Fans loven Drake na het geven van bloemen aan J Cole tijdens het concert van Rapper in Miami

Fans loven Drake na het geven van bloemen aan J Cole tijdens het concert van Rapper in Miami
Fans loven Drake na het geven van bloemen aan J Cole tijdens het concert van Rapper in Miami
Anonim

Drake moest een paar dingen van zijn borst krijgen toen hij vrijdagavond onverwachts optrad tijdens de show van J. Cole in Miami.

De laatste, die deze week officieel de aftrap gaf voor The Off-Season Tour, bracht zijn oude vriend en medewerker naar voren, maar zelfs de hitmaker 'Middle Child' had de vertederende toespraak die Drizzy gepland had na zijn set niet kunnen verwachten.

De Canadese superster werd vergezeld door collega-rapper Future terwijl ze een reeks van hun hits uitvoerden, waaronder hun nummer 1-single 'Way 2 Sexy'.

Daarna nam Drake een paar minuten de tijd om wat liefde aan Cole te tonen toen hij laatstgenoemde op het podium toesprak en zei: Ik moet dit zeggen, want ik wil niet altijd een oprecht moment hebben als we op samen op het podium.”

“Weet je, je deed laatst die ‘Pipe Down’ freestyle. Je zei in de kür dat ze je het brons gaven of wat dan ook, ik en Kendrick [Lamar]… Ik wil gewoon dat je iets begrijpt. Je bent echt, zonder twijfel, een van de beste rappers die ooit een microfoon heeft aangeraakt.”

Drake's opmerking had betrekking op Cole's "Heaven's EP" freestyle, waar de 36-jarige had geklopt: "Sommige mensen zeggen dat ik derde word, ze gooiden het brons naar mij/Behind Drake en Dot, ja, die klootzakken zijn supersterren voor mij.”

Maar zoals Drake het uitdrukte, het is duidelijk dat niet iedereen Cole op de derde plek plaatst.

Fans dachten dat het oprechte moment op het podium een duidelijk teken van respect was van Drake, die, ondanks dat hij de grootste rapper ter wereld is, het nog steeds in zichzelf vindt om liefde te tonen aan zijn mede-rappeers - in het bijzonder Cole, die hij is al meer dan tien jaar bevriend.

"Ik wil je gewoon laten weten dat er veel te veel mensen in de wereld zijn die denken en weten dat Cole in de toppositie staat", voegde Drake eraan toe. “Ik hou van je met heel mijn hart, je bent mijn broer, een van mijn favoriete artiesten. Ik waardeer het altijd dat je me hier hebt.'

Drake bracht op 3 september zijn nieuwste album uit, Certified Lover Boy, en het project zou in de VS al platina zijn geworden.

Aanbevolen: