CBS lanceert Survivor-achtige show met sterren als Colton Underwood en Jodie Sweetin in gevecht

Inhoudsopgave:

CBS lanceert Survivor-achtige show met sterren als Colton Underwood en Jodie Sweetin in gevecht
CBS lanceert Survivor-achtige show met sterren als Colton Underwood en Jodie Sweetin in gevecht
Anonim

CBS ha alt de krantenkoppen voor het springen op de reality-tv-show-bandwagon door nog een hete nieuwe show aan hun selectie toe te voegen. Het idee is nieuw en wordt momenteel nog volledig ontwikkeld, maar op basis van wat we tot nu toe weten, gaat het lijken op Survivor in de zin dat het gebaseerd is op een reeks uitdagingen die moeten worden overwonnen - maar deze show heeft een serieuze wending. De deelnemers aan deze specifieke show zullen beroemdheden zijn en een aantal grote namen zijn al veiliggesteld voor de lancering van de show. Terwijl ze met elkaar strijden, zullen ze echt het vuur aan de schenen leggen, en de miljoenen fans die hen volgen op sociale media zullen zeker afstemmen en de beoordelingen voor CBS versterken.

Deze show is klaar om 'the next big thing' te worden!

Colton Underwood en Jodie Sweetin zijn al aan boord

Deze beroemdheden gaan hard strijden, niet alleen om het spel te winnen, maar natuurlijk ook om hun gezicht te redden en ervoor te zorgen dat ze hun eigen imago behouden voor hun fanbase. Alleen al het feit dat hun eigen fans en volgers afstemmen om te zien hoe ze het doen in een reeks gevechten en uitdagingen, verhoogt meteen de ante op het spel.

Naast de verwachting dat Colton Underwood en voormalig Full House-kinderster Jodie Sweetin hun deel van de uitdagende taken op zich nemen, kunnen fans ook basketbalsterren Metta World Peace en Ray Lewis verwachten.. De naamloze show heeft al heel wat sterrenkracht getrokken en heeft naar verluidt zelfs reality-tv-sterren veiliggesteld.

Fans van de Real Housewives kunnen RHONY Eboni K. Williams in actie verwachten naast model Paulina Porizkova.

De show zelf zal het uitgangspunt volgen van een spelshow waarin de beroemde deelnemers het tegen elkaar opnemen, maar het prijzengeld zal niet worden overhandigd aan de al beroemde sterren.

Er is gemeld dat de winnaars een goed doel naar keuze zullen aanwijzen, en hun verdiensten zullen in die richting worden gericht, waardoor de show een laag van liefdadigheid krijgt. De titel van de show is nog niet onthuld en tot nu toe worden de rest van de details in de buurt gehouden door CBS-vertegenwoordigers, terwijl ze zich voorbereiden om de komende weken een enorme teaser uit te brengen met alle sappige details.

De show wordt naar verwachting in april 2022 gelanceerd.

Aanbevolen: