Is Dany Garcia de reden voor het succes van Henry Cavill?

Inhoudsopgave:

Is Dany Garcia de reden voor het succes van Henry Cavill?
Is Dany Garcia de reden voor het succes van Henry Cavill?
Anonim

Op de top van haar kunnen is Dany Garcia een producer, heeft ze haar eigen kledinglijn opgericht en staat ze aan het hoofd van een vermogensbeheerbedrijf. Ze is ook de eerste vrouw die een professionele sportcompetitie heeft sinds ze XFL overnam.

Garcia is ook de ex-vrouw van Dwayne Johnson, en ze heeft een zeer grote rol gespeeld in zijn enorme succes. Garcia werkt nog steeds als zijn manager, ondanks hun splitsing in 2007. Onder haar leiding werd hij de best betaalde acteur in Hollywood, en The Rock werkt eraan om miljardair te worden.

Fans zeggen dat het Garcia was die had geholpen zijn slopende carrière te redden.

Garcia en Johnson genieten ook van een lucratieve zakelijke samenwerking via Seven Bucks Productions, dat enkele van de grootste hits van de acteur heeft uitgebracht, waaronder Jumanji en Baywatch.

Heeft Dany Garcia ook de carrière van Henry Cavill gedreven?

Garcia nam het management van Cavill over in april 2016.

In interviews destijds zei ze: “Henry heeft een grote eetlust. We hebben een periode van vijf maanden achter de rug waarin hij zijn strategie herberekent, eigendom verwerft voor zijn productiebedrijf Promethean, hij is nu Justice League aan het filmen, hij is in ontwikkeling voor de Superman standalone… hij begint die wereld uit te breiden."

Garcia legde uit: "Het is prachtig opgemaakt. Over een jaar, of twee jaar vanaf nu, zal hij wereldwijd een kracht zijn."

Ze zei ook dat DC bezig was met het afronden van het vervolg op Man of Steel. Fans zijn teleurgesteld dat dit nog niet is gebeurd.

Garcia zegt dat de kaap nog steeds in de kast van Cavill ligt

In 2018 ontkende Garcia berichten dat Cavill Superman opgaf. Dit nadat hij niet verscheen in een Superman-cameo in Shazam!, de luchtige DC Extended Universe-film met Zachary Levi in de hoofdrol.

Met een body double die het kostuum droeg, begonnen geruchten de ronde te doen dat Cavills geplande verschijning in de film was mislukt vanwege planningsconflicten, hoewel het nooit officieel is bevestigd als de reden voor zijn niet-verschijnen.

En toen hij ook niet verscheen in de finale van DCEU's serie Peacemaker, waar fans alleen hun held in silhouet zagen, maakten ze zich nog meer zorgen.

Sinds Man of Steel heeft Cavill slechts drie keer als Superman gespeeld, en fans geven Dany Garcia de schuld van het feit dat er nog steeds geen Superman-revival heeft plaatsgevonden.

Er is zelfs een petitie gelanceerd door een bijzonder woedende fan op change.org, die mensen vraagt om te helpen Cavills manager kwijt te raken. Slechts 26 mensen hebben getekend.

Cavill is verhuisd van Superman

Hoewel diehard Superman-fans misschien het gevoel hebben dat Cavill in de steek is gelaten door Garcia, heeft hij een aantal enorme successen geboekt onder haar leiding. En aangezien DCEU geen duidelijkheid biedt over de vraag of er ooit een op zichzelf staand vervolg op The Man of Steel zal komen, is de acteur verder gegaan met andere projecten, met spectaculaire successen.

In 2018 werd hij geboekt voor Mission: Impossible – Fallout. Dat werd gevolgd door een hoofdrol in Night Hunter voordat hij de rol op zich nam van een uitgestoten krijger Ger alt of Rivia in The Witcher, een bewerking van een videogame met dezelfde naam.

The Witcher is een enorm succes

Cavill staat bekend om zijn liefde voor gamen, wat hem zeker een voorsprong gaf in zijn campagne voor de rol in de Netflix-fantasieserie, die debuteerde in 2019.

Volgens Variety kreeg Cavill $ 400.000 per aflevering voor seizoen 1. Dat komt neer op $ 3,2 miljoen voor het seizoen van acht afleveringen. Naar verluidt is het salaris van de acteur per aflevering meer dan verdubbeld in seizoen 2.

Hollywood Reporter haalde bronnen aan waaruit bleek dat de nieuwe deal van Cavill hem meer dan $ 1 miljoen per aflevering opleverde. Dat lijkt het bewijs te zijn van behoorlijk goede onderhandelingen door zijn manager.

Op het moment van schrijven was Cavill terug op de set voor seizoen 3 van de blockbuster-serie, na vertragingen doordat hij de diagnose Covid had gekregen.

Of zijn vergoeding nog hoger is geworden, is niet bekendgemaakt, maar Cavill is $ 40 miljoen waard.

Cavill speelde ook in de meest bekeken film van het jaar

In 2020 speelde de Man of Steel-acteur in Enola Holmes, samen met Dua Lipa.

Het werd een van de meest bekeken films van het jaar. Het spelen van de rol van Enola's vader, de beroemde detective Sherlock Holmes, was weer een enorm succes voor de acteur.

Naast The Witcher 3 voltooide Cavill een spionagethriller genaamd Argylle. Garcia blijft ondersteunend in alles wat hij doet.

Hij kijkt er ook naar uit om aan Enola Holmes 2 te werken en lijkt de hoofdrol te spelen in een reboot van Highlander. En er is nog steeds de mogelijkheid dat Cavill de volgende James Bond wordt.

Streeft Garcia naar een Superman-uiterlijk in Black Adam?

Tijdens de release van Black Adam, met Dwayne Johnson in de hoofdrol als de antiheld, zijn fans in de ban van de mogelijkheid dat Cavill als Superman zal verschijnen.

In een interview met Unlimited Tech kwam de vraag naar voren. Johnson noemde Cavill 'De Superman van onze generatie'.

Hij verwees ook naar hun wederzijdse manager: "Mijn oude zakenpartner, Dany Garcia, die zijn zus is, is al heel, heel, heel lang een gepassioneerd pleitbezorger voor Henry Cavill en zijn carrière."

De tijd zal het leren; Black Adam zal in oktober 2022 op de schermen verschijnen.

Sprekend over zijn carrière aan The Hollywood Reporter begin 2022, zei Cavill: "Er is iets veranderd, er is iets verschoven. Na 21 jaar hard werken heb ik drie banen op de planning staan. Misschien ligt het aan mij, misschien is het mijn benadering, misschien wordt mijn waarde als handelsartikel groter als ik gehecht ben aan dingen als The Witcher."

En misschien heeft het ook iets met Dany Garcia te maken.

Aanbevolen: