Dit is wat Annie Ilonzeh heeft gedaan sinds 'Charlie's Angels

Inhoudsopgave:

Dit is wat Annie Ilonzeh heeft gedaan sinds 'Charlie's Angels
Dit is wat Annie Ilonzeh heeft gedaan sinds 'Charlie's Angels
Anonim

Charlie's Angels is misschien wel een van de meest populaire franchises op zowel film als televisie. Toen ABC het in 2011 als serie probeerde te herstarten, ging het echter niet helemaal zoals gepland.

Natuurlijk, er was veel aan de hand. Om te beginnen werd het geproduceerd door Drew Barrymore, zelf een voormalige 'Angel'. De erfenis van 'Angels' bracht ook de schattige vriendschap van Cameron Diaz-Drew Barrymore voort.

De reboot werd op dezelfde manier bekroond door een drietal ongelooflijke actrices; Annie Ilonzeh, Minka Kelly en Rachael Taylor.

Helaas werd de show na slechts één seizoen stopgezet. Sindsdien is de cast voornamelijk verhuisd naar andere projecten. Kelly is zelfs aan verschillende film- en tv-projecten gaan werken, terwijl Taylor speelde in verschillende Marvel-shows voor Netflix.

Wat Ilonzeh betreft, ze heeft het zelf ook heel druk gehad. Fans realiseren zich misschien niet dat ze de afgelopen jaren in verschillende tv-shows heeft gespeeld.

Net als Rachael Taylor waagde Annie Ilonzeh zich ook in de stripwereld

Kort nadat hij aan Charlie's Angels had gewerkt, boekte Ilonzeh een terugkerende rol in de DC Comics-serie Arrow. In de show speelde Ilonzeh Joanna de la Vega, die beste vrienden was geweest met de Black Canary (Katie Cassidy).

Ilonzeh maakte haar debuut in de show tijdens de pilot-aflevering en bleef kort daarna haar rol herhalen in verschillende afleveringen. Naarmate de show vorderde, verscheen de actrice steeds minder.

In feite verscheen ze maar één keer tijdens het tweede seizoen van Arrow. Daarna hebben fans Joanna nooit meer gezien. Maar misschien is het gewoon de manier waarop haar karakterboog is ontworpen.

Annie Ilonzeh ging door met verschillende andere series werken

Na haar stint in Arrow, nam Ilonzeh ook verschillende terugkerende rollen in tv-shows op zich. Om te beginnen verscheen ze kort in The CW's Beauty and the Beast en USA Network's Rush.

De actrice boekte ook een terugkerende rol in het misdaaddrama Graceland tijdens het derde seizoen. In de show werd ze gecast als Courtney Gallo, een briljante advocaat die de vriendin van Dale Jakes (Brandon Jay McLaren) wordt.

Helaas werd de show kort daarna geannuleerd. Over de annulering vertelde Ilonzeh aan TV Goodness: We waren super teleurgesteld toen ze zeiden uh, ja, geannuleerd. Want dat zagen we ook niet echt aankomen.”

Slechts een jaar later speelde Ilonzeh tv-reporter Harper Scott in de hitdrama Empire.

Over haar flirterige karakter zei de actrice: "Ik hou van haar pittigheid. Ze is zeker bereid om naar binnen te gaan en heen en weer te strijden met Lucious [Terrence Howard].”

Ilonzeh genoot vooral van het werken met Howard en Taraji P. Henson, die de rol van Cookie verdiende na een lange weg om haar cv in Hollywood op te bouwen.

Rond de tijd dat ze een gastrol had in Empire, boekte Ilonzeh ook een gastrol in het misdaaddrama Person of Interest. Ze is misschien maar een paar afleveringen in de show geweest, maar Ilonzeh genoot van elke minuut van haar tijd als Harper Rose.

"Ik moet mijn dromen waarmaken om deze bovenmenselijke vrouw te zijn die slechteriken kan bevechten en een paar trucjes kan doen," legde ze uit. “Ik hou van de lichamelijkheid en de actie. Dus ik moet dat uitleven wat geweldig is.”

Slechts een paar jaar later voegde Ilonzeh zich bij de cast van Wolf's Chicago Fire als paramedicus Emily Foster tijdens het zevende seizoen van de show.

De actrice speelde ook het personage in de Chicago-universumshows Chicago P. D. en Chicago Med. Ilonzeh verliet later de show na slechts twee seizoenen.

De actrice voegde zich later bij de cast van de podcastserie The Lower Bottoms, die wordt verteld door Kelsey Grammer.

Annie Ilonzeh kreeg ook verschillende filmrollen

Tussen al haar tv-projecten speelde Ilonzeh ook rollen in verschillende speelfilms. Zo speelde ze in de biopic All Eyez on Me, waarin het leven van wijlen Tupac Shakur centraal staat. In de film speelde Ilonzeh de verloofde van Shakur, Kidada Jones.

Helaas heeft de actrice Jones nooit ontmoet voordat ze haar portretteerde. "Ik kreeg niet de kans om met Kidada te praten, maar de producers maakten het me erg comfortabel", vertelde Ilonzeh aan Ebony. “Ze kenden haar, ze kenden het verhaal, ze zijn superverbonden…”

Ilonzel werd later ook gecast in het Jennifer Garner-project Peppermint. Om de rol van FBI-agent Lisa Inman in de film te krijgen, moest de actrice verschillende keren testen voor de rol.

"Ik moest naar de producenten, ik denk dat ik drie keer auditie moest doen", onthulde Ilonzeh tijdens een interview met BriefTake. "Ze hadden zoiets van 'ze moeten ervoor zorgen dat ze sterk genoeg is, en ik had zoiets van 'ze kennen me nog niet'."

Naast deze films, boekte Ilonzeh ook een hoofdrol tegenover Stephen Bishop en Taye Diggs in de thriller Til Death Do Us Part.

Van haar beslissing om de film te maken, vertelde de actrice aan Dallas Observer: "Ik voelde dat dit een project was dat me in staat stelde risico's te nemen en me de mogelijkheid bood om met mezelf te concurreren."

Ilonzeh zal hierna verschijnen in de komende actiethriller Agent Game met Mel Gibson en Dermot Mulroney. Ze zal ook de hoofdrol spelen in de aankomende horrorfilm Fear.

Aanbevolen: