Flip of Flop: Atlanta'-sterren Ken en Anita Corsini hebben een enorm vermogen

Inhoudsopgave:

Flip of Flop: Atlanta'-sterren Ken en Anita Corsini hebben een enorm vermogen
Flip of Flop: Atlanta'-sterren Ken en Anita Corsini hebben een enorm vermogen
Anonim

HGTV is een populair netwerk dankzij hun vermogen om fans consequent iets leuks te bieden om naar te kijken. Het netwerk weet het een en ander over het maken van een hitshow, en ze hebben geleid tot grote namen als de Property Brothers en Joanna Gaines.

De Flip of Flop-franchise van het netwerk is een groot succes geweest en de spin-offserie, Flip of Flop Atlanta, werd gehost door Ken en Anita Corsini. Het paar heeft veel financieel succes gevonden tijdens hun tijd in het bedrijf, en fans willen weten hoe hoog ze hun vermogen hebben genomen.

Laten we eens kijken naar de Corsini's en zien hoe goed ze het financieel hebben gedaan.

De 'Flip or Flop'-franchise is een succes geweest

HGTV-fans zijn zich terdege bewust van de Flip- of Flop-franchise, die al jaren een enorm succes is. Het begon allemaal toen Tarek en Christina tv-sterren werden met hun debuutshow, en vanaf dat moment raakten miljoenen mensen verslaafd aan de franchise en wat het op tafel bracht.

De originele Flip- of Flop-serie was het grootste succes van de franchise, maar in de loop van de tijd heeft HGTV meer dan een paar spin-offshows aangepakt. Deze shows gingen allemaal naar verschillende plaatsen om fans een glimp te geven van onroerend goed in verschillende delen van het land. Tot nu toe hebben we Flip- of Flop-spin-offs gezien in plaatsen als Las Vegas, Fort Worth, Chicago en Nashville.

Flip of Flop Atlanta is een van de spin-offprojecten die voortkwam uit het origineel, en het was er een die een publiek kon trekken, grotendeels dankzij de gastheren en hun vermogen om een behoeftig huis om te vormen tot een ding van schoonheid.

The Corsinis Host 'Flip of Flop Atlanta

In juli 2017 maakte Flip of Flop Atlanta zijn debuut op HGTV en fans waren enthousiast over een flipping-show die was gericht op huizen buiten Californië. De Corsini's waren het dynamische duo dat de show mocht hosten en ze maakten optimaal gebruik van hun tijd op het kleine scherm.

Twee seizoenen lang kregen fans het scherpe contrast te zien van flipping in Atlanta in tegenstelling tot Californië, wat zeker een aandachtspunt was voor kijkers. Ken en Anita Corsini waren fenomenaal in de show, en ze brachten een stijl die enorm verschilde van wat fans hadden gezien met Tarek en Christina.

Ondanks dat de show nu uit de lucht is, organiseren de Corsini's momenteel Flipping Showdown, wat erg leuk was voor fans om naar te kijken. Het heeft hen in staat gesteld een leidinggevende rol op zich te nemen en jongere flippers een kans te geven om mogelijk een Red Barn-franchise te hebben, het bedrijf dat de Corsini's bezitten.

Op dit moment is het vrij duidelijk dat Ken en Anita Corsini een succes zijn geweest, en fans beginnen zich af te vragen hoeveel dit powerkoppel vandaag waard is.

Het nettovermogen van de Reality Stars is $ 12 miljoen

Dus, hoeveel zijn Ken en Anita Corsini waard na al die jaren van succes in flipping en op televisie? Volgens de mensen van Distractify heeft het paar momenteel een nettowaarde van $ 12 miljoen, wat een behoorlijk indrukwekkend bedrag is.

Distractify dook dieper in het paar en hun weg naar het hosten van meerdere shows op het kleine scherm, waarbij ze opmerkten dat beiden een universitaire opleiding hadden en dat ze verschillende paden bewandelden voordat ze zich op flippen concentreerden. Toen ze eenmaal die overstap hadden gemaakt, begonnen de dingen echt op hun plaats te vallen voor het paar.

"Hun ongelooflijke gezamenlijke nettowaarde van $ 12 miljoen komt vooral in het spel als we kijken naar hun bekende huisflipbedrijf genaamd Red Barn Homes. Het is de reden dat ze in de eerste plaats een reality-tv-programma op HGTV konden landen. Hun harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen en heeft hen op het pad van winst geleid ", schrijft Distractify.

Hoewel Kens achtergrond in residentiële ontwikkeling een goede basis was, is het nog steeds verbazingwekkend om te horen dat Anita een leraar was voordat ze de overstap naar flipping maakte. Op basis van haar werk en expertise zou je denken dat ze al een leven lang flipt, maar haar achtergrond vertelt een ander verhaal. Dit maakt haar succes des te indrukwekkender, en het laat zien wat een geweldig team het paar vormt.

Ken en Anita Corsini hebben fantastische dingen gedaan tijdens hun tijd om van huis te veranderen, en dankzij het succes van Flip of Flop Atlanta en hun huidige show, verwachten ze dat ze de komende jaren zullen gedijen op het kleine scherm.

Aanbevolen: