Maren Morris ha alt $ 100K op voor transrechtengroepen te midden van controverse over Bretagne Aldean

Inhoudsopgave:

Maren Morris ha alt $ 100K op voor transrechtengroepen te midden van controverse over Bretagne Aldean
Maren Morris ha alt $ 100K op voor transrechtengroepen te midden van controverse over Bretagne Aldean
Anonim

Hoewel haar man in countrymuziek misschien meer bij naam herkenbaar is, ha alt Brittany Aldean de laatste tijd haar eigen krantenkoppen. De ster van de sociale media, en echtgenote van countryzanger Jason Aldean, maakte onlangs opmerkingen die door veel volgers als transfobisch werden geïnterpreteerd.

Nu hebben zowel Maren Morris als Cassadee Pope ruzie met Bretagne, maar er is iets goeds voortgekomen uit het drama op de sociale media, in de vorm van donaties aan goede doelen.

De controversiële uitspraken van Brittany Aldean haalden de krantenkoppen

Hoewel ze veel volgers op sociale media heeft, stond Brittany Aldean niet zozeer in de schijnwerpers voorafgaand aan haar recente controversiële opmerkingen. Aldean leek ouders van transgender-kinderen te slepen toen ze op Instagram een bijschrift plaatste waarin ze opmerkte hoe blij ze was dat haar ouders haar geslacht niet veranderden toen ze een tomboy-fase had.

Haar opmerkingen leverden meteen kritiek op van veel Instagram-volgers, en al snel verspreidde het drama zich naar andere sociale-mediaplatforms en nieuwskoppen.

Maren Morris en Cassadee Pope, beiden country-tijdgenoten van Jason Aldean, riepen Bretagne publiekelijk op voor haar opmerkingen. Als reactie daarop verdubbelde Bretagne haar standpunt en merkte op dat ze veel steun had voor haar mening.

Maren Morris begon een inzamelingsactie voor transrechtengroepen

Maren Morris lanceerde een t-shirtcampagne na de vete met Brittany Aldean en de negatieve opmerkingen van Tucker Carlson. In een interview met Brittany Aldean op Fox News, verwees Carlson naar Maren als een "nepzanger van countrymuziek" en een "gek".

Na het interview, dat plaatsvond op dezelfde dag dat het PR-bureau van Jason Aldean ontslag nam als vertegenwoordiger, deelde Maren de 'titel' op sociale media en lanceerde hij een T-shirtcampagne.

Morris verkoopt shirts met de zin "Maren Morris: Lunatic Country Music Person", waarvan de opbrengst ten goede komt aan de non-profitorganisaties Trans Lifeline en het Transgender Media Program met GLAAD.

Zoals ET meldde, hadden de T-shirts van Morris de twee organisaties minder dan 24 uur na de lancering van de campagne meer dan $ 100.000 verdiend.

Brittany Aldean lanceerde ook kleding na de controverse en verkocht een "Barbie-geïnspireerde" lijn met de zin "Betreed onze kinderen niet" op shirts, ten voordele van de organisatie Operation Light Shine. Aldean heeft eerder foto's van haarzelf gepost met "FJB"-accessoires en overhemden die reclame maken voor haar politieke voorkeur, evenals "de schuld" geven aan democratische kiezers voor "sht."

Aanbevolen: