soulmate. We hadden alles - op elk niveau hadden we helemaal gelijk. We maakten elkaars zinnen af, en hij kon gewoon oppikken hoe ik me voelde door de blik in mijn ogen, naar beneden tot een T, en we hielden van dezelfde dingen en haatten dezelfde dingen, en we waren dapper als de ander dapper was en zwak als de ander zwak was."

Het gerucht ging dat deze mysterieuze minnaar fotograaf Alex Sturrock was, maar noch Adele noch Sturrock heeft ooit de identiteit van de mysterieuze man bevestigd. Populaire nummers van dit album zijn onder andere nummer 1-hits als "Rolling in the Deep" en "Someone Like You". Andere bekende nummers van 21 zijn onder meer "Rumour Has it", "Set Fire to the Rain" en "One and Only".

Haar allereerste album, 19, was ook geïnspireerd op een relatie die eindigde nadat haar vriend haar bedroog. In een interview met The Guardian onthulde de zangeres dat ze hem via sms had gedumpt. Het debuutalbum bevatte een aantal populaire nummers zoals "Chasing Pavements", "Hometown Glory" en "Make You Feel My Love".

Aanbevolen: