BTS' V stuurt fans in een razernij wanneer hij per ongeluk Blackpink's Jennie op IG volgt

Inhoudsopgave:

BTS' V stuurt fans in een razernij wanneer hij per ongeluk Blackpink's Jennie op IG volgt
BTS' V stuurt fans in een razernij wanneer hij per ongeluk Blackpink's Jennie op IG volgt
Anonim

BTS-lid Kim Taehyung heeft K-popfans in lichte paniek gestuurd nadat hij de grootste fout op Instagram had gemaakt.

Taehyung, ook bekend onder zijn artiestennaam V, debuteerde onlangs op het sociale platform en verdiende bijna 16 miljoen volgers in minder dan 24 uur. V eindigde ook met een van de meest voorkomende sociale don'ts toen hij per ongeluk op de 'volg'-knop op Blackpink's Jennie-account drukte.

BTS-lid Kim Taehyung volgde per ongeluk Blackpink's Jennie op IG

De BTS-leden volgen momenteel elkaars persoonlijke Instagram-accounts naast BigHit Entertainment, het Zuid-Koreaanse bedrijf dat de band beheert. Daarom viel het voor fans nog meer op toen Jennie opdook tussen V's gevolgde pagina's.

Hoewel de 'Butter'-zanger Jennie snel ontvolgde, bleef de toevallige hit niet onopgemerkt. Met alle ogen op zijn account gericht, zagen fans dat hij Jennie ontvolgde kort nadat hij haar begon te volgen. Om het nog hilarisch te maken, ging V toen naar de Zuid-Koreaanse artiest-naar-fan communicatie-app Weverse om zijn gecompliceerde relatie met Instagram uit te leggen. Kortom, K-pop Twitter had een velddag.

"SORRY MAAR [huilende emoji] KIM TAEHYUNG KAN JENNIE STALKEN EN KLIK PER ACCIDENTEEL OP DE FOLLOW BOTTON WHAAAA," schreef een fan op Twitter, inclusief screenshots van Jennie's IG-account die kort te zien was tussen V's gevolgde accounts.

"kim taehyung in paniek raken is hilarisch. hij volgde jennie per ongeluk en ontvolgde hem onmiddellijk, en plaatste vervolgens op weverse LMAOOO chill taetae", reageerde een fan op Twitter.

"Kim Taehyung nadat hij Jennie op IG had gevolgd, ontvolgde haar na een paar minuten en ging toen naar Weverse om het uit te leggen," was een andere opmerking.

BTS- en Blackpink-fans verdedigen idolen van critici die denken dat ze samen zijn

Hoewel velen geamuseerd waren over het zeer herkenbare Instagram-incident, zagen sommigen in het BTS-leger dit als een kans om te speculeren over een mogelijke relatie tussen Jennie en Taehyung. K-popidolen moeten een bepaald imago behouden van volledige toewijding aan de fandoms en daarom wordt daten afgekeurd, zo niet volledig verboden door hun managementbedrijven.

"van Jennie's kant deed ze ABSOLUUT NIETS en van Taehyung's kant HET WAS MAAR EEN ONGEVAL??? stop met ze allebei te slepen voor onnodige dingen istg, "schreef een fan.

"Ik vind het ongelooflijk vervelend hoe deze mensen van niets zo'n grote deal maken. Ik heb ook per ongeluk op een volgknop gedrukt. Taehyung mag ook de accounts van andere idolen bekijken. Wat voor soort raar persoon moet je zijn om constant bij te houden wie er volgt en op te merken hoe hij onmiddellijk ontvolgt, dat is raar af ", merkte een andere persoon op.

Aanbevolen: