Het vreemde dat Ellen DeGeneres en Brad Pitt gemeen hebben

Inhoudsopgave:

Het vreemde dat Ellen DeGeneres en Brad Pitt gemeen hebben
Het vreemde dat Ellen DeGeneres en Brad Pitt gemeen hebben
Anonim

Als je erover nadenkt, Ellen DeGeneres en Brad Pitt hebben eigenlijk veel meer gemeen dan je zou denken. Natuurlijk zijn de twee zowel entertainers als extreem rijk. Maar als je voorbij de beroepsovereenkomsten kijkt, zou je ontdekken dat beide een charisma hebben dat magnetisch is. Voorafgaand aan de beschuldigingen van giftige werkplekken die haar show hebben beëindigd, werd Ellen gezien als het type persoon dat met iedereen kon zitten en praten. En ongeacht wat er wel of niet gebeurde op de set van haar show, er is geen twijfel dat Ellen de gave van gab heeft. Hetzelfde geldt voor Bram. Of ze nu benaderbaar zijn of niet, de twee lijken de wereld zeker te kunnen overtuigen dat ze dat zijn. Maar Brad en Ellen hebben iets anders gemeen.

Naast hun persoonlijkheidskenmerken en hun baan, hebben Brad Pitt en Ellen DeGeneres nog iets anders gemeen…iets dat ronduit vreemd is. Het maakt Hollywood in ieder geval een veel kleinere plaats. Hoewel de twee de exacte details niet hebben onthuld, lijkt het alsof ze een ex-vriendin gemeen hebben. Dit is wat we weten.

Ellen DeGeneres ging uit met Brad Pitt's ex-vriendin

Tijdens een van zijn vele optredens in Ellen's talkshow overdag, ontdekte Brad Pitt dat de twee een gemeenschappelijke romantische interesse hebben. De onthulling kwam naar buiten tijdens een discussie over hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten. Ellen beweerde dat de twee elkaar aan het eind van de jaren tachtig / begin jaren negentig hadden ontmoet en Brad legde uit …

“Ik herinner me een Melissa Etheridge-zwembadfeest, waar ik denk dat je mijn vriendin aan het versieren was,” zei Brad Pitt.

"Was ik je vriendin aan het versieren, echt?" Ellen lachte.

"Ik denk het wel. Ik was gevleid."

"Oké. Ik heb sindsdien eigenlijk een andere vriendin van je gehad, " verklaarde Ellen, waardoor het publiek moest lachen. "Daar hebben we het later over."

"Na de show," zei Brad, schijnbaar al wetend wat het publiek duidelijk niet wist.

Met wie hebben zowel Ellen als Brad een date gehad?

De waarheid is dat we de identiteit niet kennen van de vrouw die met zowel Brad Pitt als Ellen DeGeneres uitging. Echter, gezien het feit dat hun beide liefdeslevens algemeen bekend lijken te zijn, hebben fans geraden. Hoewel fans het geweldig zouden vinden als Jennifer Aniston een uitzonderlijk hechte vriendschap met Ellen heeft, is dat waarschijnlijk niet het geval. Jennifer heeft nooit gezegd dat ze zich aangetrokken voelt tot zowel mannen als vrouwen. Er zijn echter een paar exen van Brad die dat wel hebben.

Fans en journalisten bij YourTango hebben de meest waarschijnlijke vrouwen uit elkaar gehaald die een romantische relatie hadden kunnen hebben met zowel Ellen als Brad. De eerste is Robin Givens, die ook een affaire had met radiolegende Howard Stern. In 1986 en 1987 had Brad een relatie met Robin. Hoewel Robin haar seksuele geaardheid niet heeft onthuld behalve hetero zijn, had ze de vrouw kunnen zijn met wie Ellen op het zwembadfeest flirtte. Namen als Jullitee Lewis en Gwyneth P altrow zijn ook rondgestrooid, maar er is echt niets om beide beweringen te ondersteunen. En niemand zegt iets over Angelina Jolie, dus ze lijkt geen kans te hebben om de vrouw te zijn die zowel Brad als Ellen's harten veroverde.

Een meer waarschijnlijke kandidaat zou Thandie Newton van Westworld zijn, die beroemde opmerkingen maakte over het feit dat iedereen biseksueel was. Brad had een relatie met Thandie van 1994 tot 1995. Fans van Jezebel wezen er echter op dat Ellen en Thandie eigenlijk geen contact hadden. Hoewel dit geheim is, kan er toch een kans zijn.

Hetzelfde geldt voor Christina Applegate die ook met Brad Pitt uitging. Fans van Paper geloven dat het Christina was die met zowel Ellen als Brad uitging vanwege het feit dat ze bij Ellen's type past met een T. Als je kijkt naar de meerderheid van de vrouwen met wie Ellen is geweest, inclusief Portia De Rossi en Anne Heche, zijn het bijna volledig blonde blondines. Nou, niemand past zo goed in die mal als de Married With Children-ster. Volgens de LA Times gaan er ook geruchten dat Christina biseksueel is en volgens fans op internet is ze mogelijk kort getrouwd geweest met een vrouw in Las Vegas. Er is echter geen bewijs om dat gerucht te bevestigen.

Het maakt in ieder geval bijna niet uit met wie Ellen en Brad allebei een date hebben gehad. Hoewel het normaal is dat fans het willen weten, is het niet echt hun zaak, tenzij die vrouw het bekend wil maken. Het interessantere dat hier speelt, is de vreemde en enigszins onwaarschijnlijke connectie die Brad en Ellen delen.

Aanbevolen: